ایسنا نوشت:

با گران شدن قیمت ورودی موزه‌ها از اول اسفندماه سال گذشته، تورگردان‌ها به عنوان یکی از اصناف فعال در گردشگری کشور که همچنان بر استوار ماندن این صنعت در کشور مُصرند، تلاش‌هایی را برای جلوگیری از ریزش ورود گردشگران به موزه‌ها و بناهای تاریخی آغاز کردند.

 این تلاش‌ها نخست در قالب دو نامه به رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نمود پیدا کرد، نامه‌ی اول برای احتساب هزینه‌ی ورودی تورهای خارجی به موزه‌ها و بناهای تاریخی با همان قیمت قبلی تا پایان فروردین‌ماه سال 1392 بود که تایید و اجرایی شد و نامه‌ی دوم؛ تمدید اعتبار زمانی نامه‌ی نخست بود که درخواستش بعد از نوروز از سوی جامعه‌ی تورگردانان ایران به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری فرستاده شد و بعد از مدتی به درخواست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، قرار شد جامعه‌ی تورگردانان جزییاتی از تورهایشان را به این سازمان بفرستند که سرانجام خردادماه امسال این جزییات به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری فرستاده شد، هر چند قرار بود جلسات برای تصویب، رد یا تائید این نامه برگزار شود؛ اما حالا زمزمه‌های دیگری درباره‌ی این نامه به گوش می‌رسد.

زمزمه‌هایی مبنی بر توافق‌هایی که شاید ایده‌ای جدیدتر از نامه‌ی دوم تورگردانان به دنبال داشته باشد، زمزمه‌هایی از دادن تخفیف به تورها برای ورود گردشگران داخلی و خارجی به موزه‌ها و بناهای تاریخی.

اسدالله بیرانوند مدیرکل امور موزه‌ها و اموال منقول تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در این زمینه به خبرنگار ایسنا، توضیح داد: در جلسه‌ای که با انجمن تورگردانان ایران برگزار شد، پیشنهادی مبنی بر دادن تخفیف به تورهای داخلی و خارجی برای ورود به موزه‌ها و بناهای تاریخی کشور مطرح شد که با توافق اعضای جلسه، این بحث اکنون برای بررسی به شورای برنامه‌ریزی موزه‌ها فرستاده شده است.

وی افزود: توافق‌های مطرح شده در این جلسه نخست باید به تایید بالاترین مقام عالی سازمان برسد تا پس از آن از اول مردادماه بتوانیم آن را اجرایی کنیم.

او توضیح داد: در صورت توافق، تخفیف‌هایی برای اماکن، موزه‌ها و مجموعه‌های تاریخی در نظر گرفته می‌شود که درصد تخفیف بعد از تصویب نهایی اعلام می‌شود که به احتمال 90 درصد، این توافق عملی می‌شود.

وی درباره‌ی بندهای دیگر این توافقنامه نیز اظهار کرد: بر این اساس، تورها باید علاوه‌بر بازدید از موزه‌های پربازدیدکننده، برنامه‌ی بازدید از موزه‌های کم بازدیدکننده، همچون فرش، رضا عباسی و نقاشی پشت شیشه را نیز در فهرست بازدیدهای خود قرار دهند، تورهایی که از این موزه‌ها بازدید می‌کنند شامل حال این تخفیف می‌شوند.

او همچنین چاپ و توزیع مطالب مرتبط با موزه‌های زیرنظر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری توسط تورها و ارایه‌ی آن به گردشگران را از دیگر موارد توافقی در این توافقنامه ذکر کرد که اداره‌ی کل موزه‌ها و جامعه‌ی تورگردانان تاکنون با آن موافقت کرده‌اند.

4545

کد خبر 301960

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۴
    6 0
    اقای رییس جمهور که میگه همه چی ارومه وما همه خوشحالیم وامیدوار تر شدیم.ها ما تو خرج زندگی مون موندیم حال داریم بریم موزه؟ بریم چی ببینیم.اوج اقتدار وقدرت پادشاهان گذشته وایران.خوب که چی.رییس که میگه ما از همه دوران بهتریم پس موزه نمیخوایم. صبر کنید موزه که سهله .دیگه بیمارستان هم نمیریم.دندونمون رو خودمون میکشیم. سر درد و.... رو وللش همه چی ارومه اقای رییس.ول فقط تو خوشحالی
  • محمد A1 ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۴
    9 0
    خوب شد که مطلبی در مورد بازدید از موزه ها در رسانه ها منعکس شد افرادی که علاقه به بازدید از موزه ها دارند می دانند که شیوه مدیریت موزه های تهران یکی از شاهکار های مدیریتی است! موزه هنرهای معاصر که بزرگترین موزه گالری ایران به حساب میاد روزهای تعطیل تعطیله!یعنی ساعت کاری آن با ساعت کاری ادارات و شرکتها یکی است! انگار این موزه برای مردم ساخته نشده بلکه برای کارمندانش ساخته شده از محل اشتغال در انجا حقوقی دریافت کنن.این کار مانند این است که کسی رستوران باز کنه و هنگام ظهر برای نهار تعطیل کنه بره خونه!!
  • بی نام IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۴
    2 0
    موزه اساسا برای آدمهای بسیار شاد است نه برای ما ایرانی های غمگین. میریم اون جا هی تاسف میخوریم و بیشتر دلمون میگیره
  • بی نام IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۴
    1 1
    موزه های ایران بادمجان هم نیستن چه برسه به موز

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین