ایسنا نوشت:

کارلوس کروش پس از انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی رئال مادرید گفت: مشکل رئال مادرید مربی نیست بلکه سیستم باشگاه است. مورینیو نیز می‌توانست در این تیم موفق شود اما شرایط پیچیده در باشگاه رئال مادرید که باعث می‌شود فشار زیادی از سوی رسانه‌ها و افکار عمومی به آن وارد شود باعث می‌شود که کار برای هر مربی در این تیم مادریدی سخت باشد.
کروش اولین مربی‌ای بود که جانشین ویسنته دل‌بوسکه در رئال مادرید شد اما در انتهای فصل با قرار گرفتن در رده چهارم از سمت خود برکنار شد. کروش درباره دوران کوتاه خود در رئال مادرید گفت: کار در رئال مادرید بسیار پیچیده و مشکل است و برای هر مربی‌ای که سکان هدایت این تیم را بر عهده بگیرد به دست آوردن قدرت در آن نشدنی است زیرا فشار زیادی از طرف رسانه‌ها و فضای بیرونی به تیم وارد می‌شود.
سرمربی تیم ملی ایران درباره کنار رفتن فرگوسن از سرمربی‌گری منچستر یونایتد گفت: دل همه ما فوتبالی‌ها برای فرگوسن تنگ می‌شود. حضور او در لیگ قهرمانان و لیگ برتر انگلیس همیشه در خاطر ما می‌ماند اما اکنون باید به نبود فرگوسن عادت کنیم.
سرمربی تیم ملی ایران درباره جانشینین دیوید مویس در منچستریونایتد گفت: از آمدن دیوید مویس به منچستریونایتد شگفت‌زده نشدم. او در لیگ برتر مربی شناخته شده‌ای است. او نتایج خوبی در اورتون گرفت و همیشه با تیمش بازی‌های خوبی در لیگ برتر انجام می‌داد. من فکر می‌کردم که می‌توانم یکی از جانشینان فرگوسن باشم.
کروش درباره رفتن مورینیو به چلسی گفت: مهم‌ترین مسئله در مربی‌گری این است که شما از تیمی که هستید رضایت داشته باشید و خوش‌شانس باشید. این شرایط برای مورینیو در چلسی وجود دارد و من فکر می‌کنم این فاکتور اصلی باعث موفقیت ژوزه مورینیو در چلسی باشد. همه کسانی که با فوتبال انگلیس آشنا هستند می‌دانند که مربی‌ها در لیگ برتر انگلیس 95 درصد تمرکز خود را به 95 چیزی که در فوتبال مهم است اختصاص می‌دهند.
کروش در پایان درباره مانوئل ژوزه، سرمربی پرتغالی سابق پرسپولیس که تا حدودی با هم جنگ لفظی داشتند، اظهارنظر نکرد و گفت: من نمی‌توانم درباره عملکرد ژوزه در پرسپولیس قضاوت کنم. قضاوت عملکرد ژوزه در پرسپولیس به عهده هواداران،‌ بازیکنان و مدیریت پرسپولیس است.

251 41

کد خبر 300765

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    76 69
    ما یک نمونه از شما را داشتیم می خواست مدیریت جهانی کنه داریم می فرستیمش بره مواظب باش
  • بی نام EU ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    کروش یادت باشه حسن خانمحمدی و علیرضا امامی فر و محمدرضا مهمان فر باید باشن
    • قادر A1 ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      25 6
      خان محمدی فکر کنم بازی نمیکنه دیگه آخریو نمی شناسم
    • شیر فرهاد A1 ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      26 4
      ها ای "حسن خان محمدی" که وگفتی ای یعنی چه ؟
    • mojtaba A1 ۱۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      9 1
      حالت خوبه؟
  • دانیال A1 ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    ژوزه مربی بزرگ و محبوبی بین هواداران پرسپولیس بود که ارتباط خوبی با آنها برقرار کرده بود. طوری که موقع رفتنش بسیاری برای او گریستند.نتایج کار ریشه ای وی را در فصل بعد در پرسپولیس می توان مشاهده کرد.به امید بازگشت اسطوره پرسپولیس مانوئل
  • محمد ss A1 ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    یا خدا !! چه جوی گرفته این یارو !!! خوبه فقط به جام جهانی صعود کردیم! اگه از گروهمون هم بریم بالا فکرکنم کروش بگه میخواد جای دل بوسکه رو بگیره!!! یکی کروش رو از برق در بیاره!!
    • بی نام IR ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      75 8
      با این فوتبال درب و داغونی که ما داریم رفتن به جام جهانی واقعا خیلی کار بزرگی بود!!!!!!!!
    • بی نام A1 ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      85 8
      چندین سال مربی منچستر بوده ! مثل اینکه شما جوگیر شدی و فکر کردی که اولین افتخار کیروش سعود به جام جهانی، اونم با ایران بوده ! هر چند که کلا ازش خوشم نمیاد !
    • بی نام A1 ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      77 7
      خوشتیپ مطلب بالا رو خوب بخون...طرف قبل اینکه بیاد ایران مربی رئال بوده..به جام جهانی رفتن ایران ربطی نداره این
    • ایلیا GB ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      22 28
      صعود نه سعود مجید دلبندم :)
    • وحید A1 ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
      5 0
      تو چی میگی ؟؟؟ یه مقدار ادب در ادبیات هم لازمه متاسفم واست
  • عادل A1 ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    10 30
    یه قرون بده آش به همین خیال باش.. اگه گوچی نبود که عمرا تیم نمیرفت جام جهانی که.
    • بی نام A1 ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      18 1
      عادل جون گوچی رو شما گشف کردی و به کروش خبر دادی ؟! ایول داری خدایی !
    • بی نام A1 ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      26 2
      قوچی رو کی آورد تیم ملی ؟ چه اخلاق به درد نخوری داریم ما که جنبه ی دیدن موفقیت و شنیدن حرفای کسی رو نداریم. دقت کن داری درباره سرمربی تیم ملی نظر میزاری اونم کسی که سرمربی پر افتخار ترین تیم اروپا ، رئال مادرید و مربی منچستر بوده
  • بی نام A1 ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    23 32
    در مورد ژزه حرف نمی زنی در مورد ژنرال حرف بزن که گفته تیم ملی با تفکرات من رفت جام جهانی ههههههه
    • وحید A1 ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
      6 3
      اونو که ولش کن اصلا نظراتشو هیچ کی نمیخونه چی برسه به کیروش
  • ایلیا GB ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    5 17
    صعود نه سعود مجید دلبندم :)
  • بی نام A1 ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    3 25
    عجب رویی داری شما آقای کی روش!!!!! خوبه که با پاس اشتباه مدافع قطر و کره جنوبی رفتی برزیل !!!!!!!!
  • uff uezbekistan RS ۰۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    11 0
    ای بابا چقدر بی انصافیم. سرگروه رفتیم به جام .2ماه پیش همین کسایی که انتقاد میکنند دوست داشتن دوم بریم(بالاتر از کره جنوبی چهار سال پیش 4رم شدیم حذف)
  • بی نام IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    4 4
    اول بخون بعد با انصاف به عنوان فوتبال دوست لایک کن .ی چرا ما اینقدر کوته فکریم خداییش چه فرقی بین مربی کروات تیم ملی با این کیروش داشته خدایی با لطف خدا وپاس اشتباه تیم حریف وخطا نگرفتن پنالتی مقابل قطر واخراج نکردن رحمان احمدی در بازی کره جنوبی وشانس خیلی بالا ودفاع محکم تیم ملی رفتیم جام جهانی کیروش درئال که نتیجه خوبی نگرفت اخراجش کردن ودر منچستر هم کمک مربی مرد بزرگی به نام فرگوسن بوده فوتبالمون چه پیشرفتی داشته نسبت به برانکو ایوانکوویچ داشته ایم تاکتیک به خصوصی که نداریم فقط شانس آوردیم 2 تا بازیکن خوب دو رگه تو حمله معرفی کرده که یکیشون رو هم عادل معرفی کرده با این وضع بریم جام جهانی که آبکش میشیم مقابل کره 2تاپاس تو 90 دقیقه دادیم حالا شما وانصافتون؟
  • ضد حال IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    0 9
    زهی خیال باطل آونجا هم فرگوسن بود کمک مربی بودی گندت تو رئال مادرید ویادمونه با لگد انداختنت بیرون

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین