۰ نفر
۱۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۵:۴۵

تسنیم نوشت:

صدها تن از اتباع کشور روسیه با جدی شدن خطر آغاز جنگ برضد سوریه در حال ترک خاک این کشور هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز؛ فرودگاه بین المللی بیروت این روزها شاهد حضور گسترده اتباع روسی مقیم سوریه به همراه اعضای خانواده های خود برای ترک منطقه است.
همزمان با جدی شدن احتمال آغاز حملات آمریکا به خاک سوریه نقل و انتقال گسترده شهروندان روسی مقیم سوریه به شکل گسترده‌ای به خاک لبنان صورت می گیرد، تا بعد از آن از طریق فرودگاه بین المللی بیروت منطقه را ترک کنند.
به گفته وزارت خارجه روسیه تاکنون ظرف تنها چند روز گذشته بیش از 750 تبعه روسیه به همراه خانواده های خود از سوریه خارج شده اند.
وزارت خارجه روسیه در این باره اعلام کرده است: هم اکنون 8 هزار شهروند روسیه در داخل خاک سوریه به سر می برند و در صورت نیاز باید سریعا خاک سوریه را ترک کنند.
گفتنی است مسکو با هرگونه اقدام نظامی برضد سوریه مخالف بوده و همواره از مذاکرات دیپلماتیک حمایت کرده و به همین منظور همواره برای انعقاد فوری نشست ژنو 2 تاکید داشته است.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بارها گفته در صورت آغاز تجاوز نظامی به خاک سوریه هزاران شهروند سوری بی دفاع در این حملات قتل عام خواهند شد.
5252

کد خبر 311460

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    107 6
    ها ها ها باز روسیه قالتون گذاشت برادرااااااااااااان مخلص
  • بی نام IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    34 6
    چه جالب جای بشار اسد بودم یا تسلیم می شدم یا بعد از حمله امریکایی ها در جواب به ناوهای روسی حمله می کردم
  • دلال مرکزی IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    25 2
    این همون شریک قد و بالا بلند کشور مانیست که داره جا خالی میده؟ بابا مسولین ببینید که ای روسیه که اینقدر پول این کشور را به پاش میریزید چهجوری جا خالی میده.
  • بی نام IR ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    2 9
    روسیه تا همینجا هم که به تنهایی از سوریه در برابر قدرتهای بزرگ دیگه حمایت کرده خیلی هنر کرده. شما انتظار دارید روسیه بیاد رابطه ش رو با همه ی کشورهای دیگه بهم بده. فکر میکنید امریکا اگه تو شرایط روسیه بود این کار رو انجام میداد؟!!! روسیه نه اروپای پیشرفته و قدرتمند رو کنار خودش داره نه کشورهایی مثل عربستان و قطر و امارات که پول مفت بهش بدند ، پس اینکه انتظار داشته باشیم روسیه تنهایی با همه بجنگه اصلا منطقی و منصفانه نیست.
  • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    10 0
    شریک استراتژیک ما !!!! همون که به قول بعضی ها باهاش در یک بلوک هستیم!!
  • بی نام IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    14 5
    بابا آمریکا به این روسیه حقه باز شرف داره !!! اقلا از هر کی حمایت کرده تا آخر پشتش بوده!! اما این روسیه حقه باز فقط فیلم بازی میکنه!! نامرد نامردا هست!!!!
    • امیر IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
      4 5
      اطلاع دارید احیانا ایران مصدق متحد امریکا بود و روابط بسیار مثبتی داشتن پیش از کودتا؟ و البته پس از کودتا. چقدر فراموشکارند این ملت ما
    • بی نام A1 ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۴
      2 0
      خیلی نسنجیده حرف زدی. همانطور که پشت شاه ایران را گرفت!!!!!!!!!! همه بر اساس منافع خود کار میکنن. سیاست از احساسات دور است . خود شما اگه دوستت در اوضاع خیلی بدی باشه خودت را سپر بلا می کنی . در دوستی های خیلی جدی شاهد این وفاداری ها نیستیم چه برسه به دوستی منطقه ایی!!!!!
    • رهگذر A1 ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۴
      2 3
      آقا این آمریکا جون شما مگه هم پیمان ویتنام جنوبی نبود؟ پس چرا تو اوج جنگ ویتنام پشت جنوبی ها رو خالی کرد و نیرو هاش رو از ویتنام کشید بیرون؟ حتما می دونی ویتنام شمالی بعد از عقب نشینی آمریکایی ها چه بلایی سر جنوبی ها آورد؟‌ اینقدر آمریکا آمریکا نکنید جماعت ماهواره بین بع بع صفت.
  • حامد A1 ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
    1 0
    هی برای امریکا و روسیه بکوبید تو سر هم! آخرش هم هیچی از این دو تا به ما نمیرسه. فقط میشینن بهمون میخندن که برای دو تا کشور اجنبی چه اختلافی تو ایران دزست شده!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین