به گزارش خبرآنلاین،به نقل از رویترز، معترضان مصری با یورش به دفتر اصلی اخوان المسلمین در قاهره در محله المقطم پیش از ورود تظاهرات کنندگان به آن، به آتش کشیدند. معترضان پس از یورش به این دفتر شماری از تجهیزات آن را به بیرون پرتاب کردند و برخی را با خود بردند.
در زمان حمله به دفتر اخوان المسلمین اعضای این گروه در آن حضور نداشتند. خبر دیگر اینکه وزارت بهداشت مصر در گزارشی اعلام کرد که شمار تلفات درگیری طرفداران و مخالفان محمد مرسی رئیس جمهوری مصر به 16 نفر افزایش یافت. شمار زخمی ها نیز بیش از 900 نفر اعلام شده است.
جبهه نجات ملی (ائتلاف اصلی مخالفان مصری) 24 ساعت به محمد مرسی فرصت داده است تا از قدرت کناره گیری کند. مخالفان مرسی قرار است فردا در اعتراض به سیاست های محمد مرسی طی یک سال گذشته در سرتاسر مصر تظاهرات میلیونی برپا کنند.
عکس از وب سایت شبکه خبری العالم
به گزارش خبرآنلاین ، خبرگزاری رویترز دقایقی پیش تصاویری از حمله به مقر اخوان المسلمین را بر روی خروجی سایت خود گذاشت که این تصاویر فراتر از یک تظاهرات است خبرنگار رویترز در خبری دیگر این تصاویر را میدان جنگ توصیف کرده است.
52261
نظر شما