ایسنا نوشت:

نایب رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه نرخ‌گذاری آزاد برای کالاهای مصرفی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: اگر دام زنده و کشتار به حدی باشد که نیاز بازار را تامین کند، مطمئنا قیمت‌ها مناسب خواهد شد.

شیرازی اظهار کرد: قیمت جگر و دیگر اعضای داخلی بدن دام روز‌به‌روز افزایش می‌یابد و قیمت ثابت ندارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر هر کیلو جگر گوسفندی 33 تا 35 هزار تومان و نمونه گاوی آن به 28 تا 30 هزار تومان به فروش می‌رسد.

او تاکید کرد: زمانی عرضه و تقاضا می‌تواند قیمت محصول را تعیین کند که آن محصول به وفور در بازار وجود داشته باشد.

نایب رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه خاطر نشان کرد: در حال حاضر روند فروش در بازار به شکلی شده که فروشندگان در زمان خرید اعلام می‌کنند "قیمت فروش همین است و اجباری برای خرید وجود ندارد."

شیرازی یادآور شد: کشتار بسیار کم است و واردات گوشت باعث شده جگر و دیگر اعضای داخلی بدن دام در کشور به شدت کاهش یابد.

وی در پایان تاکید کرد: جگر تنظیم بازاری توسط زیرمجموعه شهرداری‌ در بسته‌بندی نیم‌ کیلویی با قیمت 18 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد. از این قیمت برداشت می‌شود هر کیلو جگر توسط زیرمجموعه شهرداری 37 هزار تومان به فروش می‌رسد.

3939

کد خبر 320278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسعود IR ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۰
    34 0
    من که دو روز پیش از بازارچه رسمی گوشت و مرغ گرگان خریدم کیلویی 40 هزار تومان.نرخ مصوب رو هم به دیوار نصب کرده بودن.واقعا مواد غذایی خیلی بی رویه و روزانه دارن گرون میشن.کسی هم بفکر مردم عادی و زیر خط فقر نیست.
  • نیما IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۰
    5 1
    خبرآنلاین چرا نظر منو حذف کردی؟ دلیل اصلی این واردات گوشت اینه که چوپان ها گوسفندهاشون رو می فروشن و به شهر می آن ماشین می خرن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین