فارس نوشت:

وزیر دادگستری گفت:‌ پرونده میرحسین موسوی و مهدی کروبی از قبل در شورای امنیت وجود داشت.

مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در واکنش به برخی اخبار مبنی بر ارجاع پرونده میرحسین موسوی و مهدی کروبی متهمین فتنه 88 به شورای عالی امنیت ملی، گفت: ‌این پرونده‌ها از قبل در این شورا وجود داشته است و باید از خودشان بپرسید.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا در عید غدیر، آزادی زندانیان صورت می‌گیرد؟ گفت: در عید غدیر از همه گروه‌های زندانی عفو خواهیم داشت.

پورمحمدی در پاسخ به سؤالی درباره پرونده مجید توکلی نیز یادآور شد: درباره پرونده خاصی اطلاع ندارم.

وزیر دادگستری همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه عفو به چه صورت است، گفت: آنهایی که یک سوم یا نصفی از میزان حبس‌شان را پشت سر گذاشته باشند و رفتارشان در زندان خوب باشد عفو صورت خواهد گرفت که برای خیلی‌ها اعمال شده و عده زیادی از مجرمان مختلف آزاد شده‌اند.

پورمحمدی در بخش دیگری از سخنانش به لایحه ازدواج فرزندخوانده با سرپرست اشاره کرد و گفت: این لایحه نیاز به ویراستاری دارد و مهم این است که مشکل حل شود؛ روح قانون به دفاع از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست است و اجازه ازدواج با سرپرست را نمی‌دهد.

۴۷۴۷

کد خبر 316851

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین