بسیاری از صاحب نظران تعلیم و تربیت از وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین فصل مشترک دولت و مردم یاد می کنندو انتظار دارند دردولت تدبیروامید وجهه تربیتی و آموزشی این وزارت تقویت شده و رسالت بزرگ خود را در پرورش نسل آینده ساز و سرمایه و منابع انسانی کشور به درستی به انجام برساند.
تردیدی نیست ،فردی که گزینه وزارت برای آموزش و پرورش است باید علاوه بر تخصص هاوتوانمندی های مدیریتی و ویژگیهای شخصیتی مورد وفاق همگان ،باید مقبولیت فرهنگیان را نیزداشته باشد که خوشبختانه این موارد در دکتر فانی به خوبی جمع شده است .
دکتر علی اصفر فانی که هم اکنون برای اخذ رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است به لحاظ علمی دارای دکترای مدیریت منابع انسانی ورفتارسازمانی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران است و از 15سالگی با تدریس در کلاس های شبانه فعالیت های آموزشی وپرورشی خودررا آغاز کرده و در رده های مختلف آموزشی و مدیریتی این وزارتخانه بوده و دارای سوابق درخشان مدیریتی و عملکردی است وی طراح طرح های بزرگی چون گروه های آموزشی ، امتحانات هماهنگ، پژوهش سراهای دانش آموزی ، مدارس شاهد ،مدارس نمونه دولتی و... در آموزش و پرورش است .
ویژگی دیگر دکتر فانی چهره معتدل و رفتار اعتدالی ایشان است که آشنا ومورد حمایت قاطبه فرهنگیان کشور و صاحب نظران و کارشناسان تعلیم و تربیت می باشد . هر چند وزیر آموزش و پرورش پیش از آن که فردی سیاسی باشد باید بر تعلیم و تربیت مسلط باشد لیکن وزارت ، مسندی سیاسی است و لذافردی که براین مسند تکیه می زند باید ضمن ولایت مداری و آشنایی با دیپلماسی و سیاست ورزی ،قابلیت تصمیم گیری صحیح دربحران ها را داشته باشد وبه عدالت آموزشی و تربیت انسانی متعالی ومتعادل درشأن نظام اسلامی اعتقاد لازم را داشته باشد.
مروری بر برنامه هایی که ایشان ارائه داده اند نشان می دهد که کیفیت بخشی نظام آموزشی در رأس برنامه ها و راهبرد اصلی آن است .این همان دغدغه ای است که در سالهای اخیر نه تنها صاحب نظران را بلکه عامه مردم را نیز درگیر کرده بود . تربیت اسلامی وترجیح آن بر آموزش صرف و توسعه عمیق و قانونمند کردن این فعالیتها از نقاط قوت این برنامه هاست .
4545
نظر شما