فارس نوشت:

رئیس سازمان صنعت استان تهران با بیان اینکه ۸۰ درصد لوزام و التحریر توزیع شده در کشور وارداتی است، گفت: تخم مرغ کیلویی ۴۲۵۰ در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها و میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.


یدالله صادقی در پاسخ به این سوال که اکثر لوازم و التحریر توزیع شده در سطح شهر و نمایشگاه پاییزه خارجی است، گفت: 80 درصد لوازم التحریر توزیع شده در کشور وارداتی و خارجی است، چرا که در این زمینه تولید کشور کم است.

وی در واکنش به این سوال که آیا برای لوازم التحریر دولت یارانه‌ای در نظر گرفته است،گفت: لوازم التحریر هیچ یارانه‌ای ندارد.

رئیس سازمان صنعت استان تهران در خصوص افزایش قیمت تخم مرغ گفت: براساس تفاهمنامه ای که با اتحادیه مرغ میهن امضا شده است، تخم مرغ با کیلویی بین 3900 تا4 هزار تومان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شبکه توزیع عرضه می‌شود،لذا مردم می‌توانند تخم مرغ را در هر کیلوگرم  حداکثر 4250 تومان از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها و میادین میوه و تربار تهیه کنند.

وی افزود: شهرستان‌ها نیز می‌توانند تخم مرغ نیاز خود را از محل دپوی استانی اتحادیه‌ها تهیه کنند.

3939

 

کد خبر 312825

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    15 0
    بعد از سي واندي سال 80درصد لوازم التحرير وادرادتي خنده داره نيست كه ماهواره هم به هوا پرتاب ميكنيد .
  • بی نام IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    5 0
    یک کیلو تخم مرغ چندتاست؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین