صحنه آتش گرفتن دفتر اخوان المسلمین/ مصری ها اسناد این سازمان را آتش زدند

دفاتر اخوان المسلمین سازمان حامی محمد مرسی رئیس جمهوری، در این شهر به میدان جنگ داخلی تبدبل شده است.

به گزارش خبرآنلاین ، گزارشگر یورو نیوز در قاهره پایتخت مصر، می گوید دفاتر اخوان المسلمین سازمان حامی محمد مرسی رئیس جمهوری، در این شهر به میدان جنگ داخلی تبدبل شده است. روز یکشنبه دهها فرد مسلح به تفنگ، بمب آتش زا و سنگ به این مراکز و نیز دفاتر حزبی آن در سراسر مصر حمله کردند.

این گزارش حاکیست که هنگام حمله، هیچ نیروی پلیس یا آتش نشان از ساختمان مرکزی این سازمان حفاظت نمی کرده، اما محافظان از داخل ساختمان به حمله کنندگان تیراندازی کرده اند که بنا به اعلام منابع بیمارستانی دو کشته و یازده مجروح برجای نهاده است.

گزارشگر یورو نیوز همچنین می گوید، نیروهای مخالف محمد مرسی از او خواسنه اند که حداکثر تا روز سه شنبه از مسئولیت خود کناره گیری کند. یکی از مخالفان در حالی که در برابر دفتر اخوان المسلمین آتش روشن کرده، می گوید مرسی را در این آتش خواهیم سوزاند.

ناظران می گویند چنانچه معترضان چادرها و محل های استقرار خود در اطراف این دفاتر و در میدان تحریر را تک نکنند و شامگاه دوشنبه بار دیگر به تجمع خود ادامه دهند، نشان از روی خوش ارتش به آنها خواهد داشت. روز یکشنبه معترضان از ارتش خواسته بودند در بحران کنونی مصر دخالت کند.

گزارشگر یورونیوز می افزاید، حضور انبوه معترضان در قاهره و شهرهای دیگر نشان می دهد که حزب حاکم اخوان المسلمین نه تنها با اجرای احکام اسلامی، آزادی خواهان و سکولار ها را از عرصه سیاست بیرون رانده، بلکه با سوء مدیریت اقتصادی، میلیون ها شهروند عادی را خشمگین ساخته است.

52261

کد خبر 301382

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
    29 3
    بهار عربی به ثمر نشست نه بیداری اسلامی از نوع اخوان المسلمین
  • بی نام IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
    10 2
    اسنادو برا چی آتیش زدین بابا
  • خسرو A1 ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    1 0
    من آینده خوبی برای مردم مصر میبینم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین