وزیر ورزش و جوانان گفت: هر گونه سرمایه گذاری و ساختار سازی در ورزش بدون توجه به اخلاق و معنویت راه به جایی نخواهد برد .
محمود گودرزی که در مراسم رسمی معارفه خود سخن می گفت، با بیان اینکه در شرایط کنونی ورزش ما نیازمند یک تحول اخلاقی است اظهار داشت : با شعار ورزش پاک ، معنوی و معرفتی پابه عرصه اجرا و مسوولیت گذاشتم .
وی در خصوص ورزش پاک توضیح داد : این شیوه از ورزش با یک نگاه کاملا ورزشی و به دور از هرگونه آلایش های مخرب و غیر مرتبط مدیریت می شود و همه ارکان مدیریتی آن به دست ورزشی های لایق و شایسته ، که دل در گرو پیشرفت همه جانبه ورزش دارند، اداره و تدبیر شود و حاکمیت شایستگان در آن به معنای واقعی تحقق یابد .
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد : : ورزش پاک ورزشی است که تمام مسائل آن در درون خانواده حل و فصل می شود و نهادهای غیر ورزشی اجازه دخالت در امور آن را ندارند .
دکتر گودرزی گفت: در اینگونه ورزش ، فتوت و جوانمردی نه در شعار که در عمل سرلوحه امور بوده و فرهنگ و منش پهلوانی بیش از پیش مورد توجه و عنایت قرار داد .
وی با تاکید بر تعامل و همفکری به منظور نهادینه کردن ارزش ها در ورزش کشور اظهار داشت : برای استقرار عملی اخلاق و ارزش ها درنهادهای ورزشی کشور برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدتی تدوین شده که در آینده نزدیک اعلام خواهم کرد .
وزیر ورزش و جوانان در این مراسم از تشکیل شورای راهبری ورزش و جوانان با بیش از 21 کارگروه کارشناسی در بخش ورزش و 12 کارگروه کارشناسی در بخش جوانان خبر داد .
وی گفت : این اقدام در راستای بهرهگیری از نظرات ارزشمند دانشگاهیان، صاحبنظران، نخبگان جوان، پیشکسوتان و مدیران وزارت ورزش و جوانان، فراهم شده و به زودی فرصتهای ارزشمندی برای حل و فصل علمی مسائل کلان ورزش و جوانان کشور ایجاد خواهد شد.
وزیر ورزش و جوانان توضیح داد : وظیفه محوری این شورا، تصمیمسازیهای لازم برای اینجانب و شوراهای عالی ورزش و جوانان است و من خود را متعهد به بهرهگیری مناسب از مشورت شورای راهبردی و کارگروههای مطالعاتی و استفاده از همه ظرفیتهای کارشناسی و تجربی حوزههای ورزش و جوانان میدانم.
وی دراین نشست به اولویتهای ورزش اشاره کرد و توجه زیربنایی به بحث ورزش همگانی را به عنوان یک ضرورت مطرح کرد و خاطر نشان ساخت : واژه ورزش همگانی یا همان «ورزش برای همه» شعاری است که بنیان آن برپایه این فلسفه بنا شده است.
دکتر گودرزی دراین خصوص گفت : همه اقشار جامعه باید ورزش کنند، پیر و جوان، زن و مرد، معلم و محصل،کارگر و کارفرما، مدیر و کارمند، پزشک و بیمار، همه و همه باید برای تحقق جامعهای سالم تلاش کنیم و بدانیم که جامعهای سالم و سرزنده، جز با انسان سالم میسر نمیشود.
و ی درادامه معیار ارزشیابی مدیران ورزش کشور را میزان توفیق آنها در همگانی کردن ورزش اعلام کرد و گفت : بر این باورم، جامعه سالم و ورزشکار، ورزش قهرمانی را نیز در مسیر پیشرفتی متناسب با شأن و منزلت نظام اسلامی قرار داده و قهرمانان ورزشی نیز، راه پرافتخار خویش را با توان هرچه بیشتر ادامه خواهند داد.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه حل مشکلات جوانان را وظیفه ملی دانست و افزود: حوزه جوانان این وزارت، در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی باید اهتمام جدی داشته و سهم خود را در راه تحقق اهداف انقلاب ادا نماید.
وی تاکید کرد: اکنون ما نیازمند یک نظام یکپارچه در تصمیمسازی ها و تصمیمگیری ها هستیم. تا بر اساس نیاز و مصالح جامعه اسلامی حرکت کنیم تلاش برای جوانان باید در مسیری باشد که راه را گم نکنیم.
دکتر گودرزی گفت: برهمین اساس خود را مکلف میدانم در چارچوب معنویات رهبر معظم اسلامی و اسناد بالادستی بخصوص قانون برنامه پنجم به عنوان تشکیلاتی ستادی در بدنه دولت ، هماهنگیها ، رصد ، مطالعات، برنامهریزی و نظارت بر راهبردها و عملیاتها را سرلوحه کار خود در حوزه جوانان قرار دهم.
وی دربارهی خصوصیسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: تز دکترای یکی از دانشجویانم موانع خصوصیسازی در فوتبال بود که اتفاقا وضعیت واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را مورد بررسی قرار میدهد. روز اول که به وزارت ورزش آمدم با من تماس گرفت و به دیدنم آمد. از طرف من مامور شد که با سازمان خصوصیسازی تماس بگیرد. یک کارگروه دیگر هم در این رابطه کار میکردند. سه گروه شامل گروه من، یک گروه از طرف صالحی امیری و گروهی از طرف سازمان خصوصیسازی روی این موضوع جدی کار میکنند.
43 43
نظر شما