فارس نوشت:

یکی از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای پیشین ایران با اعلام اینکه ایران و ۱+۵ به توافق رسیده‌اند، گفت که فقط آمریکا باید در زمینه لغو تحریم‌ها با کشورهای مذاکره‌کننده همکاری کند.

بنا به گزارش «یو‌اس نیوز»، «سید حسن موسویان» یکی از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای پیشین ایران درباره آخرین دور از مذاکرات ایران با 1+5 گفت: «میان روسیه، چین، کشورهای اروپایی و ایران توافقی ایجاد شده است فقط آمریکا باید در زمینه کاهش تحریم‌ها به این روند بپیوندد.»

موسویان که هم‌اکنون به عنوان پژوهشگر در دانشگاه پرینستون فعالیت دارد، همچنین گفت: «آمریکا با کنگره در زمینه لغو تحریم‌ها مشکل دارد و این مشکل (اصلی) با گروه مذاکره‌کننده با ایران است. آنها نمی‌توانند با مذاکرات تحریم‌ها را لغو کنند.»

دور دوم مذاکرات ایران با گروه 1+5 که از پنج شنبه صبح در ژنو آغاز شده است، امروز نیز ادامه خواهد داشت.
/29220

 

کد خبر 321604

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رحمانيان A1 ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    17 9
    خسته نباشي مذاكره كننده قبلي ، 8 سال كم نبود از عراقچي ياد بگير
    • بی نام IR ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
      17 0
      اقای موسویان از مذاکره کنندگان زمان آقای خاتمی بودند ( که البته در دوره آقای احمدی نژاد متهم شده بودند به جاسوسی.)
  • بی نام IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    13 1
    كاش رحمانيان عزيز اونقدر مطالعه داشت كه مي دانست آقاي موسويان مذاكره كننده اسبق هسته اي در زمان دبير جناب روحاني بودند.
    • وحید A1 ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
      1 1
      حالا یه اشتلاهی شده ، شماسخت نگیر.
  • بی نام IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    13 0
    اگه امسال دوستان كمتر اون شعار دوستانه هميشگي رو مي دادند شايد مي پيوست! اما انصافا الان ديگه نبايد اين انتظارو ازشون داشت! بايد داشت؟!