روزنامه نیویورک تایمز آمریکا با انتشار گزارشی نوشت در پی مصاحبه اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل با شبکه خبری بی بی سی و برخی اظهارات نادرست وی در زمینه سبک زندگی ایرانیان، بسیاری از کاربران ایرانی توییتر با راه انداختن یک کمپین اعتراض خود را به اظهارات نخست وزیر اسراییل نشان دادند.
نیویورک تایمز می نویسد پس از اظهارات نتانیاهو مبنی بر اینکه «ایرانیان نمی توانند آزادانه زندگی کنند مثلا آنها نمی توانند شلوار جین بپوشند، موزیک غربی گوش دهند و انتخابات آزادانه ای داشته باشند»، موجی از کاربران توییتر در ایران با گرفتن عکس های خود در حالی که شلوار جین پوشیده اند به این سخنان اعتراض کردند.
بسیاری از کاربران توییتر ایرانی با انتخاب "هشتگ" شلوار جین روی صفحه هایشان عکس های خود را با شلوار جین به نمایش گذاشته اند.
/2929
نظر شما