نقد و بررسی کتاب «علم، جامعه، اخلاق» و درس گفتار «حافظ، آشیانه و شب دزد» در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز فرهنگی شهرکتاب در هفته جاری دو نشست اندیشه ای و فرهنگی در این مرکز برگزار می شود.

1. نقد و بررسی کتاب «علم، جامعه، اخلاق»
کتاب «علم، جامعه، اخلاق» که توسط انتشارات مینوی خرد منتشر شده در جلسه 17 دی ماه شهر کتاب با حضور دکتر حسین معصومی همدانی، دکتر حسین شیخ‌رضایی و دکتر امیر احسان کرباسی‌زاده مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
در این کتاب مباحثی چون مطالعه جامعه‌شناختی علم و فن‌آوری، علم و قدرت، علم و جامعه، علم و جنسیت، علم و اخلاق طرح شده که برای دانشجویان فلسفه، دانشجویان علم و فلسفه‌‌‌ علم و عموم مخاطبان علاقه‌مند به این مباحث مفید است و برخی از مطالعات و رویکردهای نوین را در این حوزه معرفی و تحلیل می‌کند.
نشست نقد و بررسی کتاب در روز سه‌شنبه 17 دی ساعت ۱۶:۳۰ برگزار می‌شود.

2. درس گفتار «حافظ، آشیانه و شب دزد»
نهمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ حافظ در روز 18 دی به «حافظ، آشیانه و شب دزد» اختصاص دارد که با سخنرانی دکتر میرجلال‌الدین کزازی برگزار می‌شود.
در این درس‌گفتار دکتر کزازی به شیوه‌های ویرایش دیوان حافظ و کارکرد و ارزش آنها در پیوند با شعر حافظ اشاره می‌کند. نهمین نشست درس گفتار درباره حافظ در روز 18 دی ساعت ۱۶:۳۰ برگزار می‌شود.

این دو نشست روزهای سه شنبه و چهارشنبه در مرکز فرهنگی شهرکتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

/6262

کد خبر 330858

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین