مربی تیم ملی فوتبال ساحلی: حالا یک ابرقدرت هستیم/ مکر اماراتی ها به خودشان برگشت و ما فینالیست شدیم

مربی تیم ملی فوتبال ساحلی می گوید مکر اماراتی ها و لطف داور غیرت ایرانی را بخ جوش آورد و بچه ها کار را یکسره کردند.

 

عباس هاشم پور دستیار مارکو اوکتاویو در تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در گفت و گو با خبرآنلاین ؛ به تشریح افتخار بزرگی پرداخت که ملی پوشان فوتبال ساحلی ایران رقم زدند. هاشم پور در این باره گفت:« قبل از هر چیز این موفقیت بزرگ را به همه مردم خوب ایران تبریک می گویم. می دانم آنها امشب به بچه های تیم ملی کشورشان افتخار می کنند. تیمی که با تمام توان جنگید تا شرمنده نشود.»

او درباره بازی ایران و ایتالیا و سناریوی تلخ تیم داوری بازی گفت:«این تیم داوری می خواست شرایطی را رقم بزند که تیم ما را فلج کنند. البته اگر زورشان می رسید نمی گذاشتند ما از گروه بالا بیاییم. بعد هم که دیدند به ایران می خورند سعی کردند ما را قلع و قمع کنندو. 3 بازیکن اصلی ، مربی و پزشک تیم را داور اخراج کرد تا تیمی ضعبف روبروی شان باشد ولی باز هم بچه های ما غیرت کردند. اوکتاویو و کادرفنی بازی حریف را عالی آنالیز کرده بود. بچه های جوان وظایف شان را دقیق می دانستند و انصافا مو به مو هم شرح وظایف شان را در زمین اجرا کردند. واقعا ما به آنها افتخار می کنیم و می دانیم مردم هم از عملکردشان راضی هستنداین غیرتمند ایران حریف را حتی با تیم داوری شکست داد .»

این ناملایمتی در داوری ها حتی در بازی با امارات هم ادامه داشت و گل خطای اماراتی ها را داور پذیرفت:« قانون صریح می گوید اگر دو توپ در زمین باشد ، باید بازی بلافاصله قطع شود. ولی داور ادامه بازی داد و یک گل ناصحیح را آنها به ما زدند . البته این مکر داوری هم به ضررشان شد. بچه های ما به جوش آمدند و بهتر از قبل هم شدند. ما که روی یک حادثه غیر منصفانه گل خورده بودیم، دیگر چیزی برای از دست دادن نداشتیم. با شهامت بیشتری بازی کردیم و دو گل زدیم و بازی را بردیم .»

او سپس چند تشکر ویژه دارد. قبل از هرچیز از ایرانی هایی که در امارات استادیوم را یکپارچه ایرانی کرده بودند:« واقعا فضای قشنگی بود. کلا 50 اماراتی هم در استادیوم نبود. انگار ما میزبان بودیم . این تشویق ها بود که به بچه های مان روحیه ای مضاعف داد و توانستیم بازی را ببریم. باید از همه این عزیزان تشکر کنم. » او سپساز هموطنان مان می خواهد عصر شنبه هم کنار تیم ملی باشند:« قطعا اگر در بازی فینال هم همین جو باشد ، کارمان ساده تر می شود. بازی فینال مان خیلی دشوار می شود. این اولین حضور ما در فینالی به این مهمی است.ما می خواهیم بهترین نتیجه ممکن را رقم بزنیم.الان در رسانه های جهانی موفقیت ما خیلی بازتاب داشته. همه می گویند ما یک ابرقدرت جدید در فوتبال ساحلی داریم و آن هم تیم ملی ایران است. وقتی می رفتیم جام جهانی ، به دستان رسانه ای تان گفته بودم می رویم تا نشان می دهیم که ابرقدرت هستیم.این اتفاق کمی دیرتر افتاد اما حالا به حق مان رسیدیم آقای پومسه مسئول کمینه فوتبال ساحلی به ایران گفت ابرقدرت دنیا. حالا این ما هستیم که باید در یک بازی دشوار برای قهرمانی بجنگیم. نیاز به دعای خیر مردم و البته حمایت همه جانبه از طرف هواداران مان داریم .»

او در پایان هم گفت:« امیدوارم که قهرمان این تورنمنت مهم شویم . تیم ما لیاقت این افتخار را دارد. تیمی که از مربی تا جوانترین بازیکنش با هم همدل هستند . می خواهند برای موفقیت بجنگند . البته اینجا جا دارد از صدا و سیما تشکر کنم که با پخش بازی های تیم ملی سبب شدند تا مردم در جریان این بازی ها باشند و روحیه بازیکنان مان هم افزایش پیدا کند. از دیگر رسانه ها هم تشکر می کنم و خواهشم این است که فوتبال ساحلی را تنها نگذارند.»

4141

 

 

کد خبر 323896

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 37
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    94 1
    زنده باد ایران ... بلند آوازه باد نام ایران زمین
  • بی نام A1 ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    بچه ها متشکریم
  • بی نام A1 ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    221 5
    نباید مغرور بشید
  • بی نام IR ۱۸:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    آره صدا و سيما مخصوصا تو بازى ايران و لبنان خيلى قشنگ بازى رو پخش كرد!!
    • بی نام IR ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      57 7
      پخش بازی بدون تماشگر دیگه خوب و بد داره؟!
    • بی نام A1 ۲۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      80 4
      با وجود فوتبال ساحلی و والیبال و بسکتبال و .... فوتبال برای من یکی کاملا بی اهمیت شده
  • سبحان A1 ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    دعای خیر ملت بدرقه راهتان به امید پیروزی در فینال متشکریم
    • ایمان IR ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
      81 0
      همین که تا این مرحله آمدند و سه قدرت را بردند باعث افتخار ما هستند. به امید خدا در فینال روسیه را میبریم.
    • بی نام IR ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
      34 0
      تازه اماراتي ها اعتبار داور فوتبال ساحي شوتن را هم خرج كردند،كاري كردند كه ديگه اين تيم داوري اعتبارش را از دست بدهد و ديگر نتوانند در هيچ تورنومنتي ديگر داوري كنند
  • شیرازی پارسی A1 ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    231 9
    درود بر همه بازیکنان و مربیان فوتبال ساحلی که با غیرت و شجاعت در کنار خلیج همیشه پارس، پارسی بودن خود را به رخ جهانیان نشان داده و درس خوبی به این اعراب انگلیسی مسلک دادند. بخواست ایزد توانا پیروزی و قهرمانیتان را مرحله پایانی جشن بگیریم. یزدان پاک نگهدارتان باد
    • تبربزی IR ۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      شیرازی عزیزبازیکنان تیم فوتبال ساحلی استخوانبدیش اکثرا تبریزی هستند وترک نه پارس لطفا مصادره به مطلوب نکنید وشعار نژادپرستانه ندهید یاشاسین ایران
    • غـــزل IR ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      "تبریزی"فقط میتونم بگم برات متاسفم...اینو بدون پارسی به ایرانی میگن..شمام اگه ترک ایرانی نیستی تو ایران چیکار میکنی؟؟..از همون موقع که تراکتور اومده تو لیگ شمارو جو گرفتتون.زنده باد پارسی..خداروشکر که ایرانی اصیل هستم!!
    • ایرانی IR ۲۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      170 7
      هموطن عزیز تبریزی من ؛منظور ایشون از پارس سرزمین ایرانه و نه نژاد...
    • بی نام A1 ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      125 2
      آقا ول کنید این حرفا رو ، پارس و آذری و کرد و لر و...... نداریم اگر ایران از دریای خزر تا خلیج پارس نباشه و یا ذره ای از خاک کشورمون کم شه دیگه هیچ کدوم از این قوم هامون عزت و اعتبار و امنیتی نخواهند داشت . منم پارس هستم و شیرازی ولی عزت همه ما در ایران یکپارچه و بدون اختلاف هست
    • میترا A1 ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      79 5
      ایران مال همه ایرانیهاست به این لغت « همه ایرانیها » دقت کنید مخصوصا شما پارسیهای عزیز!
    • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
      23 4
      آقای تبریزی کمی مطالعه تاریخی داشته باشید میفهمید که این حرف شما درست نیست.ما ترک و فارس و عرب و بلوچ نداریم.همه مال ایرانیم.اما اولین تمدن در ایران با قوم آریایی اومد که پارس بودند.
  • محمد EU ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    111 1
    کاش بهشون میگفتین به بچه ها بگن کمتر خطا کنن ،ما هر چی گل خوردیم رو خطا بود دمشون گرم
  • بی نام IR ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    108 2
    واقعا زشت است كه اينقدر از عربها طرفداري كنيم
  • بی نام A1 ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    117 1
    خدا رو شکر که مکرشون به خودشون برگشت :) پاینده باد ایران
  • بی نام EU ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    109 1
    خدا وکیلی با اون گل اول بچه ها که بلافاصله بعد از گل نامردی اماراتی ها زدند خیلی خیلی حال کردم، اصلا اساسی دلم خنک شد. خدا رو شکر!
  • حسین شیرازی A1 ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    72 8
    آقای تبریزی انگار از پار س بدت میاد..یه کم اطلاعاتت رو زیاد کن عزیزم.....پارس ناقدیمی ایران بوده و هست.....دوستمون توهین نکرد... آرام باش
    • بدیع الزمان A1 ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      38 4
      بعضی از نظرات یاد لغت آپارتاید می افتیم ... ایران عزیز را نمی توان تنها در پارس دید بلکه اقوام های متمدن دیگری مانند مادها که آذری های ایرانی جز آنها هستند ...قابل ذکر هست که آذری ها ایرانی های اصیلیند که جزو نژاد زرد ترک قرار ندارند چهره نگاری ترک های واقعی و فرق آنان با اذریهای ایرانی این حقیقت نشون داده.که زبانشان تغیر یافت همین اتفاق برای اقوام دیگر حتی پارسها رخ داده ...و باید به حقوق اولیه همه اقوام توجه کرد ..مهم این هست که با این تفاوتها همواره متحد و برابر بودند و باید باشند...مشروطه را بدون تبریز میتوان تصور کرد؟...شما هم جساب آذریهای ایرانی را با محدود خودفرخته که باز در هر قومی هستند جدا کنید..
  • گیلان رودسر JP ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    69 12
    آقای تبریزی که اطلاعات نداری.فقط اینو بهت بگم 4 تا از یازیکنهای تیم ملی فوتبال ساحلی گیلانی هستن و 3 تا از اونا رودسری هستن یکیشم انزلی چی هست..2 سال اومدی لیگ برتر واسه ما شاخ شدی؟ محمد احمد زاده.جسن عبدالهی و شهریار مژده و فرید بلوک باشی.
    • ساسان ایرانی A1 ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
      17 4
      سلام دوست عزیز مطمئن باشید هموطن عزیز تبریزی ما براشون سوتفاهم پیش آمده لطفا مهربان تر بنویسید که یک وقت کسی دلخور نشه این پیروزی مبارک باد بر همه ایرانیان و ایران دوستان عزیز
    • نیما DE ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
      2 1
      بله آقا...همینه وقتی اون همه تیم درپیت بیان لیگ برتر ، اینا با اون همه دبدبه کبکبه نیان همین میشه...میخوان بازیکنای گیلانی رو هم مصادره کنن...گیلانی ها ایرانی هستن...حالا دوست تبریزیمون اگر ایرانی نیست بره مملکت خودش.
  • بی نام IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    25 0
    خدا را شکر اول بازی داور بدجور رفتار داور دیشبه را داشت اما ظاهرا کم کم هدایت شد هرچند یقین دارم مربیان ما بچه ها را از درگیر شدن با اماراتیها بر حذر داشتند تا بهانه بذست تیم داوری ندهند چون اصلا این بازی با بازی درگیرانه دیشب همخوانی نداشت
  • منصور IR ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    20 1
    دوست تبریزی من ، این بازیکنا که میگی تبریزی هستند کدوم ساحل تمرین کردند شدند بازیکن ملی . فکر کنم بیشتر این بچه ها مال استانهای شمالی و جنوبی باشند.
    • تبریزی IR ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
      5 21
      شمااطلاعات نداری اظهارنظرنکنی بد نیست قهرمان لیگ فوتبال ساحلی پارسال بدون باخت شهرداری تبریز بود بعضی ها حتی قوانینش رانمیدونند وتعداد نفرات حاضر در زمین را اطلاع ندارند انوقت دارند کارشناسی میکنند حتما شناگران کشور همه یاجنوبی ویاشمالیند جهت اطلاع شمای کم معلومات نزدیک تبریز ساحل شنی دریاچه ارومیه هست ضمنا زمین بازی فوتبال ساحلی ربطی به دریا نداره میشه حتی تو یزد وکرمان هم این بازی را با آماده کردن زمین بازی انجام داد
    • تهرانی A1 ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
      3 0
      تبریزی جان، جهت اطلاعتون 4تا از بازیکنها گیلانی هستن. نمیدونم چرا بعضی از دوستهای آذری سعی میکنن خودشونو از ایران جدا بدونن. اگه همچین حسی دارین بهتره تو این سایت درخصوص مسایل ملی نظر ندین.
  • بی نام A1 ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    5 21
    از تمام آذری ها بخاطر بحثی که پیش اومد عذر میخوام ببخشینشون یاشاآذریلر
  • کیا IR ۲۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    11 2
    ایتالیاییها از اماراتیها بدتر بودن!!! ما فکر میکردیم اماراتیها همش خودشون رو میندازن رو زمین ولی انصافا" ایتالیا خیلی گندش رو دروورده بود!! تو دلم بعد از بازی گفتم 100 رحمت به عربها
  • بهنام IR ۲۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    9 0
    دمتون گرم که داور رو هم به راه راست هدایت کردین
  • سعید IR ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    12 0
    واقعا کارشان عالی بود مرحبا به تیم ایران
  • هومن A1 ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    7 0
    دقت کردید صدای تماشاگرا مصنوعی بود؟ صدا مربوط به یک بازی فوتبال تو یک لیگ اروپایی و از یک ورزشگاه بزرگ بود و هیاهوی تماشاگرا هیج ربطی به لحظات بازی نداشت!
  • پاسخ به غزل IR ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    3 11
    شما همیشه احساستون بر منطقتون غالب هست؟دقت کنید چی میگید .
  • کامران IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    0 0
    عالی بود بردیم شاد شدیم، خوب بازی کردیم و.....هوراااااااا دوباره از مکر اماراتی ها و داوری بد و اینگونه موارد حرف زدن منفی نگری است، لطفا کمی مثبت باشید این منفی بافی ها باعث حالت تهوع میگردد.
  • چعفر علیخانی A1 ۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    4 0
    من اهل بروجن در استان چهارمحال و بختیاری هستم (شهرفرادنبه) عاشق همه هم وطنانم شامل فارس و ترک و بلوچ و گیلک و لر و عرب و... هستم خواهش می کنم اینقدر کامنت های تفرقه امیز نفرستید به خدا ما همه با هم معنی پیدا می کنیم من حاضرم جونم را بدم ولی شاهد تفرقه و تجزیه در کشورم نباشم به یاد بیاورید زمانی از سند تا نیل مال ایران بود و همه به خوبی و خوشی زندگی می کردند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین