به گزارش خبرآنلاین، انتشارات جام جم کتاب «یک نفر، یک روز و سی سال» با عنوان فرعی «بررسی کارنامه سی ساله فرقه تروریستی منافقین نوشته ابراهیم خدابنده را روانه بازار نشر کرد.
به اعتقاد ناشر، این کتاب حکایت جدیدی از فرقه منافقین است و اگرچه محتوای کتاب تماما برگرفته از اظهارنظرهای محققان، اندیشمندان، نویسندگان یا انعکاس اظهارات اعضای پیشین گروهک تروریستی منافقین است ولی با جمع بندی و کنارهم گذاشتن مقالات و بیانه ها، مواضع سیاسی و بین المللی 30 سال گذشته می توان به وضوح دریافت که با جریان پیچیده، غیر شفاف و غیر دمکراتیک، ترویست جاسوس و ضد انسانی روبه رو هستیم. در پشت جلد کتاب نیز میخوانیم: «هدف از انتشار این کتاب نشان دادن خطرات، تهدیدات و آسیبهای رشد فرقهها در یک جامعه است و فرقه رجوی در این ارتباط، به عنوان مثالی بسیار کامل که تمامی اجزای بحث را در بر میگیرد، آورده شده است.»
کتاب همچنین حکایت مسعود رجوی است که یک روز (سی ام خرداد 1360) جنگ مسلحانه خود علیه مردم ایران را آغاز کرد و طی سی سال تا خرداد نود آن را ادامه داد تا جان بیش از 12هزار نفر را در اقدامات تروریستی خود بگیرد و در جریان تجاوز رژیم صدام به ایران، با آنها همگام شد تا ماهیت ضدایرانی خود را به نمایش بگذارد و در ادامه اقدامات جاسوسی خود، علیه منافع ملی و دستاوردهای علمی دانشمندان کشورمان از هیچ خیانتی رویگردان نشد.
امتیاز این کتاب این است که تنها اثر منتشرشدهای است که مجموعه ای از دیدگاههای مختلف داخلی و خارجی را در خود جای داده تا مخاطبین خود را که با هر سلیقه و دیدگاهی یافتن از حقایق مجاهدین خلق را دارند، به شکل منطقی قانع سازد که ایدلوژی مجاهدین خیلی زود جای خود را به متدلوژی فردی به نام محمدتقی شهرام واگذار نمود تا او بتواند اکثریت نیروهایش را تحت تسلط روان شناسانه و هژمونی خودش قرار دهد و با یک حرکت اپورتونیستی چپ گرایانه، سازمان مجاهدین با زمینه ها و گرایشات اسلامی را به یک تشکل مارکسیستی تبدیل کند. کمتر از یک دهه بعد، همین حرکت توسط مسعود رجوی به وقوع پیوست تا از باقیمانده مجاهدین و در جریان یک کودتای ایدئولوژیک و یک حرکت اپورتونیستی راست گرایانه، سازمان را به یک فرقه تبدیل کند تا نیروهایش را مانند برده کنترل کند تا از هرگونه انشعاب و انشقاق در میان پیروانش ممانعت و آنها را متعهد سازد تا فداییان او شوند و برای اثبات فدایی بودن پیروانش از آنها خواست تا از همه متعلقات خود مانند خانواده، احساسات و حتی ملیت خود عبور کرده و آن را در جریان نشست های موسوم به انقلاب ایدئولوژیک اثبات نمایند و از یک فرقه کومونیستی به گروهکی تروریستی تبدیل شوند. روند فرقه منافقان که اساسی ترین مبحث درونی آنهاست را در جریان مطالعه این کتاب و مستند بر اظهارات اعضای پیشین و محققان داخلی و خارجی، مشخص خواهد شد.
بنابراین گزارش، کتاب در چهار فصل تنظیم شده که سه فصل اول متناسب با نام کتاب و فصل چهارم شامل پیوست هاست. پس از دیباچه کتاب به فصل اول میرسیم که اختصاص به نقش رجوی به عنوان رهبر فرقه دارد. بی تردید شناسایی صحیح رجوی این امکان را به مخاطب می دهد تا متناظر تاریخی او را در قلعه الموت (حسن صباح) را به یاد بیاورد و تصویر روشنی از خودخواهی _یک نفر_ با تمام غروری که دارد، را دنبال کند... اگر حسن صباح، مردان را اخته کرد، به دستور رجوی زنان با جراحی رحم هایشان عقیم شدند. چون مشکل حسن صباح در مردان و مشکل رجوی در زنانش خلاصه می شود!
فصل دوم کتاب به سی ام خرداد شصت اختصاص دارد. روزی که فرقه تحت امر رجوی با صدور بیانیه ای رسما جنگ مسلحانه را آغاز کردند. این واقعه تاریخی از منظر تعدادی از مورخان و محققان و نویسندگان و اعضای پیشین سازمان در داخل و خارج از کشور مورد تجزیه و تحلیل واقع شده تا پرده از واقعیتی بر دارند که سازمان مجاهدین همواره سعی بر کتمان آن دارد.
فصل سوم که بخش اعظم کتاب را تشکیل می دهد در سه قسمت تنظیم شده...قسمت اول از فصل سوم که خود از دو بخش مجزا تشکیل شده، فرقه رجوی را از منظر دیگران و اعضای پیشین به محاق نقد و بررسی کشانده تا مخاطب پی به واقعیت این فرقه ببرد. قسمت دوم شامل هفت بخش مستقل است که فرقه رجوی را از منظر خارجی از ابعاد سیاسی، حقوقی، حقوق بشری، بین المللی ،رسانه ای، محققان و ایرانیان خارج از کشور مورد بررسی قرار داده تا نشان دهد مخالفت با سیاست ها و رویکردهای رجوی، صرفا به حاکمیت مردم ایران معطوف نمی شود بلکه هر منصفی که ماهیت و عملکرد آنها را در هر جای دنیا مورد مطالعه و بررسی قرار دهد، یقینا با آنها تضاد پیدا خواهد کرد. قسمت سوم از فصل سوم نیز معطوف به مواضع رسمی دولتهای خارجی که در قالب بیانیه هایی منتشر شده است.بیانیه هایی که ماحصل تحقیقات و بررسی های طولانی مدت دولت ها یا نهادهای مستقل است که نتیجه دستاوردهایشان را مستقلا منتشر میکنند. فصل چهارم کتاب نیز شامل پیوست ها و مستنداتی است که مخاطب را در جریان تاریخچه و تعدادی از آثاری که تاکنون دباره منافقین تولید شده است، قرار می دهد.
این کتاب مستند و خواندنی در 750 صفحه با قیمت 25 هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.
6060
نظر شما