به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ چهارمین وزیر پیشنهادی ورزش که این بار دیگر غیر از سابقه ورزشی درخشان ، مشکل سیاسی هم نداشت ، دفاعیاتش را با پرداختن به سابقه انقلابی خود اغاز کرد و گفت:«من محمود گودرزی هستم ، از قبل انقلاب دانشجویان پیرو خط امام بودم. بعد از انقلاب به عنوان سرباز سپاه پاسداران به دفاع مقدس رفتم و هنوز هم خود را سربازی برای ایران عزیز و اسلام عزیزتر از جان می دانم. همیشه سرباز امام (ره) و رهبری معظم انقلاب بوده و عدول از این مسیر را انحراف می دانم.»
او سپس گفت:«در جوانی و اکنون در ورزش ملی کشتی فعالیت داشتم . مربی تیم های ملی مختلف دانشجویی بودم و البته در برگزاری المپیادهای مختلف دانشجویی نقش داشتم که همه ساله 7 هزار نفر در این المپیادها حضور داشتند. نقش های مدیریتی در دانشگاه داشتم. ریاست 3 دوره ای در دانشگاه داشتم. از سال 87 تا کنون رئیس دانشگاه هستم و سابقه معاونت فنی ورزشی سازمان ورزش را داشتم. بنیان گذار چهار نشریه علمی و پژوهشی در دانشگاه تهران بودم و یک نشریه بین المللی علمی . استاد تمام دانشگاه هستم و این سابقه کاری ام را تشکیل می دهد.»
او بحث برنامه ای اش را از مبحث جوانان اغاز کرد و گفت:« برنامه های جوانان در تکالیف قانونی همیشه تبلور داشته . یک سوم جمعیت کشورمان را جوانان تشکیل داده اند . جمعیت 15 تا 29 ساله ما جمعیت مهم کشورمان را تشکیل می دهند و سعی کردم برنامه ای مشخص در این زمینه ارائه کنم. سیستم اداری وزارتخانه ما خود جوان است. این وزارتخانه 23 دستگاه گوناگون را در تعامل با خود دارد و غیر از کمک این دستگاه ها نمی توان کاری را برای جوانان پیش برد. ما در برنامه پیشنهادی مان به همه این نکات اشاره داشته ایم. من از میان راهکارهای جوانان چند راهبرد را اشاره می کنم. »
او سپس در تشریح راهبردهایش برای جوانان گفت:«ما می خواهیم نشر فرهنگ نماز در میان جوانان داشته باشیم. بهره مندی از علمای حوزوی برای پیشبرد مسائل جوانان در راه افزایش امید و تمدن اسلامی ایرانی از دیگر برنامه های مان است.ساماندهی امور ازدواج جوانان باعملیاتی و توسعه مراکز مشاوره ازدواج و سند آسان سازی ازدواج در دستور کار است. بسترسازی برای حضور جوانان در مدیریت کشور ، تدوین نظام مشاغل برای جوانان و افزایش اعتماد و همگرایی در تشکل های جوانان ، ارتقای سطح تعامل جوانان و بهره گیری از توان علمی آن ها در اداره کشور از برنامه های ماست. ارتقای دوره های معیارهای سبک زندگی نوین اسلامی بر ای جوانان از دیگر برنامه هاست.»
او در بحث آسیب شناسی جوانان هم گفت:«ما مطالعه تطبیقی کردیم و جوانان را به عنوان یک کلیت ندیدیم . آنها را دسته بندی تطبیقی داشتیم. مثلا در بحث آسیب های اجتماعی ، آمدیم هر گروه را دسته بندی کردیم . که مثلا درباره چه گروه سنی یا چه طیفی انجام می دهیم. هر گروه به دقت مشخص شده اند و برای شان راهکار ارائه شده است. از شهرهای کوچک تا بزرگ تا نخبه ها . ما هر گروه را مشخص کردیم.»
گودرزی که 7 راهبرد برای موضوع جوانان دارد این راهبردها را به اختصار تشریح کرد و به بحث برنامه ورزشی خود یعنی «ورزش پاک» رسید . او مطلع برنامه خود را اخلاق در ورزش خواندو گفت:«من ادای حق ورزشی مردم در همه استان ها ، با رویکرد مناطق محروم را دربرنامه ورزشی خود ارائه داده ام. 4 راهبرد برای برنامه خود دارم. راهبرد اول نهادینه سازی اخلاق و قانون مداری است که توسعه اخلاق و فرهنگ برایم مهم است و 14 رهنمود رهبری در آن ها دیده شده است. ضابطه مداری ، تدوین نظامنامه های اخلاقی ، تدوین نظام جامع صلاحیت ها ، پیشگیری از سوء استفاده های سیاسی و بهره گیری از پهلوانان و استفاده از توان رسانه ها و ساخت فیلم های فاخر ورزشی از برنامه های ما است. رسانه ها باید همکاری کنند تا این پارادایم رایج تغییر بنیادی کند و به موفقیت برسیم.»
او ادامه داد:«راهبرد دوم ما توسعه ساختار محیط عمومی ورزش است. ما باید قانون داشته باشیم. تصویب قانون وزارت ورزش که نیاز به حمایت شما بزرگان دارد. قانون قبلی برای سال 1350 است که باید تغییر کند و حتی این قانون برای دهه 50 هم کاربردی نداشته. شفاف سازی نهادها و بازنگری قوانین در بحث تمرکززدایی ، کاهش تصدی گری دولت در عمل از برنامه های ماست. تشکیل نظام عالی حکمیت و ایجاد بانک های اطلاعاتی برای مدیریت روز آمد از برنامه های ماست.»
رویکرد سوم وزیر پیشنهادی ورزش برای همه بود که به جای ورزش همگانی ارائه کرد و گفت:« برای توسعه رویکرد ورزش برای همه برنامه داریم. ورزش برای همه باید جایگزین واژه ورزش همگانی شود. ترنور مالی ورزش قهرمانی ما حدود 1200 میلیارد تومان است که بودجه ما در وزارت ورزش هم در این حوزه 600 میلیارد خواهد بود. این یک رقم مناسب است برای تنها 10 هزار نفر ورزشکار حوزه قهرمانی درحالی که ما بودجه ای متوازن برای ورزش برای همه نداریم که باید در این حوزه خیلی شفاف قدم برداریم. نباید حق ورزش قهرمانی را کم کنیم اما باید به این حوزه هم بپردازیم. این خوب نیست که در این سال ها هیچ سهمی به 75 میلیون نفر دیگر داده نشده که باید حق آنها هم پرداخت شود. »
او درباره ورزش قهرمانی هم گفت:«در حوزه ورزش قهرمانی که قله ورزش است باید این اقدامات انجام شود شورای عالی ورزش کشور را دوباره تشکیل می دهیم. تشکیل ستاد ورزش های مادر و حمایت از پایگاه های استعدادیابی ، انتخاب آزادانه در فدراسیون ها برای انتخاب روسای شایسته. و ....در بحث ورزش بانوان هم برنامه ای ویژه خواهیم داشت. ساخت اماکن ورزشی بانوان و توسعه متوازن خواهیم داشت. تکمیل پروژه های نیمه تمام با استفاده از خصوصی سازی است. »
او در پایان به دو سئوال پاسخ داد. یکی درباره کارهایش با گروه ایران خودرو که گفت پول هایی که گرفته بوده را برگردانده است و دیگری درباره ارتباط با فتنه که به استعلام وزارت اطلاعات اشاره داشت و دوباره خود را سرباز نظام و ولایت خواند. او همچنین درباره استفاده از وزرای پیشنهادی قبلی گفت: از انهایی که ورزشی نبودند استفاده نمی کنم اما از ورزشی ها حتما بهره می گیرم.»
4141
نظر شما