۰ نفر
۹ تیر ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۸

تسنیم نوشت:

یکی از مسئولان سابق یکی از اردوگاه های آموزش القاعده در مصر تأکید کرد، فرمانده گروه تروریستی «جبهه النصرة» در سوریه جاسوس سازمان سیا است. به گزارش شبکه خبری «المنار»، «نبیل نعیم» مسئول سابق یکی از اردوگاه های آموزش گفت:« فرمانده جبهه النصره (ابو محمد الجولانی) که اخیرا بیعت خود را با ایمن الظواهری (رهبر القاعده) اعلام کرده، جاسوس سیا است.»

نبیل خطاب به النصره گفت:« شما در سوریه به نیابت از آمریکا می جنگید.» وی همچنین تأکید کرد که ایمن الظواهری نیز جاسوس دوجانبه ایالات متحده است.

نبیل نعیم در سال 2011  پس از سقوط نظام «حسنی مبارک» از زندان آزاد شد، او به دلیل مشارکت در قتل «انور السادات» رئیس جمهور پیشین مصر به زندان افتاده بود.

نعیم پیشتر تاکید کرده بود که ایالات متحده به مدت 18 سال از القاعده در افغانستان حمایت کرده است و او شخصا نیز «فریب این توطئه آمریکایی را خورده بود.»

52261

کد خبر 301155

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =