ایلنا نوشت:

با توافقاتی که اخیرا با چین صورت گرفته و در صورت کمرنگ شدن تحریم‌ها فاصله بین ارز مبادله‌ای و ارز آزاد کمتر خواهد شد.

نایب رییس دوم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و بازرگانی ایران گفت: نرخ ارز با شیب 1.5درصدی در حال کاهش است.

محسن جلالی‌پور، نایب رییس دوم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و بازرگانی ایران  با اشاره به اینکه تحریم‌ها هزینه‌های سرباری بر روی بهای ارز در کشور داشته است، اظهار داشت: مشکلات نقل و انتقال ارز از یک سو و هزینه تبدیل ارز از سوی دیگر باعث شده تا نرخ ارز درحدود ۳ هزار تومان باقی بماند؛ این در حالی است که با توافقاتی که اخیرا با چین صورت گرفته و در صورت کمرنگ شدن تحریم‌ها فاصله بین ارز مبادله‌ای و ارز آزاد کمتر خواهد شد.

جلالی‌پور به ارزهای موجود در اتاق مبادلات ارزی اشاره کرد و گفت: روپیه هند، وون کره جنوبی و یوان چین هم اینک در این مرکز وجود دارد و برای خرید کالا از کشوری بجز این ۳ کشور باید هزینه انتقال و تبدیل ارز پرداخت شود که هزینه‌های سربار ارزی برای کشور ما محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون حدود ۵۰ تومان در هر ماه از نرخ ارز کاسته می‌شود گفت: خوشبختانه نرخ ارز با شیب ۱. ۵ درصدی در حال کاهش است.

به گزارش ایلنا، چندی پیش اظهاراتی از سوی ولی اله سیف، رییس کل بانک مرکزی مبنی بر اینکه نرخ ارز سه هزار تومانی کف قیمت برای ارز است مطرح شد اما طیب نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اظهار نظر جنجالی رئیس کل بانک مرکزی برای نرخ کف دلار، گفت: بنده با کاهش قیمت دلار تا ۲۶۰۰ الی ۲۷۰۰ تومان موافقم اما بیشتر از آن به‌صلاح نیست.

به هر حال به نظر می‌رسد اگر شرایط اقتصادی کشور آرام و با ثبات باشد و سیاستهای سنجیده از طرف دولت اتخاذ شود؛ در سالهای آینده نرخ ارز روندی کاهشی را دنبال کند.

3939

کد خبر 320444

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    6 0
    تورم 36 درصدی را فراموش کرده اید . تورم دلار 3 درصد مابه التفاوت 33 درصدی طی سال نباید به قیمت دلار اضافه شود؟
  • کارگر بیکار IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    3 0
    خدا کند که این حرفها دروغ نباشد هرکی یک چیزی میگه حرف چه کسی رو باور کنیم ماکه سر در گمیم
  • جمال IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    4 0
    مطمن باشيد نرخ ارز ازاد به زودي پايين تر از نرخ مبادله اي ميايد و دولت مجبور ميشود نرخ مبادله اي را به نرخ ازاد برساند
  • بی نام IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    5 0
    اين كاهش با شيب 1.5 درصدي قطعا افزايش با شيب 15 درصدي را همراه خواهد داشت، بهرحال اينجا ايرونه! :)
  • مهدی A1 ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    5 0
    آها اونوقت اظهارنظر رییس بانک مرکزی هیچ تأثیری نداشت توی اینکه قیمتش دوباره برگشت بالای 3000 تومن...مرد مؤمن دلار تا 2700 اومده بود پایین... حبابه داشت میترکید نذاشتین که... سقوط آزاد قیمت دلار رو تبدیل کردن به شیب 1.5 درصد...افتخار داره...!؟!؟ البته احمدی نژاد ما رو به تصمیم گیریهای اینجوری عادت داده بود؛ خیلی هم غیر عادی نیست؛ خیالی نیست راحت باشین شما... ناراحتیها فقط مال مردم بدبخت بیچارست.....
  • محمد IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    3 0
    خدا از دهنت بشنوه عزیز.بخدا ما مردیم از این گرانی تا دلار گران میشه همه چیز میکشن بالا دلار گران شده و لی همین که پایین میاد میگن ما با دلار گران خریدیدم.به این مسئله هم رسیدگی کنید لطفا.
  • بی نام A1 ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    2 0
    ما تازه از ماموريت برگشتیم یک هفته ارزونش نکن اقا تا بفروشم قسطهامو بدم بعد بکن 1000 تومن
  • حمید صحرایی IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    4 0
    از نوع حلاجی مسائل از طرف مسئولین،بعضی وقتها دچار شوک میشوم.نرخ انتقال وتبدیل ارز با تکس (مالیات) ان کشور 3% است که کشور های خاور دور دریافت میکنند.اما همین کار چون تجار توان انجام ان را ندارند و نیاز به ثبت شرکت در ان کشور را دارد ،صرافی بانکها با دریافت 8% از مشتری این کار را انجام میدهند.یعنی 5% جدا از کارمزد حواله که خود بانک دریافت میکند دست مزد توسط صرافی بانکها دریافت میشود. باز با این حساب هم نرخ ارز با هزینه انتقال و تبدیل جمعا به 2700 تومان میرسد. چطور یک مسئول به اندازه بنده که کار خاص ومسئولیتی ندارم اطلاعات ندارد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین