نامه ای که در آن عارف حمایت و پشتیبانی از دولت را لازمه «تأمین منافع ملی» دانسته و تاکید کرد: از هیچ اقدامی در این راه دریغ نخواهید ورزید.
به کزارش خبرآنلاین، عارف که در دوران انتخابات ریاست جمهوری رقابتی درونی با روحانی داشت و او را اصلاح طلب نمی دانست،در روزهای پایانی انتخابات با اصرار خاتمی و بدون نام بردن از روحانی از رقابت های انتخاباتی کناره گیری کرد تا هم رایش به سبد روحانی ریخته شود و هم او و همفکرانش انتخابات ریاست جمهوری را از اصولگرایان ببرند.
اگر چه درخواست حامیان اصلاح طلب عارف برای حضور وی در دولت اجرایی نشد، اما عارف در ظاهر تلاشی برای رودرویی با روحانی نداشته است و در نامه خود با ا اشاره به رأی اعتماد مجلس به اکثریت وزرای پیشنهادی، اظهار امیدواری کرده که دولت با تکیه بر ظرفیتهای قانونی و استفاده از حسن روابط و تعامل سازنده با مسئولان بلند پایه کشور در تحقق مطالبات به حق مردم که تفکر اصلاح طلبی و اعتدال را برگزیدند، موفق باشد.
عارف که این بعد از انتخابات روحانی پیشنهاد او را برای حضور در وزارت ارتباطات نپذیرفته بود، اگر چه در اظهار نظرهای رسمی اش از دولت یازدهم حمایت می کرد، اما وقتی خبرنگاران در آن روزها از او درباره حضورش در دولت می پرسیدند، ترجیح می داد از کنار این مساله بگذرد و بگوید که پیشنهادی از دولت ندارد.
حزب فراگیری هم که با ابتکار او از سوی چهره های اصلاح طلب پیشنهاد شده است، هنوز در مرحله بررسی است و شاید تصمیم عارف و نهایی شدن عدم حضورش در پست های جدید، بتواند او را در این فعالیت ماندگار کند.
عارف در نامه اش به طور ضمنی از مجلس به دلیل رای اعتماد به وزاری دولت انتقاده کرده و نوشته است:«بدیهی است چنانچه اهتمام و حمایت وکلای محترم مردم متوجه تمامی افراد پیشنهاد شده رئیس جمهوری بود، امروز شاهد رضایت و شادی بیشتری در بین آحاد جامعه میبودیم.»
/27212
نظر شما