۰ نفر
۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۵

نسیم آنلاین نوشت:

عضو اتحادیه واردکنندگان دارو از توقف روند ترخیص دارو از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: گمرک به دلیل ابهام به وجود آمده در مورد نوع ارز اختصاص یافته به دارو و کالاهای اساسی ترخیص دارو را متوقف کرده است.

عضو اتحادیه واردکنندگان دارو با اشاره به اینکه به دلیل ابهام ارزی به وجود آمده روند ترخیص دارو از گمرک فرودگاه امام متوقف شده است، گفت: در حال حاضر مشخص نیست که بالاخره به واردات دارو باید ارز مرجع داده شود یا خیر. به دلیل همین ابهام بانک‌های عامل از دادن اسناد ترخیص به واردکنندگان دارو خودداری می‌کنند و گمرک هم دیگر اجازه ترخیص دارو را نمی‌دهد.

هاشم تبریزی دانا افزود: دولت یازدهم اخیرا وعده داد که قرار است تا پایان سال به واردات کالاهای اساسی و دارو ارز مرجع اختصاص داده شود. با این حال این وعده هنوز به صورت بخشنامه از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده است.

وی گفت: در حال حاضر ترخیص دارو از گمرک در حالت بلاتکلیفی قرار گرفته است و مشخص نیست که بالاخره چه نوع ارزی باید به واردات دارو داده شود.

۴۷۴۷

کد خبر 308684

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    10 29
    روحانی مچکریم!!!
    • سایه US ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      14 50
      هیچ امیدی به دولت یازدهم هم نخواهد بود.منتظر باشید.
    • ناشناس US ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      21 5
      خدا به داد بیماران نیازمند برسه.آقای روحانی واقعا چه جوابی میخوان بدن؟
    • بی نام A1 ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      9 2
      شما اول بروید یقه رئیس جمهور قبلی رو به علاوه رییس بانک مرکزی (به زودی قبلی) و وزیر اقتصاد قبلی که اینهمه مشکلات ارث به جای مانده آنها ست بگیرید تا روز اولی بخواهید به روحانی گیر بدید! دیگه افراط و تفریط هم حدی دارد!
  • ویانا A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    8 118
    اینم از خدمات دولت تدبیر و امید روزی برسد که همگان آرزوی رئیس جمهور شدن آقای احمدی نژاد را کنند
    • حقیقت گو A1 ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      75 6
      ببخشیدها!!! هنوز نوبت به پیاده کردن مسئولین بدون بلیط رده پایین تر از اتوبوس نرسیده!!!!! تازه وزرا پیاده شدن!!!! هنوز داریم از آثار دولت نهم و دهم فیض می بریم!!!! این کارها کار دولت قبله
    • بی نام IR ۰۷:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      60 6
      همه اين مشكلات به خاطر تصميمات بدون برنامه و شتاب زده اقاى احمدى نژاد است .دوباره برگرده!!!!
    • شهروند IR ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      29 3
      نه جانم خانم ویانا هرچی داریم میکشیم از همان دولت و تدبیر آقای احمدی نژاد و وزرایش است حالا حالا ها باید دولت یازدهم کم کاریهای دولتهای نهم و بخصوص دهم را جبران کند!ضمنا دولت یازدهم کارش را تازه شروع کرده یعنی شما اینرا نمیدانید که به دولت یازدهم ربطی ندارد؟
    • بی نام IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      17 4
      به خاطر تصميمات دولت ايشان ، كمبود دارو وواردات داروهاى بى كيفيت ارژانتينى و هندى روز به روز حال مادر من و هزاران بيمار خاص بدتر مى شود ،من كه حلالش نمى كنم .
    • بی نام IR ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      34 4
      از اسفند ماه سال 91 دنبال یک قرص بودیم آنوقت شما ربطش میدی به دولت یازدهم؟اگر میخوای کسی رو خراب کنی حداقل بذار مدتی از مسئولیتش بگذره بعد شروع به تخریب کن شما!
  • حقیقت گو A1 ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    43 3
    کارشکنی ها شروع شد. راستی فرودگاه امام زیر نظر کدوم ارگانه؟!!!!
    • محمدحسین IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      2 6
      آقای حقیقت گو گفت گمرک نه فرودگاه....راستی گمرک زیر نظر کودوم ارگانه؟
  • حامد IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    19 5
    اخه ویانا دولت که هنوز کاری رو دست نگرفته یه کم وجدانتون رو بیدار کنید چه بر سر ایران امده که درست شدنی نیست بعد اظهار نظر کنید
    • بی نام US ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      16 3
      حامد جان. شما نگران پستی هستی که بهت دادن ؟!!! اگه درست شدنی نیست پس چرا شدن رئیس جمهور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • بی نام A1 ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      4 5
      بی نام جان درست میشه اما زمان میخواد شما تخریبتو بکن دیگه چرا بحش میکنی
  • بی نام IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    23 3
    دولت دهم این همه مشکلات دارویی برای مردم درست کرده و هنوزم از بی تدبیری اونا باید بکشیم بله پاکترین دولت بودند چون در صفحه خدماتشان به مردم چیزی نوشته نشده است!
    • بی نام A1 ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      3 5
      اما فکر کنم الان تو دولت یازدهم باشیم !!!
  • امير A1 ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    9 2
    خدايا كساني را كه بدون اطلاع از اوضاع آشفته دارو نظر ميدهند .ونمي دانند طي سه ماه (ارديبهشت وخرداد وتير) چگونه قيمت يك دارو ي 1850000 ريالي را به 14495000 ريال رسانند .هم چون ما گرفتار بيماري كن .
    • سايه IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      8 1
      الهى آمين من خودم ازكسانى هستم كه هرماه چهارصدونودتانهصدوپنجاه تومن پول دارو مىدم
  • بی نام A1 ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    4 0
    اینم از تدبیر و امید
  • مسعود A1 ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    4 0
    یکی بگه که مسئول از دست رفتن جون بیمارایی که از کمبود و گرانی دارو چاره ای جز تحمل درد و تسلیم نداشتن کیه.امروز داروی پدرم (ول کید)را به قیمت وحشتناک هر آمپول 5130000 تومان خریداری کردم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین