به گزارش خبرآنلاین، چاپ دوم «چگونه بر رییس خود مدیریت کنیم» با ترجمه احمدرضا اشرف العقلایی از سوی انتشارات ایران روانه بازار نشر شده است.
یکی از رویکردهای این کتاب، پیشنهاد راه های ارتباطی کارآمد در زمینه دانش مدیریت است. به عنوان مثال در بخش فرآیند شکل دهی به انتظارها می خوانیم:« یکی از راه های سهولت بخشیدن به برآوردن انتظار های رییس، عبارت است از کمک کردن به او در شکل دادن به انتظار هایی که از شما دارد. این فرآیند موسم به «شکل دهی» است تا بر انتظار های رییس در مورد نقش و عملکرد خود در سازمان تاثیر بگذارید.»
ناشر در شرح کتاب آورده است: «همان گونه که از عنوان کتاب مشخص است این اثر در ارتباط با مدیریت رفتار زیردستان با مدیران خود نوشته شده است. نحوه مدیریت رئیس شما تاثیر بسزایی هم بر زندگی کاری و هم بر زندگی شخصی شما دارد. وقتی که رئیستان در یک روز تعطیل شما را برای یک جلسه اضطراری احضار می کند؛ تعطیلی و اوقات فراغتتان به این دلیل اقدام مافوق خراب می شود و...نحوه تعامل شما با این اتفاق تاثیر بالایی در تداوم کار و فعالیت شما دارد.»
در دیباچه کتاب نیز می خوانیم: «یکی از بزرگترین تحولاتی که در طول 50 سال گذشته رخ داده و انسان عصر ما، ابعاد گوناگونی از آن را تجربه کرده، این است که جوامع سراسر جهان متشکل از«سازمانهای گوناگون» شدهاند و تمامی وظایف عمدهی اجتماعی، اکنون از طریق این گونه سازمانها و مؤسسات مختلف، نظیر: شرکتهای تجاری، بیمارستانها، دانشگاهها، سازمانهای دولتی و خصوصی و تعاونی و سایر تشکیلات انجام میپذیرد. در این میان اکثریت فارغ التحصیلان مراکز آموزشی (اعم از دبیرستانها و دانشکدهها) به عنوان کارکنان این مؤسسات بایستی به نحوی مطلوب اداره شوند، بنابراین اداره شدن آنها وابسته به مدیران یعنی ادارهکنندگان است. نکته قابل توجه در این میان این است که در جامعهی امروز، هر کس در هر جایگاهی که باشد، باز هم مقامی برتر و بالاتر از خود دارد؛ به عبارت دیگر هر کسی، در هر پست و جایگاهی، باز برای خود «رئیسی دارد » که در قبال او باید پاسخگو باشد. جالب توجه آنکه، در این میان یکی از بزرگترین مشکلات تمامی مدیران، همانا وجود افرادی مافوق، به نام «رئیس» است که این مدیران به هر صورت زیر دست آنها هستند. البته چند قانون ساده و مؤثر برای مدیریت بر آنها (رؤسا) وجود دارد. اما تعداد بسیار اندکی هستند که این قوانین را میدانند و از میان آنها، تعداد اندکتر و انگشت شماری از آنها، این قوانین را به کار میبندند.»
«قدرت زیردست، فرایند نفوذ از پایین به بالا، درک نقش خود و رئیس، فرایند شکل دهی به انتظارها، شکل دادن به تصویر خود، ایجاد ارتباط با رئیس خود، نمونه سازی رفتاری، گشایشگر مشکلات باشید نه مشکل آفرین» عناوین فصل های این کتاب کاربردی و آموزشی است.
در بخشی از فصل پایانی کتاب می خوانید:
هشت گام اصلی در فرایند حل مشکل وجود دارد:
1. مشکل را تعریف کنید. مشکل را از نشانههای آن تمیز دهید و از میان سایر مسائل جداکنید.
2. کلیه اطلاعات لازم در مورد مشکل را جمع آوری کنید.
3. در مورد اطلاعات غیرقابل دسترس فرضیاتی منطقی داشته باشید.
4. فهرستی از راه حل های مختلف تهیه کنید.
5. هر راه حل را از نظر هزینه، مزایا و قالب زمانی تجزیه و تحلیل کنید.
6. مناسبترین راه حل را هم در کوتاه مدت و هم در درازمدت انتخاب کنید.
7. مراحل لازم برای انجام راه حل مورد نظر را شروع کنید.
8. پیگیری، ارزشیابی و جرح و تعدیل کنید.
اشرف العقلایی فارغ التحصیل رشته دکترای زبان انگلیسی و آشنا به زبان های آلمانی و فرانسوی است. تاکنون نیز بیش از 10 عنوان کتاب از وی در حوزه مدیریت ترجمه و تالیف شده است.
چاپ دوم این کتاب در 230 صفحه و با قیمت 7500 تومان روانه بازار نشر شده است.
6060
نظر شما