ایرنا:

پایگاه اطلاع رسانی القدس العربی روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد: صدها فلسطینی در داخل و خارج از این سرزمین، برگه های فراخوان برای شروع انقلاب فلسطینی را از دوم ماه آینده با عنوان خشم میلیونی برای براندازی معاهده اسلو و حامیان آن شروع کرده اند.
بر اساس گزارش این پایگاه، در نسخه ای از این فراخوان به شدت به حاکمیت خودگردان در رام الله حمله شده و خواستار اصلاحات در این حاکمیت شده و به اشتباهات معاهده اسلو اشاره شده است.

معاهده اسلو قراردادی است که ۲۰ سال پیش بین اسحاق رابین نخست ‌وزیر وقت رژیم ‌صهیونیستی و یاسر عرفات رهبر جنبش آزادی‌بخش فلسطینی‌ها و با حضور بیل کلینتون رییس ‌جمهوری وقت آمریکا به امضا رسید.
این قرارداد که بخش اعظم فلسطینی‌ها نیز با آن مخالف بودند و آن را اقدامی در جهت پایمال کردن حقوقشان می‌دانند، عملا به اسرائیل رسمیت بخشیده و در مقابل حقوق اندکی برای فلسطینی‌ها در نظر گرفته است. همین حقوق اندک نیز بعدها و به خصوص پس از انتفاضه فلسطینی‌ها، از بین رفته و صهیونیست‌ها عملا تمام تعهدات خود را زیرپا گذاشتند.
در این فراخوان از فلسطینیان خواسته شده به منظور براندازی اشغالگری و لغو معاهده اسلو و اصلاحات در حکومت خودگردان روز دوم نوامبر (۱۱ آبان) انتفاضه مردمی فلسطین را آغاز کنند.

4949

کد مطلب 316348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
    18 8
    حالا که داره صلح به انجام میرسه یاد معاهده ی اسلو افتادن؟؟!!! اونایی که انقلاب کردن به کجا رسیدن که اینا میخوان برسن؟؟؟!!!!!!!!!!
    • امینس A1 ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
      11 4
      فعلا که سران و مقامات عرب دارن هر روز میرن تلاویو و با اسرائیل همپیمان شدن...ولی باز هم احمق هستند و مثل همیشه تاریخ بازنده..به لطف خدا اگر توافق ایران امریکا برای کاهش تنش یرانجام بگیره این سران عرب باید برن بیابانگردی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین