ایسنا نوشت:

مدیر مجموعه ورزشی انقلاب ، برداشتن فنس‌های اطراف آکادمی ملی المپیک را دستور مستقیم محمد عباسی عنوان کرد.
روح الله فقیهی درباره برداشتن فنس‌های اطراف آکادمی ملی المپیک، اظهار کرد: برداشتن فنس‌های اطراف آکادمی ملی المپیک دستور مستقیم آقای عباسی بود، چرا که وسعت مجموعه ورزشی انقلاب 84 هکتار است و 48 بهره‌بردار دارد و قسمت‌های مختلف آن طبق قانون و مصوبه هیات مدیره با مزایده و مناقصه در اختیار افراد خصوصی و دولتی قرار می‌گیرد. فدراسیون‌ها نیز در این مناقصه شرکت می‌کنند و اجاره ساختمان‌هایی که به آنها داده می‌شود را پرداخت می‌کنند، اما آکادمی و کمیته ملی المپیک چندین سال است نه قرارداد امضا می‌کنند و نه پول آب، برق و گاز خود را پرداخت می‌کنند و فنس‌هایی که اطراف آن کشیده بودند نیز راه ورودی مجموعه را بسته بود. همچنین آنجا برای خودشان انتظامات و حراست فیزیکی گذاشتند در حالی که چندین بار توافق کردیم راه را باز کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز من در جریان اتفاقی که افتاده نیستم ، تنها می‌دانم که شب گذشته آقای عباسی تماس گرفت و دستور داد جهت سهولت تردد مردم فنس‌ها برداشته شود و همه یکپارچه شده و زیر مجموعه، مجموعه ورزشی انقلاب قرار بگیرند. البته یک سال پیش خود من نامه‌ای به مسئولان آکادمی و کمیته ملی المپیک ارسال کردم مبنی بر این که مجموعه ورزشی انقلاب کاربری متفاوت دارد، متعلق به تمام مردم است وقتی تکه تکه فنس می‌کشید باعث می‌شود دسترسی مردم به راه‌ها و اماکن محدود شود.
وی در پایان بیان کرد: در کل این موضوع‌ها مربوط به سیاست‌های کلان و تعاملات کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان است و ما تنها مجری دستورات هستیم. بنابراین برای توضیحات بیشتر می‌توانید با خود آقای عباسی صحبت کنید.
43 43

کد خبر 300632

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بابک IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    به نظر من مجلس باید این وزیر نالایق را همین الان از کار برکنار کنه و منتظر معرفی کابینه جدید نشیم.این یک ماه هم با سرپرستی اداره بشه.
  • بی نام IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    خوب كرديد. آفرين
  • جوکر A1 ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    16 5
    خدا بخیر کنه!!!این عباسی انگار با همه در افتاده...از پرسپولیس و استقلال گرفته تا کمیته المپیک به چی میخواد برسه؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین