ایسنا نوشت:

جنبش مقاومت اسلامی حماس و جهاد اسلامی در نوار غزه از تشکیل فرماندهی واحد و یکپارچه جهت همکاری در سطوح مختلف خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیرة، محمود الزهار، یکی از رهبران ارشد جنبش حماس در نشست رهبران دو جنبش حماس و جهاد اسلامی که با عنوان "تحولات سیاسی و روابط دوجانبه" برگزار شد، گفت: جنبش حماس هفت نشست با جنبش جهاد برگزار کرد که آخرین نشست‌ اخیرا برگزار شده است.

وی با بیان اینکه چهار رهبر از هر جنبش جهت تعیین دیدارها و همکاری مشترک انتخاب شده‌اند، افزود: اگر جبهه‌هایمان را متحد سازیم، خدا به ما یاری خواهد رساند. با توجه به شرایط، دو جنبش فتح و حماس باید به پا خیزند، به ویژه ‌آنکه این دو جنبش هدف و رویکرد واحدی دارند.

در همین راستا، محمد الهندی، از اعضای دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی عنوان داشت که این دیدار و رایزنی‌ها و دیدارهای پس از آن تحولی مهم برای این دو جنبش به شمار می‌آید.

وی نسبت به طرح‌های آمریکایی و اسرائیلی که با هدف کنترل عقیدتی و جغرافیایی بر جهان صورت می‌گیرد، هشدار داد و گفت: هدف از این طرح‌ها ممانعت از تحقق نهضت اسلامی است.

این مقام با اشاره به تحولات استراتژیک خطیر در منطقه تاکید کرد که این ملت‌ها هستند که سرنوشت خود را تعیین می‌کنند.

5252

کد خبر 313421

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین