آیت الله علم الهدی، امام جمعه مشهد در واکنش به اظهارات رئیس قوه ی قضاییه گفت:با شناختی که من از آیت الله آملی لاریجانی داشتم، انتظار روحیه نقدپذیری بیشتری از ایشان بود.

به گزارش خبر آنلاین وبه نقل از سایت امام جمعه مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی افزود: مردم می توانند با مراجعه به سایت بنده به آدرس alamolhoda.net، متن کامل خطبه نماز جمعه هفتم تیر را ببینند و بعد قضاوت کنند که آیا این سخنان خلاف واقع یا سهل انگارانه بوده یا خیر.
امام جمعه مشهد در متن کامل این صحبت ها گفته است : عمده ی مشکلات مملکت در ارتباط با قوه ی قضاییه روی سه مسئله است . که این سه مسئله نه کمبود نیرو ، نه کمبود امکانات ، نه مسائل مختلف ، نه ضعف قانون ، هیچ توجیهی پذیرفته نیست . یه مسئله مسئله ی مواد مخدره . این بلای خانمان برانداز که روز به روز در حال گسترشه . اضاله اش و نابودی اش فقط و فقط به دست قوه ی قضاییه است . و قوه ی قضاییه اگر با قاطعیت کامل بیاید وسط میدان این قائله براندازی می شود. نکته ی دوم مسئله ی مفاسد اخلاقی تو این جامعه است . این مردم پای این انقلاب شهید بهشتی دادند . این مردم در یک روز و یک ساعت عزیزترین عزیزان این ملت زیر آوار دفتر حزب جمهوری اسلامی رفت . این مردم در کنار این انقلاب و این نظام غریب نیم میلیون جوان و شهید دادند . و این مردم نمی تونن تحمل کنن یه عده دختر و پسر شهوت ران هوس باز بیان به نظام دهن کجی کنن. اینو نمی بینن. مسئله موی پریشان جلوی صورت ریخته ی یک دختر لاابالی ، مسئله ی هوس بازی های شهوت بار یک جوان آلوده به دنبال فحشا رفتن در این کشور و جامعه ی ما ، این دهن کجی به انقلاب است . دهن کجی به شهدا است. و تنها جریانی که می تواند با قاطعیت در مقابل این قضیه قد علم کند و قائله رو براندازی کند قوه ی قضاییه است . تکبیر
مسئله ی سوم ، مسئله ی مفاسد اقتصادیه . یه جریان فساد اقتصادی در این کشور کشف شد و الان قریب دوساله مردم فقط خبر بعد خبر می شنوند . آخر این برای جامعه ی ما قابل تحمل نیست. اگر اینها واقعا فساد اقتصادی نبود چرا بزرگش کردین . و اگر فساد اقتصادی بود تامل چرا؟ یعنی در کنار این فساد اقتصادی اگر بنا شد مفسدین اقتصادی ببینن یک فسادی با این فاحش بودن تو این مملکت اجرا می شود و بعد از این دست به اون دست ، از این دادگاه به اون دادگاه ، از این دادسرا به اون دادسرا ، از این بازخواست به اون بازخواست ، دوسال طول می کشد . هنوز هم قضیه به نتیجه نرسیده است . خوب آقا گنهکارها ، مفسدین اقتصادی ، و مفسدین فی الارض را در این کشور جری می کند. بابا تو این مملکت مردم داشتند زندگی می کردند . یک مرتبه جریان ارز نوسانی پیدا کرد . دارایی های مردم نصف شد . و کی باعث بود و کی عامل شد. تحریم خارجی ، همه ی این مسائل می گوییم زمینه است . اما این کار که به سادگی انجام نگرفت. اینجور نبود که این مسائل یک مرتبه جهشی ، یک همچین مشکل اقتصادی ایجاد کند . اون روزی که ما اطلاعات نداشتیم . ما وزارت اطلاعات نداشتیم . اون روزی که دستگاههای امنیتی مجهز گسترده نداشتیم . یه شهید لاجوردی در عرصه ی قوه ی قضاییه ریشه ی منافقینی که اینطور در کشور رسوب کرده بودند . تو همه ی خانواده ها کند و نابود کرد. امروزی که ما این همه دستگاههای اطلاعاتی ، دستگاههای امنیتی داریم . خوب بابا چی شد ارز دچار این نوسان شد؟
آیت الله آملی لاریجانی در پاسخ گفته بود اخیراً امام جمعه محترم مشهد مطالبی را در هفته قوه قضاییه بیان داشته اند که البته بنا ندارم به شخص بپردازم اما محتوای آنچه که ایشان گفتند توقعات خاصی از دستگاه قضایی است که چه بسا از عهده قوه قضاییه خارج است.ایشان گفته‌اند که مردم ایران با قوه قضاییه سه مشکل دارند که یکی بحث مواد مخدر است. اگر قوه با قاطعیت وارد میدان شود، مسئله حل می شود. اینکه مواد مخدر بلایی خانمانسوز است حرف کاملاً درستی است که قوه قضاییه نیز بر آن پافشاری دارد اما حل مشکل مواد مخدر فقط به دست قوه قضاییه نیست که بگویند اگر قوه قضاییه با قاطعیت برخورد کند، مسئله کلاً حل می‌شود.
آیت ا... آملی لاریجانی افزود: توقعمان این بود که زحمات این دستگاه دیده بشود انصافش این است که بگوییم که در این دوره دستگاه قضایی در برخورد با مواد مخدر واقعاً خوب عمل کرده است. البته من نمی‌خواهم قیاس کنم ولی شاید بشود گفت در هیچ دوره‌ای این قدر سختگیری نبوده است. در حال حاضر نیروی انتظامی و استانهایی که محل ورود مواد مخدر بودند شهادت می دهند که با سختگیری‌هایی که شده واقعاً مسیرهای جابجایی مواد مخدر عوض شده و بخشی از مواد مخدر از مسیر آبی حرکت می‌کنند چون می‌ترسند و ما باید این زحمات قوه قضاییه را ببینیم.

آملی لاریجانی اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد که سر منشأ بسیاری از مفاسد و جرایم همین مواد مخدر است ما به این مطلب کاملاً واقفیم و لذا برخوردهای قوه قضاییه قاطع و محکم بوده است.
رئیس قوه قضاییه موضوع برخورد با مفاسد اخلاقی از سوی قوه قضاییه را بخش دیگری از سخنان امام جمعه مشهد اعلام کرد و گفت: به گفته ایشان این قابل تحمل نیست که چند دختر و پسر لاابالی به نظام دهن کجی کنند. این سخن واقعاً صحیحی است. متأسفانه متولیان امور فرهنگی در کشور به این موضوع توجه نکردند. حجاب و عفاف یک مسئله اساسی در کشور است منتها بحث برخورد بحث آخر است. من سال اولی که رئیس جمهور این کشور گفت که آقا چه کار دارید به اینکه چهارتا تار موی کسی بیرون باشد گفتم که قانون ما بی حجابی و بدحجابی را جرم و شرع ما این را خلاف شرع دانسته است و خلاف شرع آشکار را باید نهی کرد و جلوی جرم را گرفت. منتها این مسئله که توقع را از قوه قضاییه بالا ببرند اشتباه است.
رئیس دستگاه قضا افزود: قوه قضاییه باید به اندازه توانش در مقابل این جرم بایستد، ما موظف هستیم برخورد کنیم منتها آیا شرعاً هم جایز است در جایی که امکاناتمان کم است دختر و پسر جوان مردم را که تخطی کرده‌اند کنار اشرار، قاچاقچی مواد مخدر و کنار آدمهایی شروری که ممکن است اصلاً کارشان روسپیگری باشد بیندازیم و آیا این درست است که بگوییم در این اشکالاتی که هست نه از ناحیه کمبود نیرو، نه کمبود امکانات، نه ضعف قانون هیچ توجیه بردار نیست! آخر چرا ما چنین قضاوتهای نادرستی می‌کنیم چرا که اولین مسئله، زندانهای ما است. آیا ما حق داریم واقعاً دختر و پسر جوان مردم را که حالا یک تخطی اینطوری کرده‌اند که البته گناه و خلاف شرع و قانون هم هست کنار زندانیان خطرناک بفرستیم؟ وجود زندان های کافی و دارای طبقه بندی یک ضرورت است که متوقف بر وجود امکانات بسیاری است. چرا باید ادعا کرد که هیچ توجیهی قابل قبول نیست.
آملی لاریجانی تأکید کرد: از طرف دیگر چرا ما کوتاهی دستگاههای اجرایی، کوتاهی متولیان فرهنگی درون دولت و خارج از دولت را به پای قوه قضاییه می‌نویسیم؟ قوه قضاییه به تنهایی می‌تواند این مسئله را حل کند؟ این اشتباه بزرگی است. بحثهای پیشگیری برای ما ثابت کرده که این امکانپذیر نیست، پیشگیری در این مسئله بر برخورد مقدم است.
رئیس قوه قضاییه به موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد و افزود: موضوع گلایه‌آمیز دیگری که مطرح شده مسئله مفاسد اقتصادی است ایشان با نوعی تعبیر توبیخ آمیز گفته‌اند که این مسئله برای جامعه قابل قبول نیست و در دو سال اخیر در مبارزه با مفاسد اقتصادی فقط ما خبر بعد از خبر می‌شنویم. بعد گفته‌اند که اگر فساد اقتصادی نبود چرا بزرگش کردید؟ اگر فساد اقتصادی بود تأمل چرا؟ و چرا از این دست به آن دست، از این دادگاه به آن دادگاه، از این دادسرا به آن دادسرا، از این بازخواست به آن بازخواست؟ بنده در پاسخ عرض می کنم آیا واقعاً اینطور بوده و ما پرونده را از دادسرایی به دادسرایی، از دادگاهی به دادگاهی دیگر فرستادیم؟ آخر چرا حرفهای خلاف می‌زنید البته درست است که پرونده فساد بزرگ اول در دادسرای خوزستان تشکیل شد اما بعد چون تشخیص داده شد که آنجا نمی‌شود به همه جوانب رسیدگی کرد به تهران احاله شد تا تحت نظارت دادستان کل کشور رسیدگی شود و واقعاً در این رابطه تلاش عظیمی صورت گرفت.
آملی لاریجانی تأکید کرد: امام جمعه محترم در لابه‌لای کلام می‌فرمایند که توقع مردم از دستگاه قضایی شهید بهشتی و شهید لاجوردی است. خوب یکی از خصوصیات شهید بهشتی این بود که مظلوم بود واقعاً مظلوم بود، حالا هم همینطور است.
4545

 

کد خبر 303163

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسن A1 ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    چه عجب یک فردی جرات کرد از یک رئیس قوه به غیر از احمدی نژاد هم انتقاد کنه.
  • بی نام A1 ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    قوه قضائیه فقط بلده وقتشو بزاره لایحه بنویسه و وکلارو محدود کنه
  • shiba IR ۱۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    4 15
    نظر آقای علم الهدی قابل تحسین است
  • سورنا A1 ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    15 3
    ای کاش ایشون از بانیان مشکلات اقتصادی که منشا فساد اخلاقی است هم انتقاد کنند. فقر اصلی ترین دلیل بالا رفتن سن ازدواج و شروع فساد اخلاقی است.
  • ایرنی IR ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    21 1
    پرونده زمین خواری هشتگرد چند سال است که از این دادگاه به آن دادگاه می رود و کاری انجام نشده و کسی هم پاسخگو نیست برای وقت و مال مردم ارزشی قایل نیستند و سیستم خیلی راحت و دولتی است.
  • بابک A1 ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    16 3
    خداییش خیلی خنده دار بود احضار ریس جمهور ... بوی خصومت میداد
  • حسین A1 ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    53 3
    فقط و فقط گیر دادن به دختر پسرا....اگه مشکل اقتصادی ما با شما سروران حل بشه..ما هم مثل عربستانی ها حداکثر 20 ساله ازدواج می کردیم...نه اینکه طرف تا 30 سالگی باید سماق بمکه...اینا واقعا درک نمی کنن؟؟؟؟؟آخه کجا اسلام گفته این جوری؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    20 9
    به خاطر تأکید جناب علم الهدی بر مقوله نقدپذیری عمیقاً رضایت قلبی خود را اعلام می نمایم.
    • اسکندر A1 ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
      16 3
      خود ایشان هم که عالم با عمل هستند انشااله...
  • بی نام A1 ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    3 0
    در این که نقص های قانونی و ضعف هایی در قوه قضاییه است شکی نیست خود رییس محترم قضا هم اذعان کردند اما در این که راه حل این مشکلات صرفا قوه قضاییه است اشتباه است زیرا این مسایل ابعاد محترم تربیتی اجتماعی فرهنگی دارد در مسایل پرونده های بزرگ اقتصادی هم مسایل پیچیده حقوقی که یک وجه اش امنیتی است باعث کند شدن مسایل می شود کلا مسئله مشکل نگاه به مسایل است باید قبول کرد که دوره مسئله برخورد خلخالی وار تمام شده است امروز راه حل ها در تبیین درست مسئله است
  • مل مل A1 ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    2 5
    هردونفرشما راست می گویید
  • کمیل A1 ۲۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    4 16
    احسنت براین سید خدا که همیشه حرف حق می زنه.باز هم گلی به جمال حاجی اعلم اهدای ما مشهدیها.بعد از دکتر(احمدی نژاد)عزیزمون ایشون دومین نفری بودن که توانستند واقعیات را درباره قوه مثلا قضاییه بگویند.امیدوارم از آقای سید ما باز بده این داستان نشه....مثل خیلی ها که واقعیات رو گفتند و حالا...برو پیداشون کن....
  • بی نام A1 ۲۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    15 1
    چرا خود آقای علم الهدی نقد پذیر نیستند؟!اگر نقد پذیری داشتند نباید اینقدر عصبانی میشدهد!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین