مهر نوشت:

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه در صورتی‌که صنعت برق انتظار حمایت یکسره از دولت و بستن چشم از رقابت پذیری داشته باشد، این صنعت، صنعت خودروی دوم کشور می شود، گفت: پیشنهاد می‌شود مپنا به جای ورود به بخش تولید برق با واگذاری نیروگاه‌ها فقط در نیروگاه‌سازی فعالیت کند.
حمید چیت‌چیان امروز در جمع مدیران صنعت برق با اشاره به برنامه ریزی وزارت نیرو برای تولید توربین های برق با راندمان بالاتر، گفت: باید همچون بسیاری از کشورهای پیشرفته طراحی و ساخت توربین هایی با راندمان و بهره بری بالاتر را در دستور کار قرار دهیم.

وزیر نیرو همچنین با اشاره به انتظار فعالان صنعت برق از دولت برای انجام حمایت‌های اقتصادی، تصریح کرد: در صورتی‌که صنعت برق انتظار حمایت یکسره دولت و بستن چشم از رقابت پذیری داشته باشد ممکن است صنعت برق مانند صنعت خودرو شود بنابراین آنچه رقابت پذیری را حفظ می کند افزایش کیفیت و کاهش هزینه است.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه ساخت و تسوعه تاسیسات ‌DG و CHP جز سیاست های کلان صنعت برق در دولت یازدهم است، بیان کرد: از این رو نباید تنها به تولید توربین‌های 25 مگاواتی اکتفا کرد زیرا بازار توربین‌های کوچکتر به مراتب بزرگتر است.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت افزایش سهم باد در سبد انرژی کشور و توسعه ساخت نیروگاه های برق بادی، بیان کرد: یکی از کلیدهای توسعه دائم صنعت برق بهبود استانداردها است.

چیت چیان با بیان اینکه اگر کار تبدیل به سری سازی شود صنعت برق سقوط می‌کند، گفت: از این رو نیروگاهی که امروز ساخته می‌شود با توربینی که در سایت دیگر نصب می‌شود باید متفاوت باشد چرا که در غیر این صورت عقب گرد حاصل می شود.

وزیر نیرو با اشاره الزامات بهبود مستمر در اجرای نیروگاه، آرایش نیروگاه و نحوه اجرا گفت: پایه تمام چهار پیشنهاد ارائه شده تحقیق و توسعه است بنابراین تحقیق و توسعه باید سهم قابل توجهی از درآمدهای صنعت برق را به خود اختصاص دهد.

این عضو کابینه دولت همچنین خطاب به مسئولان گروه مپنا تصریح کرد: مپنا باید محور تجارت خود را درست مشخص کند تا رقابت پذیر باشد اگر بخواهیم هم نیروگاه ساز و هم تولیدکننده برق باشیم موفقیت‌مان کاهش پیدا می کند.

وی با اشاره به واگذاری حدود سه نیروگاه به مپنا به ازای طلبی که مپنا از وزارت نیرو داشت خاطرنشان کرد:‌ مپنا باید نیروگاه‌ها را واگذار کند و به محور تجارت و فعالیت اصلی خود بپردازد.
3131

کد خبر 319670

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سيد ميثم IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    4 2
    يك موضوع جالب در مورد مپنا اينه كه عليرغم وجود تعديل در قراردادهاي مپنا با سازمان توسعه برق شركت مپنا در اكثر قراردادهاي خود با پيمانكارانش تعديلي نمي بيند و در برهه كنوني كه چندين بخش نامه در خصوص جبران آثار طرح هدفمندي يارانه ها و افزايش نزخ ارز وجود دارد و شركت مپنا به واسطه تعديل موجود در قراردادهايش از آثار اين مشكلات نصون مانده اما با وقاحت تمام از تمكين در برابر بخشنامه دولت و پرداخت طلب پيمانكاران در چارچوب اين بخشنامه ها خودداري مي نمايد. مسووا اين وضعيت هم شخص آقاي علي آبادي مدير عامل اين شركت است.
  • ماجد A1 ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    0 2
    پرسل نیروگاه پرند واگذار شده به مپنا چندین ماه است که از دریافت کارانه . حقوق . مطالبات غیر نقدی سال گذشته و همه امکاناتی که برای پرسنل مپنای مادر در نظر گرفته میشود محرومند و با عدم پرداخت به موقع حقوق ماهیانه و عدم پرداخت مطالبات مصوب مپنا به دشواری گذر عمر کرده و بسیاری از پرسنل متخصص در حال رفتن از نیروگاه به سمت صنایع دیگر هستند. حال آنکه شرکت مپنای مادر در همین نیروگاه مشغول اجرای طرحههایی بسیار پرهزینه ( نصب دوربینهای مدار بسته با ارزش تقریبی 1.5 میلیارد تومان - تخریب ساختمانهای قبلی جهت تغییر نقشه سازه ها - اجرای درختکاری سریع و غیر کارشناسی در ورودی نیروگاه و ....) که هر گاه پرسنل درخواست مطالبات قانونی خود را میکنند جوابی نمیشنوند جز آنکه بودجه نداریم !!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین