۰ نفر
۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۸

ایسنا نوشت:

به گفته کارشناسان طی ماه رمضان قیمت سیم‌کارت که از چندی پیش سیر سعودی به دنبال داشت با نوعی رکود و در مواردی کاهش قیمت مواجه شد. سیم‌کارت‌های کد یک و دو که با سرعت چشم‌گیر هر روز در حال افزایش قیمت بودند، اکنون مدتی است در شرایط تقریبا ثابتی قرار گرفته‌اند و حداقل قیمت آنها مانند گذشته افزایش پیدا نمی‌کند.

در حال حاضر سیم‌کارت‌های کد یک همراه اول با قیمتی حدود دو میلیون و 200 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسند و خط صفر کد یک نیز به گفته‌ی فعالان بازار از مدت‌ها قبل دیگر در بازار وجود ندارد.

اما قیمت سیم‌کارت کد دو کارکرده بسته به رند بودن آن از یک میلیون تومان آغاز شده و بالاتر می‌رود و اگر در این میان سیم‌کارت صفری با کد دو هنوز وجود داشته باشد، قیمت آن بالغ بر یک میلیون و 500 هزار تومان خواهد بود.

کد سه کارکرده نیز این روزها با قیمت 750 هزار تومان و خط صفر آن به قیمت 900 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد که البته کدهای صفر این خط نیز در بازار کم هستند.

کد خط چهار کارکرده در بازار 600 هزار تومان و در صورت صفر بودن حدود 850 هزار تومان به فروش می‌رسد.

کدهای پنج و شش که خط صفر انها هم کمتر در بازار دیده می‌شود به ترتیب 500 و 450 هزار تومان قیمت دارند که در صورت صفر بودن قیمت آنها به حدود 700 هزار تومان نیز می‌رسد.

هم چنین سیم‌کارت کد هفت در صورت صفر بودن با قیمتی بالغ بر 400 هزار تومان و کد هفت کارکرده با قیمتی بالغ بر 370 هزار تومان به فروش می‌رسند.

کد هشت صفر نیز این روزها 300 هزار تومان قیمت دارد که این قیمت در صورت کارکرده بودن سیم‌کارت تا 250 هزار تومان کاهش پیدا می‌کند.

بنابر اعلام فعالان بازار این روزها بیشتر سیم‌کارتهای صفر با کدهای 7 و 8 هستند و برای بقیه‌ی کدها کمتر سیم‌کارت صفر در بازار مشاهده می‌شود.

3131

کد خبر 306654

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بهمن A1 ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    69 2
    یادش به خیر این خرید و فروش سیم کارتهای موبایل چه رونقی داشت و چقدر اشتغال ! ایجاد کرده بود . خداییش ما ایرانیها از هر موضوع ساد های یک بیزینس راه می اندازیم .
  • بی نام IR ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    143 5
    اشتباه می کنید.... سیم کارت دو هزار و پانصد تومانه.....! دکتر خودش گفت . دارید جوسازی می کنید!...تازه شارژ هم داره!
  • بی نام EU ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    20 14
    فکر کنم وقتی 912 کلا تمام بشه همه کد ها میلیونی قیمت پیدا کنن همین کد هشت میره بالای 1 میلیون
  • رضا A1 ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    36 4
    حداکثر پولی که بابت سیم کارت باید پرداخت بشه 5000 تومان است . بیش از این آتیش زدن به پولتونه
  • بی نام DE ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    19 4
    در کشور آلمان سیم کارت اعتباری 12 یورو هست که 10 یورو توش شارژ داره، اینترنت هم داره!!!!! با یورو 4500 هم که حساب کنید متوجه میشید که چه کلاهی سالیان سال داره سر ملت ایران میره و چه زد و بند هایی سر اینکه چه اپراتوری در ایران بتونه کار کنه نمیشه و چه پولهایی توی جیب یه سری نمیره!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین