مراسم تعویض پرچم گنبد حرم مطهر امام رضا(ع) چندین بار در سال انجام می‌شود که به صورت رسمی 3 بار در آغاز ماه محرم، ماه ربیع‌الاول و میلاد امام رضا(ع) صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پاسگاه اطلاع رسانی آستان قدس قرار است در آستانه فرا رسیدن محرم‌الحرام و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، پرچم‌های متبرک آستان قدس رضوی طی آئینی با حضور آیت‌الله واعظ طبسی، تولیت آستان قدس رضوی به هیئات مذهبی اهدا ‌شود.
این مراسم هر سال در آستانه ماه محرم برگزار می‌شود و در آن پرچم متبرک آستان قدس رضوی طی آئینی به هیئات مذهبی سراسر ایران اسلامی اهدا می‌شود.
در آخرین روز ماه ذی‌الحجه پرچم گنبد و پوشش ضریح حرم مطهر رضوی طی مراسمی خاص با حضور خادمان بارگاه امام رضا(ع) و قرائت صلوات خاصه و مرثیه‌سرایی و عزاداری تعویض می‌شود. در این مراسم پرچم حرم مطهر رضوی به نشانه آغاز ماه محرم تعویض شده و به رنگ مشکی در ‌می‌آید و این پرچم تا سوم ربیع (سه روز پس از شهادت امام رضا(ع)) بر گنبد بارگاه منور رضوی برافراشته خواهد بود.

/6262

کد خبر 320315

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن از میبد IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    5 0
    السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین