اسامی 14 شهید و 4 مجروح حادثه تروریستی عراق اعلام شد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه به مهر گفت: یزدان کیوانی، علی خلیلی، رضا امانی، مرتضی پالار، کامران شبان، داریوش رییسی، احمد خواجه، علی شیخی نژاد، ساسان خواجه، قربان علی صمدی پور، محمد نصیری، اسماعیل خانه فروش، بهمن شفیعی و خسرو پاداش، چهارده شهید حادثه تروریستی عراق هستند.
جلال منکرسی اسامی مجروحین این حادثه را مسلم جعفری، علیرضا عالی پور، حسین نصیری و داریوش شعبانیان اعلام کرد.
منکرسی افزود: به جز حسین نصیری که در سلیمانیه عراق بستری است سایر مجروحان به بیمارستان های شهر کرمانشاه منتقل شده اند.
یاور محمدی، فرماندار شهرستان قصرشیرین هم به نسیم آنلاین گفت: پیکر سایر شهدای این حادثه تروریستی در روزهای آینده به کشور تحویل می‌شوند تا به وسیله آزمایش دی‎ان‌ای هویت آنان مشخص شوند.
در بین شهدا، چهار عراقی هم هستند که تاکنون هویت آنان مشخص نشده است.
یک منبع امنیتی عراق شنبه شب اعلام کرد که یک گروه تروریستی وابسته به شبکه القاعده به کارگران و کارمندان یک شرکت ایرانی در عراق حمله کردند. بر اثر این حمله 25 ایرانی در منطقه الندی از توابع بلدروز در استان دیاله به شهادت رسیدند.
این شرکت در احداث خط لوله گاز میان ایران و عراق فعالیت می کند. به جزئیات بیشتری اشاره نشده است. چند عراقی هم در این حمله تروریستی کشته شدند

تروریستها یک تیم 30 نفره بودند
مسلم جعفری، یکی از مجروحین حادثه تروریستی عراق به مهر گفت: تعداد تروریستهایی که به اتومبیل های ما حمله کردند حدود 30 نفر و در نزدیکی محل استقرار پلیس عراق بود.
من در این منطقه کار کردم و بارها از مسیری که برای رفتن به محل استراحت طی می کردیم عبور کردم اما تا به حال چنین فاجعه ای ندیده بودم و 15 نفر از دوستان را دیدم که کشته شدند. نمی دانم چه طور شد که زنده ماندم.
جعفری افزود: با چند خودروی ون که همه سرنشینان آن کارگران شرکت گاز ایران بودند از محل کار به سمت استراحت گاه می رفتیم که گلوله باران شدیم. داخل اتومبیل های ما کارگران عراقی هم بودند و بعید نیست که در میان کشته شده هایی که قرار است به ایران بیاید اجساد عراقی نیز باشد.
در جاده ابتدا به یک ایست بازرسی یک نفره برخورد کردیم چیزی که تا به حال در آنجا وجود نداشت. بعد از آن هم یورش حدود 30 تروریست به وسط جاده و آن شلیک هایی که همه را قتل عام کرد. تعداد آنها خیلی زیاد بود و با روبند هایی از چفیه صورت های خود را پوشانده بودند.
برای من این حادثه به این خاطر عجیب است که فاصله محل حادثه تا مقر پلیس چیزی حدود 5 دقیقه راه است. به طوری که خود را به سرعت به محل شلیک ها رساندند. نمی دانم تروریست ها چطور آنجا رابرای حمله به ماشین های ما در نظر گرفتند با وجود اینکه می دانستند چند دقیقه بعد از پیچیدن صدای گلوله سر خواهند رسید.
علاوه بر شلیک گلوله صدای انفجار هم شنیدم که به نظرم از نارنجک استفاده کردند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:حال عمومی مجروحان خوب است
در پی انتقال سه تن از مصدومین حادثه تروریستی دیالی عراق به بیمارستان طالقانی کرمانشاه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حال دو تن از مصدومین این حادثه را مساعد اعلام کرد و به ایسنا گفت: یک نفر دیگر از مصدومین این حادثه تحت عمل جراحی قرار گرفته و در حال حاضر به منظور مراقبت‌های بیشتر به بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه انتقال یافته است.
دکتر بهمن افزود: دو نفر از این مصدومان فقط دارای جراحت‌های دست و پا بودند که حال عمومی آنها خوب است و در بیمارستان طالقانی تحت مراقبت هستند.
تنها یک نفر از مصدومان که از ناحیه شکمی دچار مصدومیت شده بود مورد عمل جراحی قرار گرفت که پس از انجام عمل به منظور مراقبت های بیشتر به بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه اعزام شد.
سه تن از مصدومان حادثه تروریستی دیالی عراق به نامهای داریوش شعبانیان، مسلم جعفری و علیرضا عالی پور شب گذشته به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شدند.
قرار است پیکر شهدای این حادثه تروریستی امروز از طریق مرزهای قصرشیرین وارد ایران شود.
47282

کد خبر 327654

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    3 1
    وقتی اسم عراق می یاد یاد هشت سال جنگ تحمیلی می افتم که مزدورهای عراقی هر ظلم و تجاوزی را به مملکت ماکردن هنوز هم شهید پیدا می کنن می یارنمی دن تحویل خانواده ها من نمی دونم چه لزومی داره مهندس و کارگر ایرونی بره عراق برای اونا کار بکنه چرا این مهندسها مملکت خودمون را آباد نمی کنن
  • ایمان IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    38 2
    خدا لعنتشون کنه قاتل ها رو.
    • حسین A1 ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      6 1
      اونموقع اکه ما بجای بایمال کردن خون شهیدامون از عراق غرامت میگرفتیم اینجوری نمیشد.میفهمیدن هر جرمی بهای سنگینی داره.راحت گرفتیم،راحتتر ادم میکشن
  • مینا IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    31 2
    خیلی ناراحت شدم.خدا لعنت کنه تروریستارو:(
  • مهربان گهرویی A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    21 2
    اینم عاقبت مردم فنی چهارمحال و بختیاری بخصوص هفشجانی های عزیز که داغدار عزیزانشون هستند
  • بی نام IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    32 6
    ما تا کی باید از دست این عراقیها مصیبت بکشیم
    • امین A1 ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۷
      0 0
      اینا که عراقی نیستن یه مش ترریست اند که از همه جای دنیا به دنبال خون شیعیانند . خدا بیامرزدشون.
  • بی نام IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    19 1
    مزدورهای ترسوی لعنتی
  • مرادی IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    3 2
    تا کی میخواین هم مال ومنال وبیت المال این ملت رو به دشمنان خونی خودشون وحالا هم جان این عزیزان رو بهشون تقدیم کنید؟ مگر اینها 8 سال با تمام نفرت علیه ما نجنگیدند؟ نکنه بنظر شما فقط صدام حسین وچند نفر از رفقاش بودند واین بقیه عراقیها درداخل عراق باهاش میجنگیدند؟ نه آقا! همینهایی که الان دارند مفت ومجانی از کشور ما سوئ استفاده میکنند وبهترین تختهای بیمارستانهای اهواز ودیگر شهر ها مال اونهاست وبخاطر اینکه ارزش پول ما نابود شده وپول عراق! هم چند برابر ارزش پول ماست، پزشکان ومسوولین بیمارستانها بدون نوبت وبدون رعایت حال بیماران خودمون، اونها رو با سلام وصلوات به تختها وبهترین پزشکان وامکانات بیمارستانی رهنمون میشن وخدا شاهده به چشم خود دیدم که چطور کارکنان خم وراست میشن واسه پولشون!شرم آوره
  • حسام DE ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    3 2
    از شنیدن این خبر خیلی متاسف شدم، اما از دیدن منفیهایی که برخی دادن بسیار تعجب کردم. ممنون میشم علت منفی دادنشونو بنویسن.
  • سارا هندیجانی IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    3 1
    بازم عراق بازم مصیبت برا ایرانیان خدا تاچهلم این عزیزانمون این جنایتکارا به سزای اعمالشون برسن
  • مجتبي A1 ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    23 2
    خداوند صبر بالايي به خانوادهشون بده .بله شهيدان صنعتگر شهرمان شهر هفشجان از شهرستان شهركرد.اينچنين دلاورانه تلاش براي لقمه حلال دچار حمله تروريستي شدند.جايگاه بهشت از انشان باد.خداوند بيامرزد.حقشان نبود بدون هيچ مقدمه اي دچار حمله قرار گيرند.
  • حميدرضا IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    3 1
    ازخداوندبزرگ براي خانواده اين عزيزان صبرجميل خواستارم مارادرغم خودتان شريك بدانيد.
  • ایرانی A1 ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    2 1
    باسلام وعرض تسلیت وصبر برای خانواده های ایشان نکته: اگر وابسته به شرکت گاز رسانی بودند پس هویتشان مشخص است احتیاج به ازمایش دی ان ای ندارند
  • ارش پرتو IR ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    1 2
    من به خانواده این عزیزان تسلیت میگم.ولی شرکت اگه نمی تونست امنیت کارکنانشو فراهم کنه چرا دیگه از کارکنانش تهد گرفته که مسولیت جانی بر عهده خودشونه....
  • معصومه IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    5 1
    خدا لعنتشون کنه ماتازه بود ک غمه11شهید سرخسیا داشتیم فراموش میکرئیم البته داغشونا یادشون همیشه هس
  • صنعتگران هفشجان A1 ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    2 1
    بسيار تاسف بار است كه عزيزان مان به دليل عدم وجود شرايط مساعد شغلي وصنف كارگري مجبور به تن دادن به هر نوع بي عدالتي شده و هميشه مورد ظلم واقع مي شوند. اميدوارم اين حادثه حداقل باعث شود مسئولين فكري در اين زمينه بنمايند. هنوز حادثه انفجار خط لوله در سرخس و شهادت 11 صنعتگر هفشجاني از خاطر مردم اين شهر پاك نشده بود كه اين حادثه تروريستي دوباره داغ تازه اي بر دل مادران و همسران و فرزندان اين شهرنهاد. كمال همدردي خود را با خانوادههاي داغ دار ابراز مينماييم. روحشان قرين رحمت باد.
  • بی نام IR ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    1 5
    جالبه والا!!! اینها هم شهید هستند؟ یعنی خانواده هاشون از مزایای بیشمار و حقوق مذبور استفاده خواهند کرد؟
  • جبار خ A1 ۱۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    9 1
    خداوند به باز ماندگان انها صبرعطا كند . خداعاملان اين حادثه تروريستي رابه جزاي كامل كه همانااتش دوزخ است برساند.انشاالله
  • آنیتا RS ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    4 2
    خدا به خونواده هاشون صبر بده شهید بهمن شفیعی همسایه ماست دلم واسه خونواده اش می سوزه خودش که درجه خوبی داره اصلا من نمی دونم اینها اون جا چی کار می کردن
  • سمیه A1 ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    4 1
    بسیار دردناک هست که جوشکاران زحمت کش شهر هفشجان مرتب دچار سوانح وحشتناک و مرگ می شوند.خداوند به داد خانواده شان برسد
  • اشک A1 ۰۴:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۷
    1 1
    علی لعنت الله علی القوم الظالمین اشک مجالم نمیده، حالا اگه یه خارجی توی ایران ترور شده بود که ایرانا به توپ می بستن! اما این تعداد جوان بی گناه ایرانی را ترور می کنن آقایون ککشونم نمی گزه!!!! بابا این همون خر کاپیتولاسیون زمان شاهه!!! خدا را خوش نمیادددددددددددددددددددد این همون عراقی هست که زمان جنگ میلیونها جنایت کردند حالا شده برادر ایران؟؟؟؟؟؟!!!!