رئیس جمهور گفت: نتیجه تحریم​ها علاوه بر بازی با واژه​ها همان آتش افروزی و نابودی انسان​ها است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام حسن روحانی در ادامه سخنان خود در سازمان ملل گفت: کشورهای دیگر با تحریم ها دولت ها را هدف قرار نمی دهند و مردمان عادی را قربانی دعوای سیاسی خود می کنند. میلیون ها عراقی را فراموش نکنیم که جان باختند و هنوز عده قابل توجهی از آنها باید در سرتاسر زندگی زجر بکشند.

وی گفت: این تحریم ها ناقض حقوق مسلم بشری از جمله حق دسترسی به بهداشت و حق حیات می باشند.

وی ادامه داد: نتیجه تحریم ها علاوه بر بازی با واژه ها همان آتش افروزی و نابودی انسان ها است و این آتش تنها دامن قربانیان را نمی گیرد بلکه به اقتصاد و زندگی مردم لطمه وارد می کند.

وی گفت: خشونت و افراط نه تنها ابعاد مادی بلکه ابعاد معنوی را در بر گرفته است و خشونت و افراط جایی برای زندگی نمی گذارد. نابردباری مسئله امروز جهان است و باید بردباری باید در پرتو اندیشه های دینی تقویت کرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: جامعه انسانی را باید از مرحله بردباری منفی به مرحله تعاون مشترک ارتقا داد و دیگران را نباید فقط تحمل کرد بلکه باید با دیگران کار کرد.

وی گفت: مردم جهان از جنگ خسته اند و این فرصت بی نظیری است و آنها امید به تغییر دارند و ایران باور دارد که با ترکیب از امید و اعتدال می توان همه چالش ها را مدیریت کرد و جنگ افروزان می خواهند امیدها را بخشکانند.

رئیس جمهور گفت: زیربنای امید باور به مبارزه با خشونت و افراط است و امید. بی تردید یکی از بزرگ ترین نعمت های خدا به انسان ها است و اعتدال به معنای حرکت خردمند و گزینش راهبردهای اثر گذار و در نظر گرفتن واقعیت ها است و مردم ایران در انتخابات به گفتمان تدبیر و اعتدال رای دادند و ترکیب امید و تدبیر اعتدال در سیاست خارجی یعنی این که ایران نسبت به امنیت منطقه و جهان مسئولانه برخورد می کند و آمادگی همه جانبه با سایر مسئولان را دارد.

وی گفت: از دموکراسی در سوریه و بحرین دفاع می کنیم و معتقدیم راهکارهای خشونت آمیز وجود ندارد و لذا تضمین صلح و دموکراسی در تمام جهان با نظامی گری محقق نمی شود و ایران به دنبال راه حل مسائل و نه تولید مشکلات است و هیچ پرونده و موضوعی نیست که با اعتدال قابل حل نباشد.

ادامه دارد...

/29295

 

کد خبر 314608

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایمان IR ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۲
    18 0
    نمی دانم شاید ما ها زیاد امید بسته بودیم ،اوباما بیشتر نام ایران رو به کار برد تا ریس جمهور خودمان.
  • بی نام A1 ۲۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۲
    15 0
    در کل سخنرانی بدی نبود ولی اوایلش که همش راجع به سوریه و فلسطین بود داشتم ناامید میشدم! خدا رو شکر راجع به خودمونم حرف زد کاش بیشتر از ایران میگفت. البته اینا خیلی مهم نیست مهم توافقات پشت پرده اس که ایشاله به نفع مردمه.
  • اسما IR ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۲
    10 1
    اونجا که گفت من سخنان "رییس جمهور امریکارو " بادقت گوش دادم.......
  • بی نام IR ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
    1 0
    ما باید به فکر کشور خودمون باشیم یا به فکر عربها و اسرائیل و سوریه؟تا کی با اینهمه منابع و ثروتهای مادی و انسانی مردم ما در مشکلات باشند.انوقت سیاستمدارای ماسنگ دیگران رو به سینه بزنند!ما تمام انرژی مملکتمون رو داریم برای کشورهای دیگه هزینه می کنیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین