تعدادی از مسافران پرواز امروز صبح شهرکرد - مشهد برای سوار شدن به هواپیما با مشکل روبرو شدند و ظاهرا تاکنون هیچ پاسخی نیزاز سوی مسئولان مربوطه به آنها داده نشده است.
یکی از مسافران جامانده از پرواز با بیان این مطلب که یک شرکت هواپیمایی خصوصی به 50 نفر نیز بلیط فروخته بود ولی تنها 40 نفر از مسافران توانستند سوار هواپیما شوند، گفت: در برنامه مسافرتی امروز تور "دزپارت آریایی"، برای 50 مسافر بلیط صادر شده بود اما خلبان هواپیما گفت، تنها 40 نفر را میتواند سوار کند و وقتی علت این کار را جویا شدیم جو نامناسب هوا را علت این امر اعلام کرد.
کاظمی ادامه داد: از ساعت 11 صبح تاکنون هیچ جوابی از سوی مسئولین به ما داده نشده، شرکت هواپیمایی نیز در خصوص پرداخت خسارت صحبتی نکرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 10 نفر باقیمانده در فرودگاه شهرکرد حضور دارند تا تکلیفشان مشخص شود، خاطرنشان کرد: سزاوار نیست با مردم به این سبک رفتار شود و هیچ مسئولی هم پاسخگو نباشد.
کاظمی افزود: با استانداری در این زمینه تماس گرفتم اما تاکنون هیچ مقام مسئولی برای حل مشکل پیش آمده اقدام نکرده است.
در این خصوص با دفتر شرکت دزپارت آریایی تماس گرفت که مدیر دفتر در آن جا حضور نداشت همچنین با شماره تلفن همراه مدیر شرکت تماس گرفت که به این تماس پاسخ داده نشد.
خبرنگار ایسنا تماسی با دفتر مدیریت فرودگاه شهرکرد داشت که وی نیز در دفتر حضور نداشت و تلفن همراه وی نیز خاموش بود.
خدابخشی معاون فرودگاه شهرکرد نیز از پاسخ دادن به سوال خودداری کرد و گفت: تنها مدیر فرودگاه اجازه انجام مصاحبه در این خصوص را دارد.
45282
نظر شما