واحدمرکزی خبر:

کرملین روز جمعه از تصمیم باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای لغو سفر به آسیا که می توانست زمینه ساز 

ملاقات با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و گفتگو درباره بحران سوریه باشد ابراز ناامیدی کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، خبرگزاری های روسیه به نقل از دمیتری پسکوف اعلام کردند:« ما از اینکه این نشست برگزار نمی شود مایوس شدیم.»
پسکوف گفت:« گفتگو در عالی ترین سطح میان دو کشور برای روابط دوجانبه ما بسیار ضروری است. دو طرف مسائل زیادی در دستور کار خود دارند که سوریه در صدر مسائل بین المللی مورد توجه دو طرف است.»
اوباما سفر روز دوشنبه خود را به بالی اندونزی به منظور شرکت در نشست همکاری اقتصادی آسیا - اقیانوس آرام و نشست شرق آسیا در برونئی به سبب بحران بودجه ای در آمریکا لغو کرد.
یوری یوشاکوف مشاور سیاست خارجی پوتین اعلام کرد روسای جمهور دو کشور می توانستند در حاشیه نشست بالی درباره مسائلی از جمله بحران سوریه گفتگو کنند.
انتظار می رود جان کری وزیر امور خارجه آمریکا به عنوان نماینده واشنگتن در این نشست ها شرکت کند.
پسکوف گفت بعید است پوتین با کری در بالی دیدار کند اما ممکن است گفتگوهایی بین وی و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه برگزار شود.
روسیه و آمریکا ماه گذشته به توافقی درباره خلع سلاح شیمیایی سوریه دست یافتند.
روسیه می گوید راکت های حاوی گاز اعصاب سارین توسط شورشیان سوری شلیک شده است و آنها قصد داشتند با این کار حمایت دولت های غربی و عربی را در این مناقشه به دست آورند.
یک دیپلمات روس که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری اینترفاکس گفت مسکو گمان می کند حمله شیمیایی 21 اوت توسط شورشیان تحت حمایت عربستان سعودی موسوم به لواء الاسلام انجام شده باشد.

4949

کد خبر 316035

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین