علی کفاشیان می گوید جام جهانی قبلی هم اگر زیر فشارها کوتاه نمی ماند و دایی را برکنار نمی کرد شرایط بهتری برای فوتبال ایران رقم می خورد.

فرهاد عشوندی: علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین؛ از موفقیت های تیم های ملی در هفته ای می گوید که دارد به پایان می رسد. هفته ای پر استرس که البته با موفقیت برای فوتبال ایران به پایان رسید. کفاشیان که تیم فوتبال ساحلی اش در 24 ساعت دو تیم پرافتخار فوتبال دنیا و قهرمانان جهان را شکست داده است درباره این تیم می گوید:« به هر حال این موفقیت حاصل تلاش بیش از دو ساله یک تیم است. تیمی که به رغم همه بی پولی های فدراسیون برایش تدارک خوبی دیدیم و انصافا بازیکنان و کادرفنی آن هم عالی عمل کردند. شما نگاهی به بازی های جهانی ساحلی بیاندازید . ما آنجاهم به روسیه خوردیم در یک بازی فشرده ، بچه های ما با یک گل به حریف باختند ، آن هم در وقت های تلف شده و یک بازی خیلی نزدیک . البته آن باخت هم واقعا حق بچه های ما نبود . آنجا هم باید روسیه را که قهرمان دنیا شد ، می بردیم و می رفتیم بالا حتی تا فینال. این یعنی ما تیم خوبی داریم. حالا هم همه دیدند بچه های ما با چه تلاشی هم برزیل را بردند و هم روسیه را. بردن این تیم ها اصلا کار ساده ای نیست. می توانی این تیم ها را شکست دهی اما به شرطی که در ترازی مساوی با این تیم ها باشی.»

او در پاسخ به این سئوال که دیگر تیم هایش قهرمان های دنیا را شکست می دهند؛ با خنده می گوید :« ما اینیم دیگر. البته اگر شما رسانه ها ببینید. ما همین حالا توانستیم بالاترین پیشرفت را در لیگ قهرمانان آسیا داشته باشیم و به بهترین شرایط برای کسب 4 سهمیه مستقیم برسیم. در فوتبال بانوان هم با همه مشکلاتی که داریم ، کار را زمین نگذاشتیم. بچه ها با روسیه بازی داشتند و سعی می کنیم هر بار تدارک بهتری را برایشان ببینیم . این فدراسیون اگر دستش از نظر مالی بازتر بود ، خیلی کارها با این همه استعدادی که در فوتبال مان داریم ، می شد انجام داد. الان تیم ملی فوتبال جوانان ما که برای مان اهمیت زیادی دارد در ایتالیاست. اگرچه بچه ها بازی را به تیم قدرتمند ایتالیا باختند اما ما باید بگذاریم آنها بروند و بازی کنند و با کادرفنی شان این قدر تمرین کنند تا دیگر ترسی از حریفان نداشته باشند و بتوانند به جام جهانی برسند و حتی در همان رده برای مان کسب افتخار کنند. این بچه ها 6 سال دیگر آتیه فوتبال ایران هستند. ما باید به آنها برسیم اگر ملی فکر می کنیم. همین طور که برای تیم المپیک مان برنامه های مهمی داریم. تیمی که دو سال دیگر باید به المپیک برسد ، همان تیمی هست که سال قبل در بازی های جوانان نتوانست سهمیه جهانی بگیرد. آنتیم تیم خوبی بود که الان بازیکنانی مثل آزمون و جهانبخش را در تیم ملی و لیگ های اروپایی دارد. باید روی آن تیم کار کنیم. راستش نظر خودم این است که یک مربی خوب خارجی در کنار این تیم باشد. اگر تکلیف کمیته ملی المپیک مشخص شود ، ما باید یک مربی خوب برای آنها بیاوریم که هم در بازی های اینچون و هم بازی های انتخابی المپیک به حسرت 40 ساله مان برای حضور در المپیک پایان بدهند.»

او باری دیگر به منابع محدود فدراسیون فوتبال اشاره می کند و می گوید:« ما دست مان نسبت به رقیبان آسیایی مان خیلی بسته است. به هر حال منابع مان محدود است اما نگذاشتیم که کارهای مان بخوابد. الان می دانم در خیلی از تیم های ملی ما بچه ها به آنچه استحقاقش را دارند نرسیدند. همین بچه های فوتبال ساحلی ما پول زیادی نگرفتند اما با تمام وجود کار می کنند ولی ما تاجایی که در توان داشتیم اردوهای شان را برگزار کردیم. مربی دلاری دارند و برنامه هایی که داشته را پیش بردیم تا امروز تیم مان بتواند برابر تیم های بزرگ دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد. قطعا اگر دست مان باز بود ، این توان را داشتیم که کارهایی به مراتب بزرگتر انجام بدهیم. اما باید با واقعیت ها کنار بیاییم.اینکه امروز فدراسیون فوتبال توانسته به مرز موفقیت برسد ، قبل از هر چیز حاصل لطف الهی است. خدا خیلی کمک مان کرده و خدا را شکر برنامه های مان به بار نشسته. اگرچه هیچ کس این تلاش ما را نمی بیند و فقط همه از کاستی ها می گویند. حالا اگر در آن بخش ها موفق می شدیم و این بخش نتیجه گیری ناموفق بود ، بر عکس انتقاد می کردند اما اشکالی ندارد دیگر عادت کردیم!»

او سپس به تیم ملی بزرگسالان اشاره می کند:« به نظرم تمام زحمات همه ما وقتی به بار می نشیند که بتوانیم در جام جهانی موفق و آبرومند باشیم. الان تیم ملی را ببینید . به نظرم با تغییراتی که کروش در تیمش ایجاد کرده ، حالا همه مردم هم اذعان دارند تیم روان تر و زیبا تر بازی می کند. این نشانه ثبات است. او بعد از 3 سال دارد کم کم افکارش را در تیم جا می اندازد . می بینید که افزایش تعداد لژیونرهای تیم ملی و جا افتادن آنها در ترکیب تیم ملی باعث افزایش کیفیت بازی ملی پوشان شده است.»

کفاشیان یادی می کند از روزهای سخت سال قبل بعد از شکست برابر تیم ملی ازبکستان در تهران:« روزهای سختی داشتیم. فشارها این قدر بود که واقعا استرس گرفته ام و بیمار شدم. روزهای بدی بود اما می دانستم تغییر هیچ نتیجه ای ندارد. ما یک مربی بزرگ کلاس جهانی داشتیم که اگر قرار بود اتفاقی بیفتد با او می افتاد ، اگر نه هم هیچ راه دیگری نداشتیم . راستش 4 سال قبل هم اشتباه کردم و دایی را عوض کردم. موفقیت فقط با ثبات به وجود می آمد.»

او حالا اعترافی دارد برای یکی از روزهای جنجالی فوتبال ایران . روزی که بعد از باخت به عربستان دایی کنار گذاشته شد:« فشار زیادی بود. راستش تصمیم گرفتن برای من هم سخت بود و خیلی هم خودم به تنهایی تصمیم ساز نبودم.  شاید یک بخشی هم به این دلیل بود که هنوز راه و چاه حضور و تصمیم گیری در فوتبال را نمی دانستم. آن بار هم اگر دایی می ماند قطعا بهتر می توانستیم نتیجه بگیریم و شانس بیشتری داشتیم. این بار دیگر اشتباه نکردم . خوشبختانه این کار هم اثر بخش شد.»
و البته حالا باید به روزهای موفق در جام جهانی فکر کرد. رئیس فدراسیون هم دقیقا همان نکاتی را می گوید که دیگران انتظار دارند او زودتر برایش راهکاری پیدا کند:«الان تمام تلاش مان این است که چند اردوی خوب و چند بازی تدارکاتی تراز بالا برای تیم ملی در نظر بگیریم تا بتوانیم در آن بازی ها هم موفق باشیم. »

بازی تیم ملی با لبنان در شرایطی عجیب برگزار شد. بازی زیر سایه ترس . کفاشیان درباره آن دقایق که بر فدراسیون فوتبال گذشت ، می گوید:« شرایط بدی بود. تعدادی از مردم خوب لبنان و هموطنان عزیز ما به شهادت رسیدند. هدف هم ایران بود. بچه ها حسابی به هم ریخته بودند. کادرفنی می خواست بازی لغو شود چون خطر می توانست در کمین بچه های ما هم باشد. من اینجا در تهران میزبان روسای فدراسیون عمان و سوریه بودم و باید همزمان شرایط تیم ملی را هم از طریق کنفدراسیون آسیا و هم از طریق فیفا پیگیری می کردیم. ما می خواتسیم بازی لغو شود . البته لغو این بازی دردسرهای دیگری را هم برای تیم ملی در مسیر آماده سازی اش ایجاد می کرد. در نهایت آنها تصمیم گرفتند بازی بدون تماشاگر باشد. من نگران مسیری بودم که تیم ملی باید تا ورزشگاه می رفت. ارتش لبنان البته امنیت تیم را تضمین کرد ولی سخت بود که این ریسک را بکنیم. خدا را شکر با همه مشکلات بازی برگزار شد و مشکلی برای کسی ایجاد نشد. تیم ملی هم در یک بازی خوب توانست کار صعودش را نهایی کند.»

این روزها بحث داغ فوتبال ، گروه مقدماتی تیم ملی در جام جهانی است. جایی که شاگردان کروش یا با قهرمانان دنیا روبرو می شوند یا شاید هم در کمال خوش شانسی با قدرت های دوم دنیا در فوتبال روبرو شوند. کفاشیان در پاسخ به این سئوال که ترجیحش برای گروه مقدماتی ایران چیست؟ می گوید:« برای من که فرقی ندارد. در هر گروهی باشیم سخت است و بچه ها باید حسابی تلاش کنند. همین بازی های فوتبال ساحلی را ببینید ما در سخت ترین گروه ممکن بودیم اما بچه های مان خوش درخشیدند . باید تلاش کرد و من ایمان دارم ملی پوشان مان یک گام عقب نمی کشند. در هر گروهی هم که باشند.»

انگار بردن قهرمانان دنیا در فوتبال ساحلی حسابی روحیه رئیس فدراسیون را بالا برده و با خنده می گوید:« آره دیگر ، ما زدیم در خط بردن قهرمان های دنیا( او حسابی می خندد تا مشخص شود پاسخ مان را به شوخی داده و ادامه می دهد) همه فوتبال بسته به تلاشی است که می کنی و البته شانسی که می آوری. اگر خوب کار کرده باشی و کمی هم شانس یارت شود هیچ چیز دور از دسترس نیست. ما اگر تیم را خوب آماده کنیم و کانل دست مربی بدهیم ، قطعا می توانیم امید داشته باشیم که موفق می شویم.»

او البته در پایان جمله ای می گوید تا دانش بالای فوتبالی اش را هم به رخ علی فتح الله زاده بکشد و هم محمد رویانیان . کفاشیان از بازی پرتغال و سوئد می گوید که تا نزدیکی 2 بامداد به تماشایش نشسته است:« شما همین بازی پرتغال و سوئد را دیدید؟ خدایی این کریس رونالدو خودش یک تیم است. یکتنه بازی را از این رو به آن رو کرد. 3 گل و یک بازی غیر قابل مهار. وقتی به این بازیکنان بخوری باید کمی هم شانس داشته باشی و خیلی تمرین کرده باشی. شما دیدید در طرف مقابل هم زلاتان کم از رونالدو نداشت و پایش را عقب نمی کشید . ما به مصاف این تیم ها می رویم و باید خیلی خوب باشیم. الان تیم ما هم کامل شده. ما بدون بازیکنانی مثل قوچان نژاد و دژاگه به همین لبنان باختیم اما حالا می بینید اضافه شدن شان چقدر به تیم کمک کرده است.»

4141 

 

 

کد خبر 323770

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 39
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آنالیزور A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    3 4
    آره؛ نمونه اش همین دو روز پیش، لبنان قهرمان دنیارو بردیم!!!!
  • واحد ضد مافیا A1 ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    2 9
    چه اعتراف تلخ و دیر هنگامی . ولی عیبی نداره شهریار در همه حال سرور کل فوتبال ایرانه چه مربی تیم ملی باشه یا مربی پرسپولیس .کیسه کشا هم میتونن اون گوشه کنارها سماق بمکن خخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • مجتبي IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    6 1
    كم كم داره ازت خوشم مياد!!! همينجوري ادلمه بده و نترس!!!
  • بی نام A1 ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    35 71
    الان دو رو یه بارندگی بسیار خوب تو تهران و جاهای دیگه شده.خبر انلاین بنظرت بهتر نیس به جای اینکه حرف های برخی اقایون ه به خودشونم میخندن خودشون خودشونم جدی نمی گیرن یه تیتر در مورد بارندگی داشتی وتصاویری میذاشتی از معدود روزایی که هوای تهران ابی هست رو نشون بدی
  • بی نام IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    انصافا تلاش های فدراسیون در حال به ثمر نشستن است.از اینکه قبلا عجولانه علیه کفاشیان بودم ناراحتم.
    • بی نام A1 ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      5 5
      تلاش فدراسیون! تو اینکه بودجه تیم نوجوانان دوبار کپی کردن تا دوبار حساب بشه؟ بعد همین تیم ساحلی حقوق نگرفتن؟ اگه تیمم اینجاس با غیرتشونه !!! اگه نه کفاشیان بیاد بگه چقدر خرج همین تیم کرده ؟
  • بی نام A1 ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    دایی زود بود واسه مربیگیری
    • بی نام IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      دایی هم سه بازیش مونده بود باید به او هم فرصت جنگیدن رو می دادند , اما فوتبال نفهمی بعضی ها نذاشت!
    • بی نام A1 ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      موافقم اصلا تو اون شرائط دادن مربيگري تيم ملي به دائي اشتباه بود
    • امير تبريز اوغلي ضد لنگي و كيسه A1 ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      يه كار درست حسابي كرده باشي تو دوران رياستت همين اخراج دايي بود
    • ميلاد IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      7 5
      اين كفاشيان اگه بعد 7 سال تو فدراسيون بودن 10% هم فهم فوتبالي كسب كرده بود الان ميگفت كه از همون اول هم نبايد توصيه برخي سياسي ها رو قبول ميكردم و دايي رو سرمربي ميكرديم نه اينكه بياد بگه نبايد اخراج بشه ...
    • كاپيتان IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      2 0
      سيد بندي درست در جام جهاني رو قبل از همه خبركزاريهاي ايران اعلام ميكنم .خبرانلاين خبر دزدي نكنيها.سيد يك.برزيل كلمبيا ارزانتين اروكويه المان اسپانيا بلزيك سوييس..سيد دو انكليس هلند ايتاليا پرتقال روسيه يونان شيلي امريكا..سيد سه ساحل عاج غنا مكزيك فرانسه بوسني كرواسي كاستاريكا اكوادور ..سيد چهارايران زاپن استراليا كره هندوراس كامرون نيجريه الجزاير....خبر انلاين اين سيد بندي درست جام جهانيه و سه تيم اروپايي هم ميتونن هم كروه بشند خبر غلط به مردم نده.زحمت كشيدم نوشتم چاپ كن.
    • علی DE ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      33 18
      کاش اعتراف میکردی که ریاست خودتت اشتباه است
  • بی نام A1 ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    2 5
    عجب !!!! مطمئن باش اين از غيرت بچه هاست نه از كارشما
  • حسن A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    34 35
    بنده هم میگم آماده کفاشیان به فدراسیون همیشه زود بود! امیدوارم این آدم با لبان همیشه خندان رو به زودی کنار بگذارند
  • بهنام A1 ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    73 3
    با این نظر کفاشیان گه می گوید فوتبال به ثبات نیاز دارد کاملا موافقم. سر مربی تیم ملی ما سابقه ای روشن دارد. درسی بگیریم از فدراسیون والیبال که با ثبات و البته برنامه ریزی های درست، والیبال ایران را به مرحله ای رسانده اند که شکست دادن ایتالیا دیگر یک رویای دور از ذهن نیست!
  • baran IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    با تمام احترامی که برای دایی قایلم ولی به نظرم دایی سواد مربی گری رو نداره فقط با زور می خواد برنده باشه
    • رضا IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      5 7
      بله درسته فقط قلعه نویی سواد مربی گری داره
    • بی نام IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      24 14
      آره.دایی که تو بهترین سطح اروپا بازی کرده مث باقی مربیای ایرانی هنوز نفهمیده مربی گری یعنی مدیریت وباید بهتذین دستیارا رو داشته باشه.مث هنکه.یا لااقل در حد استیلی و گل محمدی.نه فروزان و ممد داداش.
  • بی نام EU ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    2 2
    ميخندي اره؟؟؟؟
  • امید IR ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    6 1
    سرمربی شدن دایی اشتباه بود و اشتباه بزرگتر برکناری دایی بود. مشکل اساسی ورزش ایران هم سیاسیون هستند که خود را قیم و بزرگتر همه چیز و از جمله ورزش و فوتبال می دونند. توی انتخاب سرمربی تیم ملی هم، افکار عمومی یه فاکتور بسیار مهم است که در انتخاب دایی به آن توجهی نشد و بعد برکناری دایی هم به نوعی همه خوشحال شدند. اون موقع باید قطبی سرمربی تیم ملی میشد و تیم هم راحت می رفت جام جهانی
  • مهران IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    12 3
    حداقل اش آدم روراستی است و دغل بازی ندارد. تیم هایش هم دارند خوب نتیجه می گیرند. کفاشیان متشکریم
  • بی نام A1 ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    22 3
    انتصاب دایی چطور؟! سیاسی و از بالا نبود؟
  • بی نام A1 ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    17 0
    لطفا از تیم فوتبال ساحلی واقعا حمایت کنید
  • بی نام A1 ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    3 12
    زحمتش را فرد دیگری کشیده شما پزش رو میدی؟!!!
  • بی نام A1 ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    10 7
    ایشون علی لابی رو خوب میشناسه ، میشناخته .
  • بی نام RU ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    5 2
    سلام من فقط میخواستم درخواست کنم نسخه موبایل سایتتون رو دوباره راه اندازی کنید از طریق گوشی دیگه نمیشه وارد سایت شما شد چون هم حجم مطالب بالاست هم صفخه اضافه باز میشه که صفحه اصلی میره ممنون
  • محمد IR ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    14 1
    اقای کفاشیان جلوی رانت خواری رادرفدراسیون فوتبال بکیریداز نایب ریس اول,دبیرکل و........
  • سیّدعلی US ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    48 6
    مهدی تاج با قطبی تماس می‌گیره، انتخاب به عنوان سرمربی تیم ملی را تبریک می‌گه، دایی با یه تلفن به قول خودش با لابی با خدا ، یک شبه جایگزین قطبی میشه! نتایج بسیار ضعیفی می‌گیره، شاهکار شکست جلوی عربستان خلق میکنه، دایی برکنار میشه، قطبی سرمربی اعلام میشه، قطبی باید با سه بازی تیم ملی را به جام جهانی ببره! قطبی با یک برد و دو تساوی نمی‌تونه تیم ملی به جام جهانی ببره، تمامی کاسه کوزه ها سر قطبی شکونده میشه! پروژه از بین بردن محبوبیت قطبی با موفقیت آغاز میشه! خبرنگاران بیمار ، کارشناسان دون سواد ، پیشکسوتان قبیله گرا ... مظلوم کشی آغاز شده!
    • ميلاد IR ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      24 2
      دردود بر شرفت كه واقعيت رو گفتي ...
  • بی نام IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    18 6
    این موفقیت ها دیمی و از روی استعداد شخصی میباشد نه برنامه ریزی و سرمایه گذاری فدراسون
    • بی نام IR ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      5 2
      لطفاً انصاف. در ورزش های انفرادی هم دیگه نمیشه دیمی نتیجه گرفت چه رسد به ورزش گروهی و بسیار پیچیده فوتبال
  • بی نام A1 ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    5 6
    کفاشیان نه تنها حکم محرومیت قانونی دایی رو ابلاغ نمیکنه بلکه حالا قربون صدقش هم میره و سوگلیشم شده. آنلاین بچاپ
  • naser A1 ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    7 1
    خیلیا ازش انتقاد کردن و گفتن فوتبالی نیس و دونده کجا و فوتبال کجا! اما تو دوران همین دونده بود که تیم های پایه ی کشورمون بهترین نتیجه های تاریخ فوتبالمون رو گرفتن و از گروه بندی جام جهانی صعود کردن که تو فدراسیون های قبلی خوابشم نمیدیدیم این فقط واسه استعداد نیس که اگه بود مادوره های قبلم استعداد داشتیم پس چرا از آسیا هم بالانمیومدیم کفاشیان مچکریم !!! ادمین بچاپ وگرنه کلا همه میفهمیم سایتتون با کفاشیان مشکل داره!
  • بی نام A1 ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    7 12
    به امید روزی که آقای کفاشیان کلن از ورزش کشور کنار برن
  • بی نام A1 ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    8 2
    خداوکیلی در دوره دوم کفاشیان تیم های ملی نتایج و ساختاری خوبی بدست آوردند
  • بی نام A1 ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    4 3
    تا کور شود هر آنکس که نتوان کفاشیان را دید
  • A1 ۰۴:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    2 1
    ما تمام مشکلاتمون از بی مدیریتی چیزی که تو ایران خیلی کم و انگشت شماره
  • بی نام A1 ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    3 1
    انسان مشورت ناپذیر و یک دنده نمی تواند مربی خوبی شود. دایی توان مربیگری ندارد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین