ایسنا نوشت:

هواپیمای بدون سرنشین «یسیر» به عنوان جدیدترین دستاورد نیروی زمین ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز با حضور امیر سرتیپ پوردستان رونمایی شد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم رونمایی از این پهپاد گفت: پهپاد «یسیر» با ویژگی‌هایی از قبیل مداومت پروازی بالا،‌ داشتن دوربین بسیار قوی و توانایی شناسایی و رصد نقاط کور، امروز وارد ناوگان پهبادی کشور می‌شود.

پوردستان اضافه کرد: در ساختار نیروی زمینی ارتش تحول گسترده‌ای ایجاد شد و گروه پهپاد ولی عصر (عج) از سطح یگان به سطح گروه ارتقا یافت و امروز این گروه در مرزهای کشور، هم عملیات شناسایی و هم عملیات رزمی انجام می‌دهد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه تاکید کرد: ما ملزم هستیم آمادگی رزمی خود را ارتقا دهیم تا بتوانیم به عنوان بازوی مسلح نظام از کشور دفاع کنیم. ما باید در این راستا از همه ظرفیت‌های علمی خود استفاده کنیم.

پوردستان همچنین با بزرگداشت سالروز عملیات ثامن‌الائمه اظهار کرد: در سال اول جنگ به دلیل حضور بنی‌صدر، ارتش و سپاه نمی‌توانستند با هم همکاری داشته باشند؛ بنابراین در سال اول جنگ، نیروهای مسلح به صورت عکس‌العملی عمل می‌کردند اما پس از رفتن بنی‌صدر، ارتش و سپاه متحد شدند و عملیات ثامن‌الائمه را با همکاری هم انجام دادند.

وی در پایان گفت: این عملیات دارای ویژگی‌هایی از قبیل ایجاد وحدت و تعامل ارتش سپاه و ایجاد اعتماد به نفس در میان نیروهای مسلح بود زیرا قبل از این عملیات، تصور نمی‌کردیم بتوانیم علمیاتی به این گستردگی انجام دهیم. این عملیات با نام علی‌بن موسی‌الرضا انجام شد و در واقع امام هشتم کلید دفاع از کشور اسلامی را به نیروهای مسلح اعطا کرد.

219/295

کد خبر 315081

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین