مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

عکس رضا کیانیان در نقش مربی گوش‌شکسته

رضا کیانیان به گروه بازیگران سریال«شاهگوش»پیوست.

به گزارش روابط عمومی سریال «شاهگوش»، داوود میرباقری برای ساخت «شاهگوش» سراغ بازیگران متعددی رفته ضمن اینکه به مرور و به فراخور قصه باز هم بازیگرانی نام آشنا به سریال اضافه می‌شوند.

رضا کیانیان

رضا کیانیان، آخرین بازیگری که شاهگوشی شده است. او که پیش از این در سریال مختارنامه و در نقش ابن زبیر، تجربه همکاری با میرباقری را داشته برای ساختن خاطره خوش و ماندگار دیگری به گروه «شاهگوش» پیوسته است. او در این سریال نقش یک مربی به نام «ف. ک» را دارد.

یک مربی گوش شکسته که متهم شده و پایش به کلانتری ۱۰۰ ملت باز می‌شود و حالا باید جواب سئوالات سرگرد اسد خفته (فرهاد اصلانی) را که مسئول کلانتری است، بدهد. کیانیان که علاقه وافری به گریم‌های متفاوت و سنگین دارد در این کار هم زیر دستان عبدالله اسکندری، طراح چهره‌پردازی شاهگوش رفته است تا شمایلی متفاوت داشه باشد.

رضا کیانیان

سریال «شاهگوش» اولین تجربه داوود میرباقری در شبکه نمایش خانگی به تهیه کنندگی سید محمد امامی و مهران برومند است که توسط شرکت تصویر گس‌تر پاسارگاد تهیه، توزیع و روانه بازار می‌شود. در این سریال بازیگرانی مانند فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، اکبرعبدی، مرجانه گلچین، طناز طباطبایی، حمیدرضا آذرنگ، شهرام حقیقت دوست، احمد مهران فر، هادی کاظمی، سیروس گرجستانی، رسول نجفیان، مهرداد ضیایی، حامد میرباقری، علیرضا جعفری، الهام پاوه‌نژاد، مصطفی طاری، حسین سلیمانی، محسن سلیمانی، ابراهیم آبادی و... بازی می‌کنند. مطمئنا رضا کیانیان، آخرین بازیگری نیست که به سریال «شاهگوش» می‌پیوندد. ستاره‌ها و نام‌های بزرگ دیگری در راهند تا شاهگوشی شوند.

57247

کد خبر 321495

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امید A1 ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    15 33
    با سلام ... متأسفانه سریالی بسیار بی محتوا و سخیف هست که از کارگردانی بنام مانند آقای میرباقری بعید بود!!!
  • بی نام IR ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    12 40
    این سریال هم فوق العاده ضعیفه مثل مجموعه مختارنامه
    • سید مصطفی موسوی A1 ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
      0 0
      سلام اولاً میشه بفرمایید سریال با عظمت مختارنامه، کجاش ضعیف بود؟ ایرادش کجا بود؟ چرا به همین راحتی نظر می دین؟ دوماً هنوز دو قسمت پخش نشده، چطور اظهار نظر می کنین؟ سوماً نکنه توی مختارنامه هم با دیدن دو قسمت اول اظهار نظر کردین؟!!!!!
  • بی نام US ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    32 11
    2 قسمت اولش که خوب بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین