عزت‌الله انتظامی: فعلا نمی‌توانم از خانه خارج شوم

ایسنا نوشت:

عزت‌الله انتظامی پس از یک هفته بستری شدن در بیمارستان به منزل بازگشت.

آقای بازیگر سینمای ایران که هفته گذشته به دلیل مشکل تنفسی در بیمارستان «فرمانیه» بستری شده بود، گفت: «یکشنبه هفته‌ گذشته بعد از اینکه به خانه هنرمندان رفته بودم، به دلیل آلودگی هوا حالم نامساعد شد و به توصیه پزشکم به بیمارستان رفتم و تا آخر هفته بستری بودم.»

وی ادامه داد: «هنوز هم با وجود آنکه برای ادامه درمان به خانه منتقل شدم و امکانات کامل در اختیار دارم اما تنفسم مشکل است و فعلا نمی‌توانم از خانه خارج شوم.»

انتظامی با تقدیر از دکتر حسن واحمد نصیری اظهار کرد: «این عزیزان در بیمارستان زحمات زیادی را متقبل شدند و این روزها هم وضعیتم را تحت نظر دارند.»

5858

 

کد خبر 320386

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سایه A1 ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    54 1
    خدا به استاد هنرمند سلامتی ده. من خیلی ایشون رو دوست دارم. هنرمند واقعی هستن.
  • عرشیا A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    7 1
    خدیا این عزت هنر رو از مردم ایران نگیر . امین .
  • بی نام A1 ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    2 0
    آقای انتظامی چون مشهورند بیماری شان به خاطر آلودگی هوا دیده شد.هزاران سالخورده دیگر در این هوا در حال رنج کشیدن هستند و برای ما جوان تر ها هم این هوا سم است اما در نظر سنجی ممنوعیت خودرو تک سرنشین 51% رای منفی دادند در سایت شما تا الان!! این ماییم مردم ایران. بدون حس زندگی.غرق در مصرف.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین