حسین شریعتمداری امروز چهارشنبه 06/05/92 طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:

1- روز پنج‌شنبه 27 مارس 2003- فروردین‌ماه 1382- در حالی که ارتش آمریکا هفت روز بعد از آغاز حمله به عراق بر این کشور غلبه کرده بود، جرج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا در محوطه بیرونی کاخ سفید به میان خبرنگارانی که با عجله فراخوانده شده بودند آمد و با غروری حاکی از برتری بلامنازع آمریکا خطاب به خبرنگاران گفت «عراق تمام شد»! این جمله جرج بوش «IRAQ IS OVER» که با آمیزه‌ای پررنگ از تحقیر بیان شده بود ساعتی بعد به تیتر اول رسانه‌ها تبدیل شد. 9 سال بعد، دسامبر 2011- دی‌ماه 1390- وقتی آخرین نظامیان آمریکایی به دستور اوباما خاک عراق را ترک کردند، نشریه آمریکایی فوربس در یادداشتی که بوش و اوباما مخاطب مشترک آن بودند، نوشت؛ «از حمله نظامی به عراق و اشغال 9 ساله آن چه به دست آوردیم؟! بیش از 2500 تن از نظامیان خود را از دست دادیم، نزدیک به 5 هزار میلیارد دلار از مالیات شهروندان آمریکایی را هزینه کردیم، اصلی‌ترین دشمن منطقه‌ای ایران را حذف کردیم، آمریکا را جنگ‌طلب معرفی کردیم و سرانجام، عراق را به دست دوستان و هم‌پیمانان ایران سپردیم» همان روزها، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان در مصاحبه با واشنگتن‌پست گفت «آمریکایی‌ها بعد از 9 سال عراق را در سینی طلا تقدیم ایران کردند»!

2- بعد از ناکامی آمریکا در حمله نظامی به عراق و نتیجه معکوسی که از این حمله گرفته بودند، ژنرال «پانه‌تا» وزیر جنگ آمریکا و رئیس اسبق سازمان «سیا» با استناد به بررسی‌های چند مرکز استراتژیک هرگونه دخالت نظامی مستقیم آمریکا در منطقه را بی‌حاصل و خطرناک دانست و روزنامه آمریکایی «یو.اس.ای.تودی» به نقل از شورای آتلانتیک بر ضرورت جایگزینی جنگ نیابتی- PROXY WAR- به جای دخالت مستقیم نظامی تأکید کرد و...

3- فتنه‌انگیزی در سوریه به عنوان یکی از اصلی‌ترین حلقه‌های محور مقاومت و متحد استراتژیک ایران اسلامی با بهره‌گیری از فرمول «جنگ نیابتی» آغاز شد و کشورهای ترکیه، عربستان، قطر، اردن و بعدها مصر (مرسی) به نیابت از آمریکا و متحدانش مأموریت انجام این جنگ نیابتی را برعهده گرفتند، اما، برخلاف تصور اولیه و علی‌رغم حمایت‌های گسترده نظامی، سیاسی و مالی از تروریست‌ها، جنگ نیابتی یاد شده اگرچه برای مردم سوریه فاجعه‌آفرین بود ولی نه فقط شکست و براندازی دولت سوریه را در پی نداشت، بلکه فصل جدیدی از راهبرد مقاومت با دستاوردهای تازه و سرنوشت ساز را به دنبال داشت که تشکیل و سازماندهی نیروی فداکار و کارآزموده‌ای با عنوان «دفاع الوطنی» از جمله آنهاست، دفاع الوطنی چیزی شبیه نیروهای بسیج کشور خودمان است و بیش از دهها هزار عضو دارد. حضور در میدان یک جنگ واقعی به جای شرکت در رزمایش‌ها، ارتش و نیروی دفاع الوطنی را به نیروهای کارآزموده و جنگ واقعی دیده، تبدیل کرده است. مقاومت مثال‌زدنی سوریه نشان داد که نیروهای محور مقاومت برخلاف آنچه در مصر و یمن و لیبی و تونس اتفاق افتاد،‌ در جریان درگیری‌های نظامی به جای سقوط، موقعیت‌های جدیدی پیدا می‌کنند که می‌تواند تغییر معادلات منطقه‌ای را در پی داشته باشد. شورای امنیت ملی آمریکا طی گزارشی در این باره آورده بود؛ جنگ 33 روزه به‌جای نابودی حزب‌الله، گسترش دامنه حضور و نفوذ حزب‌الله در لبنان را به دنبال داشته و این کشور- قبلا ضعیف- را به کشوری موثر در معادلات سیاسی و نظامی منطقه تبدیل کرده است.

4- این روزها آمریکا و متحدان اروپایی و منطقه‌ای آن که از جنگ نیابتی چند‌ساله طرفی نبسته‌اند، آشکارا در صحنه حاضر شده و برای مقابله با محور مقاومت سوریه، آرایش نظامی گرفته‌اند و احتمال حمله نظامی مشترک آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و عربی علیه سوریه به خبر اول دنیا تبدیل شده است. بهانه این جنگ احتمالی که برخی از صاحبنظران وقوع آن را قطعی پیش‌بینی می‌کنند، اتهام استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی علیه تروریست‌های مسلح است. بهانه‌ای دقیقا شبیه همان بهانه وجود سلاح‌های شیمیایی و تسلیحات کشتار جمعی که حمله نظامی به عراق را در پی داشت و بعدها دولت بوش به ناچار اعتراف کرد هیچگونه سلاح شیمیایی و کشتار جمعی در عراق یافت نشده است. گفتنی‌است که روز یکشنبه همین هفته، نشریه آمریکایی «فارین‌پالیسی» در افشاگری بی‌سابقه‌ای با استناد به اسناد منتشر شده سازمان «سیا» فاش کرد که در جریان جنگ ایران و عراق، آمریکا سلاح‌های شیمیایی مهلک و پیشرفته‌ای را در اختیار رژیم صدام گذارده است و کشتار رزمندگان ایرانی و قتل‌عام مردم حلبچه با همین بمب‌های شیمیایی اهدایی آمریکا صورت پذیرفته بود.

متهم کردن ارتش سوریه به استفاده از بمب شیمیایی در اطراف دمشق، در حالی است که هم اکنون گروهی از کارشناسان سازمان ملل متحد به دعوت دولت سوریه برای بررسی ماجرا در این کشور حضور دارند و کاوش‌های اولیه و اعلام شده آنها حاکی از استفاده تروریست‌ها از سلاح شیمیایی و قتل‌عام بیش از 635 غیرنظامی در اطراف دمشق است. از سوی دیگر تصاویر ماهواره‌ای که در اختیار کارشناسان سازمان ملل قرار گرفته و به عنوان سند ثبت شده است، بهره‌گیری تروریست‌ها از سلاح شیمیایی را تایید می‌کند. ضمن آن که به گفته وزیر خارجه سوریه، ارتش این کشور در اوج پیروزی بر تروریست‌ها چه نیازی به استفاده از سلاح شیمیایی علیه آنها دارد، مخصوصا آن که این قتل‌عام در منطقه‌ای صورت گرفته که محل حضور طرفداران دولت سوریه است و نه در اشغال تروریست‌ها.

5- اخبار مربوط به آرایش نظامی آمریکا و متحدانش برای حمله احتمالی به سوریه و بازتاب‌ها و تحلیل‌ها و رخدادهای مربوطه در گزارش مفصل و مبسوط کیهان‌امروز که تیتر اول روزنامه به آن اختصاص یافته چاپ شده است و اکنون در محدوده این نوشته محدود به پیامدهایی اشاره می‌کنیم که حمله احتمالی آمریکا و متحدانش به دنبال خواهد داشت اگرچه این احتمال نیز جدی است که هیاهوی اخیر از نوع عملیات روانی برای امتیازگیری از سوریه در اجلاس آتی ژنو باشد. چرا که آمریکای امروز در مقایسه با مارس 2003 که به عراق لشکرکشی کرد به مراتب ضعیف‌تر و شکننده‌تر است و اقدام به حمله نظامی علیه سوریه به اعتراف بسیاری از کارشناسان برجسته و رسانه‌های معتبر آمریکایی و اروپایی فقط با واژه «حماقت» قابل ارزیابی است. اما، از آنجا که به قول «برتراند راسل» فیلسوف شهیر انگلیسی، «از کسی که چند بار دست به حماقت زده، اقدام احمقانه دیگر دور از انتظار نیست» باید گفت؛

الف: آمریکا می‌تواند آغازکننده جنگ باشد ولی پایان دادن به آن در اختیار آمریکا و متحدانش نیست. از این روی حمله موشکی دو یا حداکثر 3 روزه که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا برای جلب موافقت مردم- به شدت مخالف جنگ آمریکا- به آن استناد می‌کند، کمترین زمینه‌ای ندارد و به گزارش تحلیلی روزنامه‌آلمانی نویس‌دویچلند «آمریکا بعد از خروج از عراق توان آغاز یک جنگ فرسایشی را ندارد، مانند اسرائیل که در سال 1982 می‌خواست 48 ساعته کار لبنان را تمام کند ولی 18 سال طول کشید تا با جان کندن از آن خارج شود.»

ب: اسرائیل پاشنه آشیل آمریکا و متحدان اروپایی آن است و بدون کمترین تردیدی، با آغاز حمله به سوریه، همه روزه هزاران موشک سراسر این سرزمین اشغالی و تاسیسات حیاتی آن را زیر و رو خواهد کرد. مخصوصا آن که در جریان جنگ‌های 33 روزه و 22 روزه و 7 روزه معلوم شد که موشک‌های پاتریوت و گنبد به اصطلاح ضد موشک آهنین توان پیشگیری از ورود موشک‌های شلیک شده به تل‌آویو را ندارد.

ج: جهان اسلام از فتنه‌انگیزی‌های آمریکا و اسرائیل و برخی کشورهای عربی به تنگ آمده‌اند و برای مقابله مستقیم با صهیونیست‌ها به جای رودررویی با عوامل دست‌نشانده آنها لحظه‌شماری می‌کنند. حمله به سوریه این فرصت طلایی را در اختیار ملت‌های مسلمان که اسرائیل را در محاصره دارند، قرار خواهد داد.

د: در حالی که کشورهای عربستان، اردن، ترکیه و... رسما مشارکت خود در حمله نظامی به سوریه را اعلام کرده‌اند، بدیهی است که در صورت وقوع جنگ به عنوان «کشورهای متخاصم» مورد حمله متقابل سوریه قرار خواهند گرفت و این در حالی است که کشورهای یاد شده طی چند سال اخیر با خیزش‌های مردمی برخاسته از بیداری اسلامی روبرو هستند و به یقین درگیر شدن آنها در جنگ احتمالی، زمینه مناسبی برای فروپاشی دولت‌های دست‌نشانده را در اختیار مردم این کشورها قرار خواهد داد و البته قطر که به یک تجارتخانه شبیه است موقعیت بسیار شکننده‌تری دارد.

هـ‌ : در صورت وقوع جنگ، جریانات وابسته و اجیر شده‌ای نظیر سلفی‌ها و تکفیری‌ها که با تابلوی دروغین اسلام‌خواهی به آشوب‌آفرینی و عملیات تروریستی به نفع آمریکا و اسرائیل مشغولند، دیگر نمی‌توانند زیر این تابلوی دروغین فعالیت کنند و چنانچه در حمله به اسرائیل و منافع و مراکز آمریکایی در منطقه شرکت نکنند، طرح فریب آنها با شکست روبرو شده و یورش‌های مردمی علیه آنان شکل خواهند گرفت.

و: حمله نظامی به سوریه با توجه به ماهیت شناخته شده کشورهای حمله‌کننده، مرزهای تفرقه‌افکنانه شیعه و سنی و عرب و عجم را از بین می‌برد و بدیهی است که این عرصه شفاف، بسیج همگانی جهان اسلام علیه آمریکا و اسرائیل و سران خودفروخته عرب را در پی خواهد داشت، که فروپاشی پروژه مشترک آمریکایی‌-اسرائیلی در مصر از جمله پیامدهای قطعی آن خواهد بود.

و...

6- اکنون جای این پرسش است که آیا نباید حماقت احتمالی آمریکا و متحدانش را به فال نیک گرفت؟ و آیا نمی‌توان مطمئن بود دشمنان دیرینه اسلام و مسلمین با پای خود به مهلکه‌ای پای می‌گذارند که سال‌هاست ملت‌های مسلمان در انتظار آن بوده‌اند؟ همه شواهد حکایت از آن دارند که اگر هیاهوی اخیر، عملیات روانی نباشد، روز واقعه نزدیک شده و انتظارهای چندین و چند ساله برای انتقام رو به پایان است.

/2727

کد خبر 310419

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 43
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    صرف نظر از اقدام مداخله جويانه و استعمارگرانه ي امريكا... ارتش سوريه به مراتب كوچكتر، ضعيفتر و در سطحي پايين تر از ارتش صدام است. بنابراين امريكايي ها هم خوب ميدونن كه دارن چيكار ميكنن و به راحتي ارتش سوريه رو متلاشي ميكنن. اتفاقا اوني كه نميدونه داره چيكار ميكنه ما هستيم كه هميشه به اين استدلالات و فرضيات كودكانه پناه ميبريم تا ترسمون از واقعيات امروز دنيا رو پنهان كنيم... همانطوري كه بزرگ فرض كردن دشمن از زبونيه ، كوچك و بي دست و پا فرض كردن دشمن هم از حماقته.
    • بی نام IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      2 2
      من منتظرم تا آمريكا بياد تو منطقه ما جنگ راه بيندازه، اونوقت ميبيني چه جوري ميرم به جنگ.
    • بی نام IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      0 0
      آفرین به این نظر، احتمالا مال یک آدم تحلیل گر باشه.
  • بی نام IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    تحلیل سراسر تناقض بود. من lمخالف صد درصدی توسعه طلبی امپراطوری گونه ی آمریکا هستم. ولی باید با تحلیل صحیح به جنگ این توسعه طلبی رفت. اولا تحولات مصر و بحرین و تونس در چند ماه اخیر و به خصوص روزهای اخیر نشان داده که چیزی به نام بیداری اسلامی وجود خارجی ندارد. اسلام هیچوقت دستور آزادی نامبارک را صادر نمیکند. تناقض دوم در مورد یکپارچگی جهان اسلام در تحلیل آقای شریعتمداری است . وقتی خودشان کشورهای عربستان،ترکیه،قطر را در ردیف کشورهای متخاصم قرار میدهند و البته بنا به ملاحظاتی کشورهای مصر،عراق،فلسطین،امارات و ... در این ردیف نیستند نمیتوانیم دم از یکپارچگی جهان اسلام در دشمنی با غرب بزنیم. والعاقبه للمتقین
  • بی نام IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    جناب شریعتمداری تو را به قرآن قسم در مورد دنیا نظر نده همینکه در مورد اوضاع کشور حرف میزنی از سرمون زیاده
  • بی نام A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    شما هم به آرزوت می رسی کیهان! عشق جنگ داشتی، من یکی که نمی ذارم بچم گوشت جلو توپ بشه
    • علیرضا IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      بچه شما چرا؟ کسی از شما توقعی نداره . شما وطن دوست های دوران صلح هستید . ما بچه ها جنوب شهر که زیر این همه گرونی داریم له میشیم مثل تمام تاریخ جور شما رو هم میکشیم
    • بی نام IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      3 1
      دوست گرامی از اینکه دوست و دشمن خود را تشخیص نمیدی برات متاسفم در مسلخ عشق جز نکو را نکشند/روبه صفتان زشت خو را نکشند./ گر عاشق صادقی ز کشتن مگریز,/ مردار بود هر آن كه او را نكشند. سر انجام مرگ همه ما را فرا خواهد گرفت , همه ما رفتنی هستیم , رفتن مهم نیست , چگونه رفتن مهم است
    • بی نام IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      20 42
      گوشت جلوی توپ پودن اسمش شهیده که لیاقت می خواهد که شما با اونایی که مثبت دادن ندارید
    • بی نام IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۸
      1 1
      نه گوشت جلوی توپ شدن صحیح است نه خیانت به وطن . طرف از اون طرف دنیا اومده اینجا به اسم منافع ملی بعد ما هنوز یاد نگرفتیم منافع ملی مون رو داخل وطن خودمون حداقل تامین کنیم . اگر چه شخصا با مرزبندیهای کشورها و خاک و وطن پرستی مخالفم و این تقسیم بندیها را ناشی از زیاده خواهی و بهره کشی یک سری از انسانها از سایرین می دانم
  • بی نام IR ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    ((عراق را به دست دوستان و هم‌پیمانان ایران سپردیم» همان روزها، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان در مصاحبه با واشنگتن‌پست گفت «آمریکایی‌ها بعد از 9 سال عراق را در سینی طلا تقدیم ایران کردند»!)) پس با اين احوال تا ابد مديون آمريكاييها هستيم،8سال جنگيديم و شهيد داديم نتونستيم بر صدام غلبه كنيم ولي آمريكاييها اين كارو واسمون انجام دادن،آمريكا مچكريم.
    • بی نام IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      3 1
      دوست گرامی اشتباه نکن ما که اغاز گر جنگ نبودیم که از اینکه نتوانستیم بر صدام غلبه کنیم حساس شکست کنیم صدام و همپیمانانش احساس شکست کردند که بعد از هشت سال به دلیل پایمردی رزمندگان اسلام نتوانستد یک وجب از خاک این مملکت را اشغال و به هدفشان برسند . ضمنا ما تا ابد مدیون خون شهدا و ایثار گران ایران اسلامی هستیم نه امریکا , امریکا سگ زنجیری به نام صدام را به جان دو ملت ایران و عراق انداخت و ان سگ کم کم داشت گریبان خودش را نیز میگرفت که مجبور شد انرا از بین ببرد و این خود نشان از بی خردی و حماقتی دارد که حاج حسین به ان در مقاله اشاره کرده . مرگ بر استکبار مرگ بر امریکای جنایت کار
    • حنیف IR ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      3 0
      هشت سال فقط با "صدام" نمی جنگیدی، برو مطالعه کن میگیری حرفمو.
  • بی نام US ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    به قول «برتراند راسل» فیلسوف شهیر انگلیسی، «از کسی که چند بار دست به حماقت زده، اقدام احمقانه دیگر دور از انتظار نیست»
  • مسعود IR ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    ما ملت ایران خواهان زندگی در صلح و آرامش هستیم و این آرامش رو آسان و ارزان به دست نیاوردیم که بخواهیم به این سادگی آن را از دست بدهیم.... ما هرگز نباید در جنگ بین اعراب و آمریکا دخالت کنیم.... زنده باد ایران....
    • حسین علی پور IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      16 12
      خیلی احمقانه هست که فکر کنیم امریکا ما رادر این ارامشی که داریم رها خواهد کرد و دیگر سراغ مردم ما نخواهد امد. "روز یکشنبه همین هفته، نشریه آمریکایی «فارین‌پالیسی» در افشاگری بی‌سابقه‌ای با استناد به اسناد منتشر شده سازمان «سیا» فاش کرد که در جریان جنگ ایران و عراق، آمریکا سلاح‌های شیمیایی مهلک و پیشرفته‌ای را در اختیار رژیم صدام گذارده است و کشتار رزمندگان ایرانی و قتل‌عام مردم حلبچه با همین بمب‌های شیمیایی اهدایی آمریکا صورت پذیرفته بود."
  • نادر A1 ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    واقعا تحلیل دقیق وبجاست خداوند متعال آقای شریعتمادری را حفظ کند. ظلم اندازه ای دارد تا کی می خواهد پایدار بماند آمریکا حداقل صد سال است در جهان مردمان بیگناه را به ادعای واهی قتل عام میکند. آیا وقت آن نرسیده تاوان پس دهد؟ ایشاءالله این دفعه بیاری خداوندقادر به نابودی آمریکامنجر گردد
  • بی نام A1 ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    امريكا هرگز به سوريه حمله نميكند چون اونوق اسراييل زودتر از اسد ازبين ميره!همانطوريكه ممد مرسي دائما از رفتنه اسد سخن ميگفت ولي ديديم برعكس شد، اينبارهم محاسبات امريكا اردوغان غيره اشتباه از اب در خواهد امد! ضمن اينكه سوريه نيز بايد روشش در مقابل مردمش را كمي تغيير دهد
  • امیر IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    البته حسین جان به این راحتیا که شما میگی هم نیست
  • بی نام A1 ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    حمله آمریکا تشت رسوایی عالم است، فرقان جبهه حق و باطل است، این حمله شروع پایان تمام دیکتاتوری ها و حاکمان وحشی خاورمیانه و پایان حضور آمریکا و فرزند حرام زاده ش اسرائیل است، خداوند ترسی در دل یهودیان نزدیک مدینه انداخت ، که به دست خود خانه هایشان را ویران کردند،( سوره حشر) . نزدیک است روزی که ظالمان با دست خود خانه هایشان را ویران و می گریزند.
  • بی نام IR ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    اسد 2 سال و نیم وقت داشت که استعفا بده و یک انتخابات آزاد برگزار کنه ولی این کار رو نکرد، پس به کسی خرده نگیرید
  • تیز بین PK ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    شما نگاه کنید به افغانستان قبل از حضور آمریکا و عراق قبل از حضور آمریکا در حالا حاضر به برکت تلاش و زحمت آمریکا از کشته سربازانش گرفته تا میلیاردها دلار هزینه فعلا دو کشور افغانستان و عراق توانسته اند تا حدودی به صورت دمکراسی و مردمی اداره شوند و از زیر بار دیکتاتوری و خفقان رژیم های گذشته خود رها شوند. که این اقدامات آمریکا در مجموع به سود ایران نیز تمام شده است . پس ما باید در این زمینه مدیون آمریکا باشیم
  • رضا A1 ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    87 18
    امریکا که ضرر نکرد چقدر نفت اینا رو خورد چقد ازشون سواستفاده کرده امریکا ضرر نکرد این مردمشون بودن ضرر کردن"کسایی هم که ادعا میکنن فقط حرف میزنن اولین کسی که فرار کنه خودشه
  • ایرانی EU ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    تا سه نشه بازی نشه اول افغانستان دوم عراق وحالا سوریه ! معلوم نیست کی این جنگ افروزیها و این شکست ها برای آمریکا درس عبرت میشود خدارا شکر که دشمنان ما از احمق ترین انسانها هستند این مثال آن مثل معروف است که میگه *عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد* . ما مطمئنیم اگر آمریکا دست به اقدامی احمقانه بزند *اسرائیل از صفحه روزگار محو خواهد شد* و آن روز نزدیک است انشاا... .
  • dariush A1 ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    116 9
    اقاي شريعتمداري فرمايشات بدون مدرك و منطق و يكطرفه زياد مي فرمايند.البته كه اين فرمايش ايشون هم خارج از اين بحث نيست. روز واقعه رو دو سوي اين دعوا دارند بوجود ميارن و شعله هاي جهنمش علاوه بر مردم سوريه دامن منطقه رو هم خواهد گرفت. به جاي اين آتش افروزي ها بهتر بود راه حل هايي براي آشتي كه البته داره غير ممكن ميشه ميدادند كه منطقه رو از اين بي ثباتي در مياوردند.
  • بی نام IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    بیچاره آقای روحانی. هنوز مشکلات ایران و امریکا را حل نکرده مشکل جدیدی سر راهش ایجاد شد. دولتش دولت مستعجل بود.
  • علی صادقی A1 ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    کامنتهای بعضی افراد که آمریکا رو بزرگتر از خدا میدونند با نظراتشون و عملکردشون واقعا شرم آور وبه دور از شرافت انسانی اعتقاد اسلامی وتاریخ ایرانیه.شرم بر شما بزدلان سست ایمان.
    • علی A1 ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      3 1
      خداوند در کمین ستمکاران است
  • بی نام IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    تحلیل بیجایی است. همانقدر که سوریه در منطقه مورد احترام ماست کشورهای قطر و ترکیه و عربستان و اردن هم مورد احترام ملت ایران هستند و این طبیعی است که کشورها در جایی با هم منافع مشترک پیدا می کنند و یا در جاهایی دچار تضاد منافع می شوند. ما حاضر نیستیم به خاطر سوریه به بقیه کشورهای منطقه پشت کنیم و این خط کشی ها را قبول نداریم. کشورهای منطقه باید در کنار هم بنشینند و واقعا برای سوریه یک راه حل پیدا کنند. الان موقع لجبازی نیست و مردم در مورد دولت های آنها قضاوت خواهند کرد. مردم نباید بی جهت کشته شوند!!! از دخالت نظامی خارجی هم پشتیبانی نمی کنیم . آنرا آخرین راه حل می دانیم. این مسئولیت کشورهای منطقه است که به درستی ایفا نشده.
    • بی نام A1 ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      1 0
      این دقیقا سیاست کشور ترکیه است. هر طرفی منافع بیشتری برای کشور و مردمش به همراه داشته باشه، حرکت میکنه. به هرحال سیاسته و افراط و تفریط توش حواب نمیده و هیچ چیز 100% وجود نداره.
    • رضا IR ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      3 0
      عزیزم موقعی که صدام به ایران حمله کرد همه ی این کشورهایی که اسم بردی پول می دادن به صدام که امثال من و تو رو سلاخی کنه و اون موقع فقط حافظ اسد (پدر بشار اسد) بود که بین عربها از ایران حمایت کرد و به ایران سلاح می داد.خیلی نمک نشناسید به قرآن
  • احمد A1 ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    1 0
    اقای شریعتمداری لطفاازگذاشتن هندوانه زیربغل مردم ستمدیده خوداری فرماییدهیچ میدانی متشنج نگاهداشتن منطقه بیشترازجنگ به انحصارا ت نظامی امریکاکه دردست جنگ طلبان است سوداورترمیباشد؟!
  • سجاد IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    3 0
    دنیا یا باید به نفع خدا و پاکی و شرافت و کرامت انسانی تسویه بشه یا به نفع شیطان و امپریالیسم و همجنسگرایی و سکسوال و سیتینزم و... آمریکا حذف خواهد شد یا امروز یا فردا. در کربلا کسی زنده نماند اما حسین الگو و اسلوب و قهرمان نه شیعه بلکه جهان شد برای همیشه تاریخ. نگاه غلطیه اگه به هجمه های رسانه ای و تسلیحاتی غرب فقط فقط فقط متمرکز بشیم هم ضعف ها رو باید دید هم قوت ها. ما کشته بشیم پیروزیم کشته نشیم باز هم پیروزیم.
  • حسن A1 ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    2 1
    حمله آمریکا به عراق بر اساس یک استراتژی دراز مدت بوده که بر اساس آن کشورهای شیعه نشین رو در مقابل کشورهای سنی تقویت کنه و سپس بتونه ترس از شیعه رو در دل اهل سنت زیاد کنه و از این ترس و اختلاف افکنی اون وحدت مسلمین که مد نظر بزرگان اسلام بوده رو از بین ببره و استفاده خودش رو ببره. بر همین اساس با سقوط صدام و به دست گرفتن حکومت در عراق توسط شیعیان، موجب اقتدار بیشتر ایران شد و از طرف دیگر با تقویت حزب ا... به دست ایران و همچنین اتفاقات بحرین و ... ترس از این هلال شیعی رو در بین اهل سنت زیاد کردن و اون چیزی که این روزها در کشورهای مسلمان از مسلمان کشی به دست خودشون داره رخ می ده نتیجه همون اقدامات هست. کشتن شیعیان در مصر،بحرین، عراق، افغانستان،پاکستان و ... به خاطر ترس از گسترش اسلام شیع هست ک
  • zia A1 ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    2 1
    از دیدگاههای برخی دوستان تعجب می کنم که هنوز هم سیاستهای امریکا راکه 100سال است همراه متحدانش جز سلطه طلبی ووزور مداری،منافع خودرا درگل الود کردن منطقه نمی بیند ، ازان طرفداری می کنند. کمی به تاریخچه ایران وجنگ و اطراف ایران توجه شود،افغانستان،عراق ،سوریه،مصر ،فلسطین ...و8سال جنگ ایران که جز نفاق درمنطقه ونابودی مسلمانان چیزی در بر نداشته است وبه قول بوش پسر درپی جنگی صلیبی است که 200سال به طول انجامیدوهمانطور که اعراب را قطعه قطعه کردند،درپی نفاق بین ادیان ونژادها وبخصوص ایران است که دراین راه باید ما هوشیار باشیم ومتحد وسیاست را به دست سیاست بازان جدید ومنتخب ملت واگذار کنیم واز تفرقه بپرهیزیم.شاد وموفق وسلامت باشید.
  • بهمن IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    2 1
    روز واقعه نزدیک است.پس باید خودمان را آماده شهادت بکنیم که اگر شهید هم نشویم در سرای آخرت پاداش شهادت نصیبمان شود. پس یا علی(ع) مردان خدا آماده شوند.
  • حسین A1 ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    3 3
    اقای شریعتمداری مقاله هاش بی نظر و انقلابیه به جای اینکه از امریکا بترسیم باید با انگیزه انقلابی و کار انقلابی از ف صت های جدید و بکر استفاده کنیم و تحلیل جدید کنیم از نیروی جوان ایرانی تو مسیر درست و انقلابی نه تو مسیر تحلیل های کشکی غربی ها مثل بی بی سی وی او ای
  • علی IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    1 2
    خبرها و نظراتش را کوتاهتر و مفیدتر بنویسید تا همه خبر را بشود خواند تا نتیجه گیری درستی شود گور پدر غیر ایرانی ما کلاه خودمان را باید سفت بچسبیم تا باد نبره پولهایی خارج کشور خرج شده باید داخل کشور خرج می شد و همه جوانان را کاملل آموزش جنگی قوی می دادند که اندازه ده کشور کارایی دفاعی داشته باشیم
  • عبدخدا A1 ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    3 0
    دعا برای نابودی دشمنان:دعوت میکنم مردم دلسوز ومسلمان را به اینکه برای مقابله با ظلم ،دست به دعا بصورت دسته جمعی ویا انفرادی بردارند وبطور جدی از خدا بخواهند که قدرتهای ظالم را نابود وهلاک کند. چند راه را هم پیشنهاد میکنم: 1.تکرارذکر یا قاهر العدو یکصدویازده مرتبه ،:آمده : 2.خواندن دعای سمات در ساعت آخر روز جمعه، به نیت هلاک ظالمان وحتی میتواند نام ببرد انشاءالله. ای مسلمانان، با این دو دستور العمل ،از خدا هلاک دشمنان را بخواهیدو در این خواسته خود اصرار کنید.این یک مساله جدی است وکمترین کاری است که از دست من وشما بر می آید.
  • آيدين IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
    0 5
    از خواندن تحليل هاى متفاوت هموطنان بسيار محظوظ هستم . بايد دقت كرد كه حمله اى كه صورت خواهد گرفت محدود و صرفاً براى گوشمالى دادن اسد خواهد بود تا عليه مردم خود سلاح شيميايى به كار نبرد
  • آیلار CZ ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
    4 2
    همیشه دخالت های نظامی آمریکا در خاورمیانه نا خواسته به نفع ایران و شیعیان تموم شده و از قدرت گرفتن تندروهای وهابی و سلفی وطالبانی جلوگیری کرده، امیدوارم اگه اینبار هم بخواد کاری کنه نهایتا هزینه ای که می کنه باز هم به نفع ما تموم شه.
  • مجتبی IR ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
    2 1
    ازجنگی که بما تحمیل شد چه سودی بردیم؟آقاااااااااااااااااااااااااااااا
  • ممسنی A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۸
    0 0
    تعجب میکنم از این تحلیل حسین اقا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین