شمارش معکوس برای پایان همکاری حجت الله خطیب با فدراسیون کشتی آغاز شده و شخص سرپرست هم دنبال شرایطی هست که بی حاشیه بتواند از این فدراسیون جدا شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ کمیته بررسی عملکرد فدراسیون کشتی که زیر نظر وزارت ورزش فعالیت می کند با بررسی شرایط این فدراسیون تقریبا به نتیجه قطعی رسیده است که باید هرچه سریعتر انتخابات این فدراسیون برگزار شود. بدهی بزرگ این فدراسیون و شلختگی مدیریتی حاصل از چندپارگی فدراسیون سبب شده تا شخص خطیب هم تصمیم به رفتن بگیرد. او در دیدار هفته گذشته خود با سرپرست وزارت ورزش برای دومین بار تاکید می کند در صورت صلاحدید وزارت ورزش آماده واگذاری صندلی سرپرستی است و هر تصمیمی که گرفته شود را او می پذیرد. خطیب پیش از سفر به مجارستان هم این آمادگی را اعلام کرده بود .
او و نزدیکانش این خبر که خطیب استعفایش را به وزارت ورزش اعلام کرده را کمی بعد رسانه ای کردند و بعد گفتند توجهی به شایعات ندارند. حتی خطیب در گفت و گو با سایت فدراسیون کشتی هم حاضر به تائید و تکذیب این ماجرا نشد و تنها گفت:« توجهی به شایعات ندارم و فعلا کارهایم را ادامه می دهم.»
آخرین اخبار از وزارت ورزش حاکی از این است که اگرچه خطیب استعفای کتبی خود را ارائه نکرده اما در دل این مشکلات بین المللی برای ورزش ، مسئولان دنبال کم ریسک ترین هزینه برای جابجایی در فدراسیون کشتی هستند. برگزاری مجمع فدراسیون یا انتخاب سرپرست جدید دو گزینه در دست بررسی است که نصرالله سجادی در پی بررسی زوایای مختلف آن است. رسول خادم گزینه ای جدی برای وزارت ورزش بود تا این پست را در دست بگیرد اما او غیر از رد پیشنهاد معاونت ورزشی وزارتخانه ، فدراسیون کشتی را هم نپذیرفت تا نشان دهد تنها علاقه اش حضور در کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد است و می خواهد برای موفقیت در بازی های المپیک ریو برنامه ریزی کند.
4141

کد خبر 315590

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین