فارس نوشت:

سازمان اوپک پیش‌بینی کرد قیمت مرجع سبد نفتی این سازمان به طور میانگین به ۱۱۰ دلار در هر بشکه تا سال ۲۰۲۰ خواهد رسید و به ۱۶۵ دلار تا سال ۲۰۳۵ افزایش می‌یابد.

به گزارش راشا تودی، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) پیش بینی خود برای قیمت هر بشکه نفت و همچنین رشد تقاضای این طلای سیاه در دراز مدت را افزایش داد.

این سازمان در آخرین گزارش جهانی چشم‌انداز سالیانه نفت که به تازگی منتشر شده است، گفت: انتظار می‌رود بهای نفت در دراز مدت پایدار بماند.

این گزارش نسبت به گزارش سال گذشته اوپک اندکی افزایش را نشان می‌دهد، به طوری که این سازمان پیش بینی می‌کند، قیمت مرجع سبد رسمی این سازمان به طور میانگین به 110 دلار در هر بشکه تا سال 2020 رسیده و به 165 دلار تا سال 2035 افزایش یابد.

همچنین انتظار می‌رود، در فاصله سال های 2018-2012 تقاضا برای نفت نیز سالیانه تا 900 هزار بشکه در روز افزایش یافته و به 94 میلیون و 400 هزار بشکه در روز تا سال 2018 برسد.

3131

کد خبر 321611

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین