ایسنا نوشت:

سفیر ایران در قزاقستان گفت که احتمال دارد دور بعدی گفت‌وگوهای تهران و گروه موسوم به 1+5 (‌اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل و آلمان) در قزاقستان برگزار شود.

 خبرگزاری شینهوا به نقل از قربان صیفی، سفیر ایران در قزاقستان گزارش داد: از نظر ما نیازی نیست تمام اقدامات مهم بین‌الملل در کشورهای اروپایی نظیر ژنو، وین و پاریس برگزار شود وقتی که در منطقه از جمله قزاقستان از تمامی پتانسیل‌های برای برگزاری نشست‌های مشابه برخوردارند.

بر اساس گزارش خبرگزاری هند و آسیا، وی گفت که دو دور پیشین مذاکرات ایران و 1+5 با موفقیت در آلماتی برگزار شد.

صیفی افزود: در پایان دور دوم سعید جلیلی ، دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکره کننده ایران اعلام کرد که ایران با برگزاری دور سوم گفت‌وگوها در قزاقستان مخالفتی ندارد. ما منتظر تصمیم مذاکره‌کنندگان اصلی گروه 1+5 هستیم.
/29220

 

کد خبر 300599

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا A1 ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    6 1
    مذاکرات باید با نظر دولت منتخب وشخصی کاربلد انجام گیرد تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین