طبق اماری که در گزارش "دختران در دانشگاه از پسران پیشی می گیرند، اما فقط در دوره کارشناسی" منتشر شد، با وجود اینکه سهم دختران از دوره کارشناسی را تا ۶۱ درصد صندلی های دانشگاه ها است، اما در دوره های تحصیلات تکمیلی سهم پسران بیشتر از دختران است.
مخاطبی دراین باره نوشته: یک زن سربازی نداره،خرج خانه و نفقه نداره، قسط مهریه نداره،نگرانی نداره! اینها خیلی چیزهای مهمی هستند که آقایون دارن ولی خانمها ندارن. به نظر من خانمها باید دنبال این باشند تا در تصاحب این چیزها هم با آقایون رقابت کنند. البته موارد دیگری هم هست ولی نخواستم خیلی مبسوطش کنم
و نگاهی متفاوت و البته زنانه هم بود: یه مقدار منطقی و عمیق به این قضیه نگاه کنید خانمها به خاطر محدودیت ها و محرومیت هاشون، قدر خیلی چیزا رو بهتر از آقایان می دونن. توی درس خوندن دقیقتر و بهترن هرچند رشته ها با هم متفاوتند. در محل کار من واقعا دلسوزانه تر کارو انجام می دن و دقیقند هر چند برای ارتقای شغلی واقعا دست و پاشون رو بستن اما همت بالایی دارند. آقایان مجرد دنبال یه دختر پول دار و شاغلند چرا چون این دوره آقایان خیلی با نسل قبل مسولیت پذیریشون کمتر شده خداییش در جامعه ما چه حقوقی خانمها دارند؟ بازم آفرین به غیرتشون خیلی هاشون شریف و زحمت کشند.
مخاطبی هم نوشته: کاملا موافقم خانم های دور و ورم خیلی به استقلال اهمیت می دن چون نه از ضریب هوشی چیزی کم دارن نه استعداد و این خیلی طبیعیه البته یه حقیقتی هم هست جدا از اینکه فیلتر برای ارتقای شغلی خانمها در کشور ما زیاده اما خودشون هم بیشتر ترجیح می دن درامد ثابت داشته باشن و مستقل باشن یعنی در این زمینه روحیات بلند پروازی و جاه طلبی آقایون رو خانمها به خاطر طبیعت خلقتشون کمتر دارن
این نظر البته این پاسخ را هم داشت: کدوم مرد سالاری؟! زن ذلیلی داره بیداد میکنه. خانواده کم جمعیتی میشناسم که مرد در بانک کار میکنه و خانم در یک مکان دولتی. به نظر شما من بیکار با مدرک لیسانس و با زن و بچه بهتر نیست جای اون خانم برم سرکار؟
مخاطبی هم نگاه ظنز و تلخی به افزایش حضور دختران در دانشگاه ها دارد: کم کم باید کالسکه ها رو سپرد به دست آقایون و به داشتن چنین مردان موفقی در خانه افتخار کرد ! بابا همه چی لازمه ولی اولویتهای جامعه یادتون رفته آقایون مسئول ، به خدا پدر ما در اومد !
برای خواندن نظرات بیشتر، رای و پاسخ به نظرات به این خبر مراجعه کنید.
توجه: نظراتی که در خبر اصلی یا این خبر منتشر شده اند، هیچ کدام رای و نظر خبرآنلاین نیست؛ خبرآنلاین تنها نظرات مخاطبان خود را منتشر می کند.
۴۷۴۷
نظر شما