پردرآمدترین بازیگر مرد هالیوود کیست؟

رابرت داونی جونیر با حدود 75 میلیون دلار پردرآمدترین بازیگر مرد هالیوود است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داونی جونیر بالاتر از چانینگ تیتم و هیو جکمن صدرنشین فهرست سالانه پردرآمدترین بازیگران مرد هالیوود به انتخاب مجله فوربس شد.

داونی جونیر 48 ساله در 2012 در فیلم ابرقهرمانی «انتقامجویان» تولید مارول و دیزنی و سال 2013 در «آیرون من 3» دیگر فیلم ابرقهرمانی مارول بازی کرد که هر دو فیلم بیش از یک میلیارد دلار فروش داشتند.

فوربس درآمد بازیگران را از ژوئن 2012 تا ژوئن 2013 محاسبه کرده است.

تیتم 33 ساله با 60 میلیون دلار نفر دوم فهرست است. او پارسال در فیلم «مایک جادویی» ساخته استیون سودربرگ بازی کرد که 167 میلیون دلار فروخت.

جکمن 44 ساله که فیلم جدید او «وولورین» هفته بعد در آمریکای شمالی اکران می‌شود، با 55 میلیون دلار در رده سوم است.

مارک والبرگ 44 ساله پارسال کمدی موفق «تد» را روی پرده سینماها داشت که 550 میلیون دلار فروخت. او با 52 میلیون دلار درآمد نفر چهارم فهرست فوربس است.

دواین «راک» جانسن 41 ساله با 46 میلیون دلار فهرست پنج بازیگر مرد پردرآمد را کامل می‌کند. او این روزها «سریع و خشمگین 6» را روی پرده دارد که در کمتر از دو هفته 500 میلیون دلار فروخت. جانسن امسال در «سرباز جو: تلافی» هم بازی کرد.

لئوناردو دی‌کاپریو با 39 میلیون دلار در رده ششم قرار دارد. «گتسبی بزرگ»‌ با بازی او امسال اکران شد و بیش از 250 میلیون دلار به دست آورد.

آدام سندلر 46 ساله تنها کمدین است که به فهرست 10 نفر اول فوربس راه پیدا کرده است. او به لطف موفقیت انیمیشن موفق «هتل ترانسیلوانیا» که 347 میلیون دلار فروخت، 37 میلیون دلار درآمد داشته است.

دنزل واشنگتن 58 ساله پارسال فیلم موفق «پرواز» را روی پرده داشت که 162 میلیون دلار فروخت. او با 33 میلیون دلار در رده نهم است.

تام کروز 51 ساله که پارسال با حدود 76 میلیون دلار پردرآمدترین بازیگر مرد هالیوود به انتخاب فوربس بود، امسال با 35 میلیون دلار به رده هشتم نزول کرده است.

لیام نیسن بازیگر فیلم‌های «ربوده‌شده» و «خاکستری» با 32 میلیون دلار نفر دهم فهرست است.

فوربس فهرست پردرآمدترین بازیگران مرد هالیوود را پس از گفت‌وگو با مدیران استودیو، تهیه‌کننده‌ها و مدیران برنامه تهیه کرده است.

رویترز / 17 ژوئن / ترجمه: علی افتخاری

5858

کد خبر 303978

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سپهر A1 ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
    89 76
    مخم سوت کشید، با دلار 3400 تومنی میکنه 255 میلیارد تومن در سال یا به عبارتی 21 میلیارد تومن در ماه. اونم با این قیافششششش!!
    • بی نام IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      مگه قیافش چشه؟آهان مثل بعضی پسرای ایرانی ابروهاشو نخ نکرده قیافشو شبیه دخترا نکرده
    • بی نام A1 ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      100 2
      قیافش را نگاه نکن اراده اش را نگاه گن این آدم معتاد شد افتاد زندان و هر گندی که بخواهی رو زد و وقتی اومد بیرون از زندان تو هالیوود هیچکس بهش کار نمیداد ...حالا ببین خودش را به کجا رسوند
    • محمد A1 ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      47 1
      استايل چهره و نگاه و ... اش رو توي فيلم هاش ببين بعد بگو كه ...
    • بی نام IR ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      16 1
      همین ظاهر بینی که به هیچ جا نرسیدی!
    • بی نام IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۷
      12 0
      یکی از بهترین و توانمندترین بازیگرهای حال حاضر هالیووده! این نظر آقا سپهر بسیار سطحی و آب دوغ خیاریه!
    • باربارا IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۷
      5 0
      یکی از بهترین و توانمندترین بازیگرهای حال حاضر هالیووده!
  • مهدی IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
    7 47
    یکی به من بگه مارک والبرگ کجاش به یه بازیگر نمیگم درجه یک اصلا کجاش به یه بازیگر درجه دو یا سه میخوره که تو این لیست هست ؟
    • بی نام IR ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      17 2
      بازیگر درجه یک باشه یا ده در هر صورت درآمدش انقد بوده . نوشته لیست درآمد . بلدی بخونی که ؟؟ در ضمن خیلیم هم تد فیلم باحالی بود هم والبرک خوب بازی کرده بود .
    • محسن A1 ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      8 1
      منظور دوستمون این بوده که چون بازیگر درجه یک یا دو نیست پس حقش نیست اینقدر درآمد داشته باشه و تو این لیست باشه تو ایران خودمون هم همیشه بازیگرای خوب و درجه اول بالاترین درآمد را ندارند. کسب درآمد حتی در عالم هنر هم علاوه بر توانایی های مخصوص به آن رشته ی هنری،متاسفانه خصوصیتهای دیگری را خارج از حیطه ی فنی می طلبد
    • مهدی IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
      9 0
      کی به تد گیر داد ؟ مثل اینکه شما بلد نیسی بخونی جناب بی نام ! یه بار دیگه کامنت منو بخون ببین " تد " میبینی ؟ ؟ ؟
  • بی نام A1 ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
    6 19
    عکس این معتادو چرا اینجا گذاشتید
    • بی نام IR ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۷
      6 1
      معتاد بود!! با کلی بدبختی ترک کرد! قاعدتا الان نباید معتاد خطابش کنیم!!
  • بی نام A1 ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
    0 0
    به نظر من ادما بايدبه فكر خودشون باشن تادخلو خرج ديگران