به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حسینعلی شهریاری دراین همایش روز جهانی غذا گفت: دو سال گذشته نسبت به آلودگی برنجهای وارداتی از هند سروصدا به پا شد اما نتیجه این شد که مدیر کل استاندارد تهران را بازنشسته کردند، چون اطلاعات درست از فلزات سنگین در برنجها داده بود. وظیفه داشتیم ما این اطلاعات را به مردم بدهیم، اطلاعات به دست آمده در مورد 13 نوع برنج آلوده توسط سازمان استاندارد جمعآوری شده بود اما آنها را مجبور کردند بگویند این برنجها آلوده نیستند در حالی که واقعیت نداشت.
رییس کمیسیون بهداشت با انتقاد از ناهماهنگیهای موجود گفت: ناهماهنگی بین سازمان استاندارد و برخی دستگاهها وجود دارد و باید طوری باشد که افرادی که راجع به استانداردها حرف میزنند تحت تأثیر نفوذ دولتیها نباشند و اگر این نهادهای نظارتی به صورت غیردولتی اداره میشد بهتر بود. (اینجا و اینجا را بخوانید)
اما اینبار هماهنگی سازمان استاندارد و وزارت بهداشت به تکذیب این بحث منجر شده است. پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت در این تکذیبیه آورده: رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و رئیس مؤسسه استاندارد اظهارات دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر آلودگی برنجهای وارداتی را تکذیب کردند.
دکتر رسول دیناروند در واکنش به اظهارات دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر آلوده بودن برنجهای وارداتی گفت: این اظهارات درباره آلودگی برنجها قابل تائید نیست و تکذیب میشود.
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در این رابطه اظهار داشت هرکس مسئول حرفهای خودش است و نمایندگان مجلس مسئولیت قانونگذاری را برعهده دارند، نه مسئولیت اجرایی که این سخنان را به زبان میآورند.
براساس این گزارش نظامالدین برزگری رئیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران نیز در این رابطه گفت: نباید در مورد عدم کیفیت اقلام غذایی کلیگویی کنیم. باید به صورت مصداقی اقلامی را که مشکل دارند معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه کلیگویی، صنعت غذا را زیر سوال میبرد و در جامعه تشویش ایجاد میکند گفت: اگر رئیس کمیسیون بهداشت مجلس نظر دارد که برخی اقلام خوراکی مشکل دار هستند یا با برخی محصولات تقلبی مواجه شدهاند نباید در اظهارات افراط و تفریط کند.
رئیس مؤسسه استاندارد در ادامه افزود: تقریباً تمام مواد غذایی و کشاورزی که از زمین حاصل میشوند میزانی از آرسنیک دارند و این مسئله مربوط به میزان آرسنیک خاک آن منطقه دارد و اینکه بگوییم آرسنیک اصلاً نباید در غلات یا برنج باشد و خطرناک است حرف درستی نیست.
۴۷۴۷
نظر شما