تسنیم نوشت:

اکبر ترکان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در گفت‌و‌گو با تسنیم، در پاسخ به این سوال که آقای بقایی به شما گفتند که از وی برای اظهاراتتان مبنی بر واگذاری​3ساختمان و27خودرو در آخرین روزهای دولت دهم به دانشگاه احمدی‌نژاد، عذرخواهی کنید، چرا که اینها متعلق به دانشگاه ایرانیان نبوده است، اظهار داشت: رئیس هیئت مدیره خانه ایرانیان آقای بقایی است و دو عضو عضو هیئت مدیره نیز آقای علیزاده و شخص دیگری است که در نهاد ریاست جمهوری کار می‌کند و من در بیانیه این موضوع را گفتم.
وی با طرح این سوال که باید چه کسی عذرخواهی کرده و از چه کسی عذرخواهی کند، تصریح کرد: بر اساس آن مصوبه دولت که باید خانه ایرانیان را حمایت کنیم، آنها آمدند مصوبه شورای عالی را گرفتند و اموال اینجا را در اختیار گذاشتند؛ حالا! چه کسی باید عذرخواهی کند؟ آنهایی که اموال را به آن‌ طرف بردند و یا ما که دنبال برگرداندن آن هستیم؟
سرپرست دبیرخانه جنبش عدم تعهد نیز در مورد دبیرخانه متبوع خود نیز و در پاسخ به این سوال که آیا ایران به عنوان رئیس جنبش عدم تعهد در خصوص حوادث مصر و عزل محمد مرسی بیانیه‌ای صادر می‌کند یا خیر؟ گفت: دبیرخانه خودش سیاست مستقل ندارد. از طرف وزارت امور خارجه و رئیس جمهور هدایت می‌شود لذا دبیرخانه از خودش هیچ نظری ندارد و نظر اصلی، نظر رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد است و آقای روحانی نیز نظرات خود را گفتند.
ترکان ادامه داد: هر نظری در رابطه با جنبش عدم تعهد وجود داشته باشد، آقای روحانی و یا ظریف بیان می‌کنند و ما نمی‌توانیم به طور مستقل در این زمینه اظهار نظر کنیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر بخواهید به صورت مستقل در دبیرخانه جنبش عدم تعهد تصمیم‌گیری کنید به چه صورت خواهد بود؟ تصریح کرد: ما هیچ نقشی به جز اجرای نظر آقای روحانی و آقای ظریف نداریم.

/2727

کد خبر 311779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرید A1 ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    257 4
    به اضافه احمدی نژاد ،اطرافیانش هم خیلی اعتماد به نفس دارن
  • بی نام IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    209 3
    بابا فقط اموال نیست پستها یی که ایجاد کردهند ویا جابجا کردند رو ببینید
  • بی نام A1 ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    242 1
    آقای ترکان اموال مردم ایران را پش بگیر. و به دور از مصلحت اندیشی لعنتی دست عوام فریبان را برای مردم رو کنید
  • بی نام IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    2 252
    شما باید از اقای بقایی عذر خواهی کنید قدیم بما میگفتند ریش سفید احترامش بیشتر
    • بی نام A1 ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
      51 1
      نتانياهو هم سن و سالى داره.... پس ازش معذرت بخوايم؟!!؟ منطقتون حرف نداره
  • رضا A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    201 3
    دورود بر مهندس ترکان
  • علیرضا IR ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    2 107
    هر دو...
  • ساره A1 ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    168 3
    اون جماعت روشون زياده.......وهميشه حق به جانب
  • جواد IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    8 297
    خدا رو شکر که هیچ نقشی ندارید.بخاطر همینه که گیر میدید به دولت قبل ،چون هیچ نقشی در دولت فعلی ندارید از این طریق میتونید خودتونو ارضاء کنید.اختیارات مستقل نداشتن بد دردیه (راستی وقتی مستقل نیستید پس چه کاریه اونجا بمونید).یک ماهه بجای فعالیت فقط آیه یأس میخونید و از دولت خدمتگذار احمدی نژاد بد میگید.
    • احسان A1 ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
      62 3
      اشتباه مثبت دادم
    • بی نام IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
      155 0
      اعلام اينكه دولت قبل به طور غيرقانوني خودرو ، ساختمان و پول نقد براي خودش برداشته خوانده آيه ياس نيست برادر من . رو كردن دست دزدان بيت المال است ، دزدگير 88 رو كه يادتون رفته ؟
  • بی نام A1 ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
    3 50
    جناب ترکان از استات اویل چه خبر؟
  • بی نام A1 ۰۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۶
    28 0
    خدا هدایت کنه کسایی رو که چشمشونو به واقعیتها(قیمت ملک،خودرو،ارزاق عمومی،اجاره و.............)بستن و بخاطر سیاست دولت قبلو خدمتگذار میدونن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین