علی اکبر خاورینژاد در این باره گفت: داستان این کتاب از زبان جانبازی روایت میشود که در یک خانواده متمول به دنیا آمده است و طی سلسله اتفاقاتی که برایش در زمان جنگ رخ میدهد، متحول شده و عازم جبهههای جنگ میشود و در آنجا بر اثر معاشرت با بهترین بندگان خدا تمام الگوهای فکری گذشتهاش دچار دگرگونی شده و سپس دچار حادثه و مجروحیت شیمیایی و موج گرفتگی میشود و در حالی که همرزمانش تصور میکردند شهید شده است در سردخانه متوجه میشوند هنوز زنده است.
این جانباز پس از بازگشت به جامعه هنجارهای موجود در جامعه را نامطلوب و دگرگون شده میبیند و در این رهگذر دچار ناملایمات و حوادثی می شود.
همچنین به گزارش ایسنا، مهدی میرکیایی از نگارش سه داستان ویژه کودکان و نوجوانان با محوریت ادبیات پایداری خبر داد. این نویسنده گفت: اگرچه در جریان جنگ پیوسته کودکان و نوجوانان در حاشیه هستند، اما من با محور قرار دادن آنها، داستانهایی را خلق کردم که نشانگر صدمهها و آسیبهای جنگ به آنهاست.
او افزود: «شاید شکارچیها صدای نی را بشوند»، «ساحل آکواریوم» و «عروسک» این سه قصهاند که بناست ویژه کودکان و نوجوان گروه سنی ج و د (سالهای پایانی دوره ابتدایی و راهنمایی) توسط انتشارات بازباران راهی باز شوند.
میرکیایی گفت، هماکنون مشغول نگارش مجموعهای دیگر با موضوع ادبیات پایداری در تاریخ ایران برای همین مؤسسه انتشاراتی است.
نویسنده کتاب «پادشاه کوتوله و چهل دردسر بزرگ» افزود: من در این مجموعه به برخی از رویدادهای تاریخی جنگهای روسها، مغولها، رومیها، انگلیسیها و پرتغالیها علیه ایران پرداختهام و با دستمایه قرار دادن نوجوانی، بخشی از تاریخ سرزمینمان را در دورانی که توسط این کشورها مورد تاخت و تاز قرار میگرفت، تشریح کردهام.
از این مجموعه «فاختهای در خانه ما» که به وقایع هجوم انگلیسیها به بخشی از کشورمان در سال 1273 هجری قمری میپردازد، نوشته شده است.
میرکیایی همچنین مشغول نگارش مجموعه 25 جلدی تاریخ استعمار است و از این مجموعه تاکنون سه جلد آن را نوشته است.
این مجموعه که «از آغاز عصر استعمار تا امروز» نام خواهد داشت، 25 جلد کتاب را در زمینه تاریخ استعمار در جهان شامل میشود. این مجموعه به سفارش انتشارات سوره مهر نوشته میشود.
6060
نظر شما