ایسنا نوشت:

معاون پارلمانی رییس جمهور اعلام کرد که دولت بعد از تعطیلات مجلس وزرای پیشنهادی برای وزارتخانه‌های علوم، آموزش و تحقیقات، آموزش و پرورش و همچنین ورزش و جوانان را مجلس معرفی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام مجید انصاری در حاشیه مراسم ختم پدر ولی‌الله سیف رییس کل بانک مرکزی در جمع خبرنگاران اعلام کرد: هفته آینده تعطیلات مجلس است و بعد از پایان تعطیلات مجلس سه وزیر پیشنهادی دولت برای وزارتخانه‌های علوم، آموزش و تحقیقات، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی معرفی خواهند شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سرپرستان فعلی این سه وزارتخانه به عنوان وزرای پیشنهادی به مجلس معرفی خواهند شد؟ گفت: به موقع در مورد این قضیه اطلاع رسانی می‌کنیم.

/2929

 

کد خبر 316546

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام MY ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    0 0
    خدایا مددی تا این مایندگان ما ملتبرای دکتر توفیقی وزیر علوم ساز مخالف و افراطی گری کوک نکنند
  • بی نام IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    5 0
    این مجلس چپ و راست تعطیلات میرن .همین جوری همش تعطیلن .اونوقت یه روز که می خوان برا بقیه مثلا برا عید فطر یه روز تعطیل کنن میگن مملکت می خوابه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین