مهر نوشت:

مشاور عالی مقام معظم رهبری اظهار امیدواری کرد که حفظ حقوق هسته‌ای کشور و تلاش برای لغو تحریم‌های اقتصادی علیه ایران به صورت توامان در دستور کار گروه مذاکره کننده ایران با 5+1 قرار بگیرد.

علی اکبر ولایتی، مشاور عالی مقام معظم رهبری در حاشیه نشست خبری همایش هزاره تالیف کتاب «قانون» ابن سینا در پاسخ به سئوالی در مورد مذاکرات اخیر صورت گرفته میان ایران و گروه 5+1 در ژنو اظهار داشت: آنچه ما می‌دانیم این است که گروه مذاکره کننده ایرانی بسیار بسیار فعال‌ هستند و تلاش می‌کنند در جهت منافع کشور حرکت کنند.

وی تاکید کرد: مطمئنم که تلاش هیات ایرانی بدون شک در راستای حفظ حقوق هسته‌ای کشور و رفع تحریم‌ها خواهد بود.

ولایتی همچنین در مورد اطلاعش از متن پیشنهاد ارائه شده از سوی ایران به گروه 5+1 نیز گفت: من این متن پیشنهادی را ندیده‌ام.

/29220

 

کد خبر 318699

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    5 3
    كي ميدونه علت اينهمه گير دادن غربي ها به فعاليت هسته اي ما چيه درحاليكه پاكستان و هند علنا موشك هسته اي هوا ميكنن؟! :)
    • بی نام IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
      4 2
      تندروي در هر دو جا
  • بی نام IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    1 1
    مگه ميشه؟دولت نهم ودهم دنبال همين بودند نتيجه نگرفتند آنها حقوق هسته اي را برابر غني سازي و استفاده نظامي تلقي ميكنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین