چهارشنبه ۹ مرداد بود که خبر سقوط یک دستگاه مینیبوس از روی بارجی که در حال عبور از دریاچه سد کارون 3 بود به داخل دریاچه منتشر شد؛ حادثهای که منجر به غرق شدن 12 نفر از 17 سرنشین مینیبوس شد.
روز شنبه ۱۲مرداد، رییس قوه قضاییه با صدور دستوری دادستان کل کشور را مامور بررسی حادثه دریاچه سد کارون کرد و یک روز بعد از آن هیات اعزامی دادستان کل کشور به محل وقوع حادثه تحقیقات خود درباره علل وقوع حادثه را آغاز کرد.
پس از آن و در عین حال که امروز 150 نماینده مجلس در بیانیهای خواستار رسیدگی و پیگیری مسئولین درباره این حادثه شدند، یک عضو هیات اعزامی دادستانی کل کشور برای بررسی حادثه دریاچه سد کارون 3، از ارسال نتیجه تحقیقات این هیات درباره علل سقوط مینیبوس به این دریاچه و مرگ 12 نفر از سرنشینان آن برای رییس دستگاه قضایی خبر داد.
به گزارش ایسنا، قاضی ناصر سراج گفت: امروز گزارشی درباره دلایل وقوع حادثه دریاچه سد کارون 3 تهیه و آن را خدمت رییس قوه قضاییه ارسال کردم.
وی گفت: راننده مینیبوس و ناخدای بارج (کشتی که مینیبوس بر روی آن مستقر بوده) با قرار مناسب در بازداشت هستند.
سراج از ذکر دیگر جزئیات گزارش تهیه شده از سوی هیات اعزامی خودداری کرد.
23445
نظر شما