سایت «SPORT 1» آلمان ساعاتی پیش از دیدار بایرن مونیخ و اینتراخت براونشویگ به مصاحبه با دانیال داوری دروازه‌بان ایرانی تیم براونشویگ پرداخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛«SPORT 1» نوشت: گفته می‌شود امشب هنگام بازی بایرن و براونشویگ دمای هوای مونیخ کمتر از صفر و در حد انجماد خواهد بود اما قطعاً در آلیانس آره‌نا یک نفر نمی‌تواند سرما را احساس کند و او کسی نمی‌تواند باشد جز دانیال داوری دروازه‌بان اینتراخت براونشویگ که به  احتمال زیاد مشغول‌ترین فرد این میدان خواهد بود.

دانیال داوری در مصاحبه با «SPORT 1» بازی مقابل بایرن را رؤیای دوران کودکی و همگروهی با آلمان در جام‌جهانی را آرزوی فعلی خود خواند.

*آقای داوری، شما هفته قبل مغلوب فرایبورگ شدید و حالا باید با بایرن بازی کنید، تا چه حد ممکن است متفاوت بازی کنید، باتوجه به اینکه چیزی برای از دست دادن ندارید؟

ما همان‌طوری به میدان می‌رویم که هستیم، ما مقابل دورتموند نشان دادیم که می‌توانیم حریفی آزاردهنده باشیم و می‌خواهیم مقابل بایرن هم همین‌طور باشیم.

*آیا آماده‌سازی خاصی برای این بازی داشتید؟

به هیچ‌وجه، این کار می‌تواند اشتباه باشد، نباید تغییرات زیادی ایجاد کرد و باید اجازه دهیم تیم ریتم خود را حفظ کند.

*اگر بخواهیم به جلو نگاه کنیم جاه‌طلبی شما از این دیدار چقدر است؟

برای ما یک امتیاز از بایرن گرفتن هم فوق‌العاده است، تا فصل قبل بازی با بایرن برای ما یک رؤیا بود اما حالا به آن دست یافته‌ایم.

*پس از پایان بازی با بایرن پیراهنت را با کدام ستاره حریف تعویض خواهی کرد؟

من زیاد اهل تعویض پیراهن نیستم، تمرکز من روی بازی است و فکر نمی‌کنم در بین بایرنی‌ها کسی پیراهن مرا بخواهد، این چیزها خیلی برای من مهم نیست.

*آیا شما واقعاً از این دیدار انتظار امتیاز دارید؟

شما هرگز نمی‌دانید در فوتبال چه اتفاقی می‌افتد و همه چیز ممکن است، البته اگر واقع‌بین باشیم می‌دانیم که شانس زیادی نداریم. با این حال ما فقط نمی‌خواهیم که بدون مبارزه تسلیم شویم.

*اینتراخت براونشویگ قعرنشین کمتر از خیلی از تیم‌های بالای جدول مثل هامبورگ و شالکه گل خورده، بنابراین مشکل تیم شما چیست؟

این آمار آدم را به فکر می‌برد اما واقعیت این است که کل تیم مسئول دفاع و حمله است. ما دفاع را از خط حمله آغاز می‌کنیم و شاید همین باعث ضعف تهاجمی ما شده باشد. با این حال فرصت‌های گلزنی زیادی را نیز از دست داده‌ایم.

*نقطه قوت براونشویگ را در چه می‌بینی؟

روحیه تیمی ما فوق‌العاده است، ما در بسیاری از بازی‌ها بارها عقب افتادیم اما دوباره بازگشتیم و همه را به تعجب انداختیم اما تا پایان بازی مبارزه می‌کنیم.

*تو اولین بازی ملی‌ات را برای ایران انجام دادی، تورستن لیبرکنخت سرمربی تیم چه نقشی در ملی‌پوش شدنت داشت؟

تورستن نقش زیادی داشت. او مرا از ماینتس به اینجا آورد، به من اطمینان کرد. ابتدا در لیگ دو و حالا در بوندس‌لیگا به من بازی داد و هرچه از او تشکر کنم کافی نیست.

* دوست داری با ایران در جام‌جهانی در گروه آلمان قرار بگیری؟

من واقعاً آرزو دارم با آلمان همگروه شویم. نه به عنوان یک خارجی که بخواهم در برابر آلمان قرار بگیرم، به این خاطر که این یک بازی بزرگ است و من دوست دارم در مقابل ملت بزرگی مثل آلمان بازی کنم تا برابر کشور کوچکی همچون هندوراس، هنگامی که شماره در جام‌جهانی هستید مهم‌ترین چیز این است که از حضورتان لذت ببرید.

 

251 41

کد خبر 325315

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    8 14
    خب که چی؟
    • مجتبی IR ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
      3 10
      دوست داره با آلمان همگروه بشیم که تند تند گل بخوره
  • دوآتیشه A1 ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    12 5
    نمیدونم چرا همه میگن دوست داریم با این بیفتیم با اون بیفتیم، همه هم تیمهای سطح بالا!
  • بی نام EU ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    13 42
    داوری یادت باشه،رحمتی سرورته
  • بی نام IR ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    22 6
    اولا مگه داری میری مسافرت که میخوای لذت ببری دوما هندوراس هم برای خودش قابل احترامه
  • ♥اس اس ...تاج آسیا♥ IR ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    7 20
    خخخخخخخخخخخخ چه گلهای خوبی خوردن خخخخخخخخخخ
  • بی نام A1 ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    3 7
    بروبابا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین