سوارز خطاب به سران لیورپول: سر قول خود بمانید و مرا بفروشید

باشگاه آرسنال با ارائه پیشنهاد 40 میلیون پوندی قصد به خدمت گرفتن لوئیس سوارز مهاجم لیورپول را دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مسئولان باشگاه آرسنال با ارائه پیشنهاد جالب 40 میلیون به علاوه یک پوند سعی در به خدمت گرفتن لوئیس سوارز مهاجم پر حاشیه لیورپول را دارند. توپچی های لندن در شرایطی این پیشنهاد را ارائه کرده اند که تمام بندهای مورد توافق یعنی راه نیافتن لیورپول به لیگ قهرمانان و پیشنهاد بیش از 40 میلیون پوند در آن لحاظ شده و به نظر می رسد که دیگر سران لیورپول بهانه ای برای عدم فروش ستاره اروگوئه ای خود ندارند.

پس از رد شدن پیشنهاد 40 میلیون پوندی آرسنال، آرسن ونگر با افزودن یک پوند دیگر پیشنهاد جدیدی را برای خرید این بازیکن ارائه کرد و حالا خود سوارز هم خواهان جدایی اش از جمع قرمزپوشان آنفیلد شده: «سال گذشته من می توانستم به باشگاهی بزرگ بروم، اما باشگاه به من گفت که این بار به لیگ قهرمانان راه پیدا می کنیم، حالا این اتفاق رخ نداده و انتظار دارم که آنها سر قول خود بمانند و اجازه جدایی مرا صادر کنند.»

او ادامه داد: «من نمی خواهم به تیم رقیب بروم تا با این انتقال به تیم محبوبم ضربه بزنم، فقط دوست دارم در لیگ قهرمانان بازی کنم و این چیزی است که ما در قرارداد بر سر آن توافق کرده بودیم.»

سوارز در مورد پیوستن به آرسنال و تداوم حضور در لیگ برتر جزیره گفت: «لیگ جزیره لیگ فوق العاده ای است و هر بازیکنی آرزوی بازی در این کشور را دارد، من هم کارنامه درخشانی در این لیگ دارم. پس امیدوارم باشگاه بر سر قول خود بماند و با جدایی ام موافقت کند.»

252 43

 

کد خبر 307290

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سورنا A1 ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    16 0
    این بابا همونی نبود که یه بازیکن رو تو زمین فوتبال گاز گرفت؟!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین